ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Emma Verifierad kund 25/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Denna är så bra! Huden känns superlen efteråt och förberedd för kommande produkter. Den gör vad den lovar - och mer!

7 0
Scout Verifierad kund 04/03/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har använt det här ansiktsvattnet sedan Paulas choice lanserades i USA. Och efter att ha använt upp säkert ett tjugotal flaskor genom åren kan jag utan tvekan utnämna denna produkt till marknadens i särklass bästa ansiktsvatten för alla med torr och torr och känslig hud som behöver all hjälp den kan få med att bibehålla och återuppbygga sin barriärfunktion. Lindrar stramhet och lugnar huden efter rengöring med vatten direkt och gör huden mer mottaglig för andra hudvårdande produkter. Jämnar ut texturen och plumpar upp huden och är även perfekt som grund för även mer aktiva produkter för oss med både torr och lite känslig hy. Det finns måååånga ansiktsvatten, toners och även essences på marknaden som lovar allt möjligt men inte gör ett dyft för huden, vilket gör att många tänker att toners är onödiga. Detta är inte en sådan produkt.

2 0
Sabina Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

En favorit bland mina ansiktsvatten. Mjukgör, återfuktar, lugnar. Har hjälpt min yttorra, känsliga hud väldigt mycket. Använder både dag och kväll tillsammans med Pore refining toner.

2 0
Ex Torris Verifierad kund 09/12/2019

Den här produkten har nog gjort mest skillnad för mig av allt jag någonsin testat (vilket inte är mkt pga fattig student). Min hy är snuskigt torr men efter en vecka med denna är min yttorrhet ett minne blott!!! Är så förvånad! Den funkar verkligen!

2 0
Marie Verifierad kund 12/10/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Köpte denna för att använda på hals och bröst då min toner för ansiktet är för en annan hudtyp. Denna är väldigt återfuktande och den håller hela dagen. Otroligt positivt överraskad. Den håller verkligen vad den lovar!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Recovery Enriched Calming Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.