ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (19)
Sara Verifierad kund 25/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Gillar verkligen den här dagkrämen. Jag är ofta väldigt torr och känslig, har även eksem då och då, men den här irriterar aldrig utan är väldigt mild och återfuktande på huden samtidigt som den skyddar min hud mot solens farliga strålar. Gillar också att den inte lägger sig som en hinna utan att det smälter in bra i huden. Jag använder den varje dag och har gjort det i ca två år nu. Kan varmt rekommendera den här produkten!

8 0
Emily Verifierad kund 26/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Fantastisk dagkräm. Är torr i hyn och har svårt att hitta en kräm som återfuktar hela dagen men det gör den här. Jag använder den även som solskydd på sommaren. Rekommenderar varmt!

0 0
Kristin Verifierad kund 10/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Använder som solskydd/primer och då fungerar den väldigt bra. Make up håller längre och den jämnar ut. Men den fungerar inte bra som fuktkräm för min fuktfattiga hud. Tror dock inte att man kan få allt utan det bästa för huden är lager på lager.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad härligt att du känner Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30 and Antioxidants är ett bra solskydd för dig samt har en fin primer-effekt. Detta är en dagcreme som tillför fukt och näring till en torr hud men precis som du nämner kan det vara bra med fler lager, gärna ett fuktserum under för att boosta på djupet. Exempelvis Paulas Choice Resist Omega+ Complex Serum som är underbart för en torr och fuktfattig hud. Du får gärna kontakta oss vidare via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att se över din rutin. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Katarina Verifierad kund 24/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den första krämen med spf jag hittat som inte svider i ögonen. Kan inte leva utan den längre. Läste att flera upplevde att krämen la sig som en gråvit hinna över huden och jag upplever att den gör det först men sen går in i huden. Den lämnar en ganska blank men jag tycker att det är fint, ser härligt glowy ut.

0 0
Sandra Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Denna ger jättefin lyster och köpte den pga dess SPF. Den är inte tillräckligt återfuktande för min mycket torra hud men jag använder den ovanpå en annan ansiktskräm dagligen och det fungerar super! Jag har ej märkt att denna dämpar rodnad under mina 7 veckors användning. Men fin under smink. Kommer köpa igen!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Så roligt att du gillar denna dagcreme. Har man en torrare hud går det fint att applicera både creme och serum under denna för extra näring. Att arbeta på att dämpa rodnader kan ta tid och man behöver ha tålamod med sina produkter och ge dem tid, så vi rekommenderar att ge produkten mer tid. Vi finns här för att guida dig så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

HT Verifierad kund 10/01/2020

Älskar denna produkt! Använt den i över ett år och för den som är känslig, speciellt under vinterhalvåret så är den super! Återfuktar och har en bra konsistens!

1 0
Sofia Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Letade efter en ny ansiktskräm med spf och köpte bl.a. denna. Efter en veckas användning hamnade den i soporna. Verkar vara mer av en standard-solkräm än dagkräm med sfp. Lade sig som en fet hinna på huden och täppte igen porerna (finnexplosion!). Finns både billigare och bättre produkter än denna.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna dagcreme inte kändes passande till din hud. Detta är en creme som är anpassad för en torr och känslig hy. Har du en mer blandhy rekommenderar vi att välja en lättare creme likt CALM MINERAL MOISTURIZER SPF 30 (NORMAL TO OILY SKIN) från samma märke. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att se över din rutin för att optimera dina resultat. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 31/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Var tyvärr lite besviken på den här. Den var varmt rekommenderad vid känslig/torr hy och eksem (vilket jag har), men min hud krackelerade kort efter att jag hade applicerat den (efter PC ansiktsvatten och serum) och ansiktet kliade hela dagen för jag var så torr. Älskar PC i övrigt men vid eksem/extrem torrhet tycker jag Epionce medical barrier var 10 gånger bättre!

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att den inte känts bra för din hy. Detta är en creme som är anpassad för en torr och känslig hy. Har man en väldigt torr hud så är det bra att addera ett serum under sin creme som tillför huden mycket fukt och näring. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att se över din rutin för att optimera dina resultat. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Eva Nygren Verifierad kund 31/03/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Sådär, ingen stor hit. Jag tål den trots att jag har känslig hud men den ''gör'' inget.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en ansiktscreme som tillför fukt till en torr hud och hjälper även till att stärka upp och skydda huden. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att se över din rutin för att optimera dina resultat. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Camilla Verifierad kund 30/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Köpt denna 3 gånger nu. Perfekt dagcreme till min känsliga hy. Går ut ätit att sminka ovanpå när den sjunkit in. Kommer fortsätta köpa.

1 0
Amanda Verifierad kund 11/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Jag köpte nyligen den här dagkrämen efter att ha blivit rekommenderad den när jag blev akut torr i ansiktet vid årstidsskiftet. Nöjd över att den både återfuktar bra, innehåller spf, inte irriterar huden eller verkar ge mig finnar. MEN jag glömde att kolla innehållsförteckningen innan jag beställde, och upptäckte först nu att den innehåller cykliska silikoner. Nu när jag försöker hitta något att ersätta den med verkar det nästan som att alla PC's krämer innehåller cyclopentasiloxane?

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillade denna produkt! Samtliga produkter från Paula´s Choice som finns tillgängliga inom EU har genomgått en hälso- och säkerhetsdeklaration som är bevis på att en produkt är klassad som säker att använda, baserat utefter EUs regelverk. Vilket gör att du kan känna dig trygg med vetskapen att Paula´s Choice inte skulle använda sig av en ingrediens som visat sig kunna vara skadlig för din hälsa. Önskar du en dagcreme innehållande spf utan Cyclopentasiloxane så kan jag varmt tipsa dig om DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30 från samma märke. Återkom gärna till info@skincity.se om du har några andra funderingar. Kundrelationer/Skincity.

Helena Verifierad kund 01/10/2018

Den här cremen gjorde mig besviken. Min hy blir snustorr och grådaskig. Förvånad då jag tycker att rengöring och toner i samma serie är jättebra.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte känts bra för din hy. Detta är en creme om är anpassad för en känslig hy och har därav ett fysikaliskt uv-filter i sig. Det fysikaliska uv-filtret kan bli lite vit på huden till en början men ska sjunka in efter en liten stund när huden har absorberat cremen. Har man en väldigt torr hy är det viktigt att använda ett serum under sin creme för att få ner fukt och näring mer på djupet i huden. Ett tips är att använda Paulas Chocie Moisture Renewal Oil Booster under denna creme för att tillföra mer näring till huden om man upplever att huden är väldigt torr. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 22/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton

Bra dagkräm men måste komplettera med extra fukt under då den inte är nog på egen hand. Går in snabbt i huden och ger fin lyster och funkar fint under makeup!

0 0
Saga Verifierad kund 14/06/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Acne

Testade den och den gör så att min hud blir återfuktad men största problemet är att när krämen torkar in i huden så ser det ut som att min hy flagnar och är torr vid vissa partier. Svårt att få bort ''flagnaden''. Mina finnar går ner rejält och mina ärr i ansiktet går ned. Jag har försökt att ta tid att massera det in i huden försiktigt men samma resultat syns, vilket är synd. Vet inte varför det blir så, skulle jättegärna vilja ha hjälp med det eftersom produkten funkar bra för min hy annars.

1 0
Maja Verifierad kund 13/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Jättenöjd med denna! Jag har en väldigt känslig och reaktiv hud med tendens till eksem/PD och denna har jag inte reagerat på utan funkar bra.

1 0
Vera Verifierad kund 06/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Testade denna I vintras då jag upplevde att CALM moisturizer med spf för kombinerad/fet hy inte var tillräckligt ''fet'' när det var som kallast. Tyvärr blev min hy irriterad och fick kvisslor av denna. Försökte ha tålamod men det blev inte bättre. Fick gå tillbaks till min vanliga o ha rikare serum under istället.

0 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Helt rätt tänkt att huden kan behöva mer fukt och näring när det är är kallare ute, då huden ofta blir mer torr vintertid. Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion Spf 30 & Antioxidant är anpassad för en torr hudtyp, för en blandhud som är i behov av extra fukt rekommenderar vi gärna ett serum som jobbar mer specifikt på hudtillstånd så som yttorrhet. Önskar du guidning finns vi alltid tillgängliga! Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

kajsa Verifierad kund 10/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Använt den nu ett bra tag, tycker inte den bidrar till så mycket för min hud faktiskt. Sjunker in väldigt bra. Men för mig med torrhud är den inte tillräckligt. Jag måste boosta, med mask, oljor, serum ect. Och då tänker jag att den inte gör sitt jobb om den behöver boostas med så många saker. Tråkigt, för jag gillar verkligen Paulas Choice, men känns som om den serien är betydligt bättre på finnar, akne än torrhud.

4 0
Cecilia Verifierad kund 07/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Den här krämen verkligen räddat min torra hy den här vintern. Jag har vid några tillfällen per vecka även tagit ett par droppar av Resist moisture renewal oil booster och blandat i vid kvälls tid. Är jätte nöjd att den innehåller SPF 30. För övrigt så tycker jag att den funkar utmärkt som en primer, då den ger ett matt, ljust och jämt resultat. Rekommenderar denna om man har en torr hud.

1 0
Eira Verifierad kund 26/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Jag tycker verkligen om denna produkt - det är en SPF som är lätt att använda och som varken irriterar eller får huden att kännas fet. Den är också härligt återfuktande, för det mesta! När det är riktigt kallt ute behöver jag ännu mer fukt än detta - då lägger den sig i torra partier likt en foundation. Därför lägger jag PCs Moisture renewal oil booster först under de kallare månaderna - och problemet är löst ) hela Skin Recovery serien är helt fantastisk!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30 & Antioxidants med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.