ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Anna Verifierad kund 26/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Älskar denna! Gör huden underbart len och all yttorrhet försvinner. Har även känslig hy och visst känns det första gångerna men efter ett tag har huden vänt sig. Har använt denna i över 1 år nu och skulle aldrig sluta med den.

6 0
Louise Verifierad kund 08/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Den här passar min hy perfekt. Klibbar inte utan går snabbt in i huden och minskar fina linjer

0 0
Paulina Verifierad kund 11/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Använt 2% bha liquid från samma märke ett tag och ville nu testa på denna. Märker ingen större skillnad förutom texturen på min hud som känns jättesträv och frasig efter att jag börjat använda denna? Vant in den i huden och kör den bara på kvällen men vet inte om jag borde börja köra den typ varannan kväll istället? Help me!

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det är inte ovanligt att man känner sig extra torr och stram när man adderar fler syror till sin rutin, speciellt nu när det är extra kallt. Viktigt att man kompletterar med mycket fukt, och känner man sig torr i huden så kan det vara bra att trappa ner på användandet av sina syror. Kontakta gärna oss på kundrelationer, så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Tyvärr för fet för min hud även om den känns skön och välgörande men svårt att sjunka in. Lotion passar säkerligen bättre för mycket torr hud. Bytte till Resist advanced smoothing treatment 10% som passar mig galant.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad olyckligt att höra att denna inte uppfyllt dina förväntningar. Denna AHA produkt är lite rikare i sin konsistens och framtagen för en torr hy. Har du en hud som är mer blandad/oljig tror jag att Skin perfecting 8% AHA gel skulle passat din hud bättre. Ta alltid för vana att konsultera med oss när du vill addera nya produkter till din rutin. Vi finns alltid här för att guida och vägleda dig till den produkterna som kommer passa just din hud bäst. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

J Verifierad kund 27/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Så besviken på denna, hade höga förhoppningar på denna kräm men efter en månads användning så är huden fortfarande lika ojämn. Upplever dessutom att mina porer har blivit ännu mer igengäppta efter användninh

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Perfecting 8% AHA Lotion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.