ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (28)
Helena Verifierad kund 22/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Det här är en produkt jag planerar att ALDRIG vara utan. Säg hejdå till pormaskar, stora porer och plitor! Gjorde misstaget att pausa min bha under förra sommaren, och då fick jag snabbt en tydlig påminnelse om vad det är den räddar mig från. Orenheterna kom nämligen som ett brev på posten... Föredrar denna framför liquid-versionen, eftersom den är lättare att applicera.

12 0
Maria Verifierad kund 18/05/2020

Använde i nästan 2 månader och hade fortfarande problem med porer och finnar. Nu använder jag BHA liquid istället. Båda produkterna ger mig torr hud men BHA liquid ger åtminstone tillfredsställande resultat.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det är viktigt att man väljer rätt BHA-syra för sin hud och dess tillstånd samt vänjer in produkten långsamt. Det är inte ovanligt att huden hamnar i obalans när man börjar med aktiva hudvårdsprodukter. Följ upp med ett fuktserum innan du avslutar med din creme. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon och berätta mer om din hud och vilka övriga produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst tar hand om din hud. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Clara Verifierad kund 06/05/2020

WOW! Älskar denna produkt! Förbättrar hyn så fort jag använder den utan att torka ut!

0 0
Linnea Verifierad kund 05/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Kan jag använda mitt niaciamid serum efter denna produkt? På vissa ställen så står det ja, på vissa nej, och på andra att man bör vänta 30 minuter emellan produkterna för att hudens pH då hinner återställas...

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! De flesta niacinamid-serum ska gå fint att kombinera med Skin Perfecting 2% BHA Lotion, exempelvis Paulas Choice Niacinamide Booster används med fördel efter leave-on exfolieringen med BHA syra. Med denna exfoliering från Paulas Choice behövs ingen väntetid mellan produkterna utan det går fint att direkt efter applicera nästföljande steg. Återkom gärna till oss om du önskar vidare rådgivning kring din hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Ylva-Li Verifierad kund 15/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Det här är en lifechanger. Som med all hudvård behöver man ge det lite tid och mina besvär blev värre till en början. Är glad att jag inte gav upp för nu skulle jag aldrig kunna vara utan denna. Kombinerar den med andra produkter från PC, rekommenderar speciellt azelaic boostern för envis acne och acneärr.

0 0
Karin Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Denna tillsammans med barrier moisturizer är fantastisk!! Ingen yttorrhet längre och huden känns alltid mjuk och elastisk. Använder dem båda morgon och kväll och hoppas den kommer funka även i sommar.

1 0
Anna Verifierad kund 14/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Fick efter sommaren försämrad hy med mycket pormaskar och finnar. Köpte en liten flaska (liqud varianten) efter tips ifrån en kompis. Första veckorna försämrades hyn avsevärt. Läste att man måste vänja in den och fortsatte tålmodigt. När den lilla flaskan tog slut köpte jag lotion varianten som visade sig passa min hy bättre då den kräver mycket mycket fukt. Nu har det vänt och jag ser en tydlig förbättring i huden. Pormaskar och finnar har slutat poppa upp, samt huden känns mindre fet i T-zonen som är mitt problemområde. Jag gillar den här lotionen skarpt. Tycker också att det är jättebra att Paula’s Choice erbjuder små flaskor att köpa om man känner sig lite osäker på produkten och vill testa.

2 0
Nora Verifierad kund 29/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Denna är verkligen helt fantastisk! Testade tidigare i år The Ordinarys salicylsyra men den gjorde inget för mig. Första månaden med denna genomgick min hy en utrensningsfas och jag fick mer finnar än vanligt. Samtidigt kände jag att mindre knottror och pormaskar försvann. Nu är det sex veckor sedan jag började med denna och de senaste två veckorna har min hy sett fantastisk ut! Slät och jämn. Jag visste typ inte förrän nu, när jag känner skillnaden, att jag hade ojämn hudstruktur förr. Det här dykt upp någon finne som knappt har synts förrän dem har försvunnit, och det är oavsett mycket bättre än tidigare. Jag använder även Azelaic Acid Boostern så vet inte riktigt vilken av dem som har gett mest resultat men jag rekommenderar en kombination av båda om man har samma problem som jag. För det funkar faktiskt!

0 0
Madelene Verifierad kund 20/08/2019

Kan inte vara utan denna. Efter nån veckas användning kan jag vinka adjö till fet, finnig hy! Jag slutade med denna ett tag och fick genast tillbaka min oljiga dåliga hy. Den håller länge och är värt priset. Älskar paulas choice.

0 0
Louise Verifierad kund 18/07/2019

Störst skillnad på kinder i mitt fall, porerna har verkligen dragit åt sig. Jag har varit supernöjd med den här produkten, mest resultat i början när jag verkligen kom igång med min hudrutin, men nu är min hud så bra att jag kommer testa att köra på utan den ett tag. Det är en pumpflaska och jag har använt 1 pumpning om dagen, i början på kvällen med senare på morgonen. Det är omkring 350 pumpningar i en flaska har jag räknat ut, dvs. nästan hållt under hela det året trots jag använten dagligen, vilket gör den EXTREMT prisvärd. Rekommenderar att testa om du är nyfiken.

3 0
Rebecka Verifierad kund 02/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Denna produkt är toppen för mig. Jag måste dock vara varsam med hur ofta jag använder den för att inte bli uttorkad i huden. Direkt när jag använder den så känns det som att ojämnheterna minskar, framförallt vid kindbenen. Det gör att huden ser så mycket finare och jämnare ut. Jag behöver inte använda foundation eller puder längre för huden ser bra ut som den är.

1 0
MINA Verifierad kund 23/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Att börja med den här produkten är det bästa jag gjort för min hy. Jag var rädd att den skulle irritera och torka ut. Men tvärtom! Har använt den ca 2 månader nu varje kväll med superfint resultat: Pormaskarna är borta. Huden är lugn, ren och återfuktad, med en helt ny lyster och fräschör. Så glad för denna grymma produkt! Kommer aldrig sluta med den.

2 0
Carro Verifierad kund 08/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag har använt både den här och varianten ''liquid'' under längre perioder. Jag var på jakt efter något som hade samma effektiva verkan mot finnar och pormaskar som perfecting bha liquid, men som inte gör min hud torr som den gör om jag använder den ofta (mer än tre dagar i rad ungefär). Den här har inte irriterat eller torkat ut min hud på något sätt trots daglig användning. Men den är tyvärr inte heller alls lika effektiv mot finnar. Så synd att jag inte kan uppnå båda, men det verkar ju ha funkat för flera andra.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Givetvis önskar vi att du ska uppnå optimala resultat av din hudvårdsrutin och att du ska kunna behandla dina finnar utan att huden blir uttråkad. Kontakta gärna oss på info@skincity. se och beskriv din hud samt vilka produkter du har i din rutin idag så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 07/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag fullkomligt älskar denna produkt! Min hy har blivit lugnare, blir inte lika röd och mina små finnar och plitor har försvunnit. Resultatet kom redan efter ett par månader och hyn är jättefin efter ett års användande. Den är magisk, rekommenderas starkt!

2 0
Lisa Verifierad kund 23/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Jag har använt denna produkt i drygt en månad på ryggen för att bli av med finnar + orenheter. Jag har använt den ca 4 dagar/vecka. Jag har ganska känslig hud, men den har minskat antalet finnar markant utan att ha torkat ut huden. Jag är jättenöjd med produkten, den rekommenderas starkt!

1 0
Fanny Verifierad kund 02/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Tyvärr hjälpte denna produkt ingenting. Använde den i strax över tre månader och märkte ingen skillnad alls utöver att jag fick fler småfinnar över kinderna. Har testat andra BHA och tycker inte att något ger resultat så det kanske bara inte passar min hud och mina behov...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna BHA inte givit dig önskade resultat. Att få huden i balans kan ta tid och man behöver ha tålamod samt använda andra bra kompletterande produkter tillsammans med BHA-syran för att uppnå de bästa resultaten. Du får gärna återkoppla oss via mail så hjälper vi dig att se över din rutin och guidar dig vidare för att uppnå de resultaten du önskar. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Josefine Verifierad kund 25/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Wow säger jag bara! Redan efter 2 dagar såg jag skillnad!! Mina förstorade porer var betydligt mindre och jag fick en mer jämn och len hy! Upplever inte heller att min hud blir lika fet under dagen. Jag blandade ut denna med en nattkräm från annat märke (dr Organic) o det funkar super för mig. Då upplevs denna inte lika torr på huden enligt mig! Recommend, recommend! =)

0 0
Linda Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Jag har använt denna produkten i över ett år förutom under sommarmånaderna. Jag har inte alls problem med finnar eller plitor på samma vis som förut så det har varit underbart MEN den ska ge mindre porer och det har den inte gjort jag har använt den i kombination med niacinamide och det har ändå inte hjälpt så om syftet är mindre porer köp ej. Jag har fått flera synliga porer på hakan än vad jag hade innan men nu har jag iallafall inte problem med finnar.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att din hud kommit i en bättre balans. Att behandla porer kan ta tid,det är svårt att arbeta bort dem till 100% men man kan reducera dem. Vi finns tillgängliga för rådgivning så återkom göra till oss via mail så hjälper vi dig att se över din rutin för att optimera dina resultat. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

E86 Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Tyvärr har inte den här produkten fungerat alls för mig. Trots att jag försökt vänja huden långsamt så fick jag stora bölder under huden som jag aldrig brukar ha annars. Huden började också flagna mycket vilket jag antar betyder att produkten är alldeles för stark för min känsliga hud.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är viktigt att du vänjer in huden långsamt vid denna produkt så du inte börjar med den för intensivt direkt. Vi rekommenderar att man som start använder denna en gång varannan eller var tredje dag och ser hur det känns, känns detta bra kan man sedan successivt trappa upp användningen. Har du en känslig och reaktiv hud kan det även vara bra att börja med Paulas Chocie Calm 1% BHA lotion som är framtagen för en känsligare hud. Kontakta gärna oss via chatt, telefon eller mail så hjälper vi dig vidare med din hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Bytte ifrån BHA Liquid till denna lotion men den är tyvärr för fet/tjock för min hud. ''Fördela en teskeds stor mängd'' är alldeles för mycket. Jag använde knappt hälften och det var mer än väl. Den skulle säkerligen fungera mitt i smällkalla vintern och som ensamprodukt. Men den går helt enkelt inte in i huden. Har nu bytt till Resist advanced smoothing treatment 10% som jag är otroligt nöjd med.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Skin Perfecting 2% BHA Lotion är mer framtagen för att passa en hud som är torr eller fuktfattig. Paulas Chocie har tre olika BHA exfolieringar som är framtagna för olika hudtyper och tillstånd. Har man en blandad/fet hy som inte upplevs vara torr kan denna bli något för rik för huden. Vad roligt att höra att Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA känns bättre för dig. Glöm inte att vi alltid finns här för dig så tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon om du önskar råd om nya produkter till din hud. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ida Verifierad kund 02/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Blev rekommenderad denna genom hudtestet och var lite skeptisk till en början, då jag alltid tidigare fått höra att torr hy/yttorhet ska behandlas med AHA-syra. Har använt lotionen i ca 2,5 månader och såg resultat direkt. Min hud blev först mycket klarare men det bästa är att jag numera aldrig eller mycket sällan behöver exfoliera huden med andra produkter som jag tidigare använt mig av för att få bort den yttorra döda huden. Därtill stramar min hy mycket mindre än tidigare pga yttorrhet. Får fortfarande lite finnar/plitor men det har minskats med tiden samt att mina pormaskar kryper upp till hudytan mycket snabbare och kan nästan petas bort med fingrarna. Är dock fortfarande väldigt viktigt för mig att återfukta min hy med serum, rik ansiktskräm, mask och ibland essence (de flesta produkter från PC skin recovery serie) eftersom jag även lider av atopiskt eksem och är generellt mycket torr.

2 0
Julia Verifierad kund 22/09/2018

Jag velade länge om jag skulle använda PC's vanliga serier då jag egentligen vill använda hudvård utan silikoner och liknande. Fick till slut nog av mina hudproblem och testade. Efter ca tre veckors användan är 80% av skrovligheten (typ closed comedones) i min panna borta. De förstorade pormaskarna bredvid min näsa är i princip ett minne blott, eventuella ''vanliga'' finnar verkar inte längre uppstå och mina extremt yttorra, fnasiga partier är nästan försvunna. Jag höll på att få tunna torrynkor tidigare, de har reducerats. Jag förstår att den här recensionen låter köpt, men det är den inte. Jag var och är skeptisk till en del av innehållet, men resultaten är verkligen fantastiska, och jag borde börjat för flera år sedan, för mitt självförtroendes skull. Rekommenderar varmt den här produkten!

4 0
Jenny Verifierad kund 26/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Har använt denna peeling i 2 år nu men på senaste har min hud blivit otroligt torr och irriterad, den blev helt enkelt för stark för min hud. Man får hålla lite koll under tiden man använder den och salta vänja huden vid den.

0 0
Ida Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Hade alltid trott att BHA endast är för fet hud och de med mycket finnar, men oj så fel jag hade. Jag har torr/fuktfattig hud som lätt blir flammig och irriterad och denna lotion hjälper verkligen mot rodnad samtidigt som den inte alls torkar ut huden. Periodvis har jag även problem med komedoner vilket också lindras av denna lotion.

0 0
Maria Verifierad kund 26/03/2018

Alltså vilken produkt! Denna va helt magisk för min hy. Man märker skillnad direkt! Ska tilläggas att ja använt den endast 2 dagar ?

3 0
Matilda Verifierad kund 14/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Vilken produkt! Den jämnar ut huden, ger lyster och minskar på porer efter bara några användningar. Blev beroende omgående!

1 0
FANNY Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Lite svår att jobba in i huden och föredrar BHA Liquid även om jag har torr hud. Annars gör den allt BHA bör göra!

0 0
Evelina Verifierad kund 04/03/2018

Har sedan länge haft problem med fyllda, förstorade och pormaskar central i pannan. Beställde denna för drygt en vecka sedan, och har använt den varje kväll sedan dess. VILKEN SKILLNAD. På bara en vecka har min panna blivit helt slät! Är helt överlycklig! BÄSTA PRODUKTEN!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Perfecting 2% BHA Lotion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.