ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
SHARING IS (SKIN)CARING - #SKINCITY


Andra har även köpt Du har tidigare tittat på
Andra har även köpt 1 /
1611078
CALM Nourishing Cleanser (Normal to Oily Skin)
198ml 30 ml
5593
CALM Nourishing Cleanser (Normal to Oily Skin)
Pris från 59 SEK
1611077
CALM Restoring Moisturizer (Normal to Dry)
60ml 15 ml
6893
CALM Restoring Moisturizer (Normal to Dry)
Pris från 129 SEK
1611023
Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
118ml
8736
Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
279 SEK
1611082
10% Niacinamide Booster
20 ml
8225
10% Niacinamide Booster
431 SEK 539 SEK
1611014
Skin Recovery Replenishing Moisturizer
60ml
4934
Skin Recovery Replenishing Moisturizer
369 SEK
1871001
Natural Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask
21 g
2292
Natural Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask
49 SEK
1611008
Skin Balancing Pore-Reducing Toner
190ml
2980
Skin Balancing Pore-Reducing Toner
299 SEK
1611080
CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Oily Skin)
60ml 15ml
4750
CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Oily Skin)
Pris från 139 SEK
Du har tidigare tittat på 1 /
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (159)
Linnea Verifierad kund 01/03/2018

Underbar syra! Har använt denna varje kväll efter toner sedan 2 månader tillbaka och ser redan stor skillnad på min hy. Bland annat har plitor på hakan och runt munnen försvunnit (och verkar inte våga dyka upp igen). Tips: Låt syran verka för sig själv 10-15 minuter innan serum m.m. appliceras för bäst resultat! Jag är väldigt torr och kommer att köpa BHA lotion nästa gång, jag rekommenderar dig att göra detsamma om du också är en torris.

44 0
Jessica Verifierad kund 06/08/2020

Har bara en sak att säga om denna, WOW! min hud har blivit så len och fin efter bara en vecka med denna. KÖP KÖP KÖP!!!

0 0
Sofia Verifierad kund 04/08/2020

Jag provade den här för något år sedan... först blev huden slät och mjuk på kinderna, men sedan fick jag inflammerade acne utbrott på haka och panna - något som jag aldrig haft innan. Det tog lång tid att återfå balans i huden efteråt, använd med försiktighet om du är känslig i hyn!

0 0
Alma Verifierad kund 03/08/2020

Älskar denna! Tycker min hy blir mycket jämnare och min acne lugnar sig. Använder den varje kväll innan serum och fuktkräm. Tycker dock den tar slut ganska snabbt, jag häller lite på en bommulspad och ''smörjer'' bort från ansiktet. Hälften går till spillo när jag använder bommulspads, går denna lika bra att hälla i handen och sedan klappa in i ansiktet?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du upplever fina resultat med denna produkt. Det går fint att klappa in den med händerna om huden tolererar. Ett annat alternativ är att kika på The Facial Pad från Skincity, som suger åt sig mindre produkt. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity

Hanna Verifierad kund 24/07/2020

Jag har blandhy med plitor och ojämnheter som främsta problem samt att jag alltid har minst en större finne på gång. Jag tänkte att denna produkten skulle vara helt perfekt för mig men efter 4 månaders användning så hade det gett 0 resultat (avnände sminkborttagning>ansiktsvatten>SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID>återfuktande ansiktskräm). Varken sämre eller bättre, det ser precis ut som vanligt. Finns det någon annan produkt som jag hellre borde prova?

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att 2% BHA Liquid inte levde upp till dina förväntningar. För bästa resultat utav en hudvårdsprodukt så krävs regelbunden användning, men även en fin hudvårdsrutin i övrigt. Kontakta oss på mail, chatt eller telefon så hjälpervi dig gärna att se över din hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Malin Verifierad kund 23/07/2020

Alltså kan inte beskriva vilken räddare denna produkt är! Har haft ett hormonellt acneutbrott i två månader nu med finnar, stora porer och ojämn hud. Främst längs käken, hals och tinningar. Redan efter en vecka med denna har huden nu jämnat till sig och porerna har gått ner väldigt mycket. Tycker produkten gör precis det den skall göra och har man samma problem som mig så tveka inte att pröva denna!!

0 0
Emma Verifierad kund 19/07/2020

Jag har använt den några gånger nu och märkt att det tar minst 30 minuter innan den riktigt har gått in i hyn och blir fundersam om jag gör något fel så många skrivit att det tar cirka 10-15? Jag låter min toner torka fullt ut innan jag tar på syran med bomullspad. Det känns helt fel att ta på fuktkräm när hyn är fuktig från syran, eller så är det kanske det bästa att göra? Hjälp!!!

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Skin Perfecting 2% BHA Liquid är en mycket effektiv leave-on exfoliering som är dryg. Man kan applicera Paulas Choice produkter ganska så omgående efter varandra med utan någon större väntetid. Jag skulle testa att ta lite mindre produkt och se om det känns bättre, ansiktet ska inte bli genomblött av produkt. Det kan också vara lite enklare att applicera utan bomullspads så man har koll på hur mycket produkt som går åt. Återkom gärna till oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare på allra bästa sätt kring din produkt och rutin om något fortsatt inte skulle kännas helt bra. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Ida Verifierad kund 04/07/2020

Älskar! Hade problem med finnar för första gången i mitt liv och visste inte vad jag skulle göra. Gjorde då hudvårdstestet här på SC (för flera år sedan) och blev rekommenderad denna. Finnarna försvann direkt när jag började använda denna och kom tillbaka om jag slutade så jag fortsatte använda den. Nu när jag har små uppehåll i rutinen kommer inte finnarna tillbaka men jag tycker ändå om att använda denna produkt eftersom huden känns så fräsch med den. Vet däremot inte om det är denna som gjort mig yttorr?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du har fått så fina resultat. Det är viktigt att du i kombination med BHA använder bra med återfuktande produkter samt att du inte använder den för ofta om du känner att huden blir torr. Vissa klarar av att använda BHA dagligen medan andra mår bättre av en användning varannan eller var tredje dag. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så ser vi gärna över din rutin för att hjälpa dig att få bukt på den yttorrhet du känner. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Victoria Verifierad kund 20/06/2020

Det här är den bästa produkt jag någonsin provat! Min hud har aldrig varit så fin och len som nu. Finnarna har försvunnit och jag upplever att min hudton blivit betydligt jämnare. Kan varmt rekommendera!!

0 0
Elsa Verifierad kund 18/06/2020

Köpte denna då jag fått mörka fläckar runt munnen efter hormonell acne. Denna syra gjorde så missfärgningarna bleknade väldigt snabbt och efter 1 månads användning 2 gånger om dagen syns det inga spår. Min hud blev lite torr av syran så nu mera använder jag den enbart på kvällen tillsammans med en olja och min hud ser jättefin ut!

0 0
Louise Verifierad kund 09/06/2020

Jag har tidigare använt niacinamide som har fungerat super på min hy. Ville testa BHA och köpte produkt ovan. Tyvärr upplever jag att den försämrar min hy efter 2 veckors användande. Får plitor och finnar runt munnen och mellan ögonbryn som jag tidigare haft under kontroll. Kommer gå tillbaka till niacinamide.

2 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte känts bra för din hud. Det är viktigt att man väljer rätt BHA-syra för sin hud och dess tillstånd samt vänjer in produkten långsamt. Det är inte ovanligt att det sker en utrensning i form av plitor när man börjar med aktiva hudvårdsprodukter. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon och berätta mer om din hud och vilka övriga produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst tar hand om din hud. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Klara Verifierad kund 06/06/2020

Toppenprodukt! Har kämpat med ganska svår och trög akne i flera år, men redan efter första användningen av denna produkt kunde jag se skillnad. Väntar spänt på att se vad en regelbunden användning kommer göra med min hy. Den sticker lite i början, men sedan lägger det sig.

0 0
Elsa Verifierad kund 02/06/2020

Den enda produkten i min hudvårdsrutin som jag inte kan vara utan. Jag har använt denna regelbundet i två års tid nu och WOW vilken skillnad. Idag är jag 32 år och har bättre hy än någonsin. Denna syra gav resultat bara efter ett par användningar, men jag tycker att de riktigt fina resultaten kom efter månader av regelbundet användande. Den hjälpte mot pigmentfläckar och mindre rynkor i pannan. Den ger en fin lyster och får huden att se frisk ut. Fantastisk!

1 0
Lisa R Verifierad kund 26/05/2020

Har fått problem med acne de senaste åren, yttorr men fet hy och stora tilltäppta porer. Känns som om jag provat det mesta men snubblade över en recension av denna av en slump. Har nu testat i 6 veckor och jag ser en tydlig skillnad med minskade porer och minskad rodnad på gamla acnepunkter. Har däremot fortfarande problem med utbrott av ny acne och hög talgproduktion.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att den har börjat hjälpa din hud i bättre balans. Att behandla och minska acne kan ta tid och man behöver ha tålamod. Det finns många olika orsaker till att acne/finnar blommar ut och mycket kommer inifrån från tex en hormonell obalans, stress och kost för att nämna några faktorer. För att förbättra tillståndet har givetvis rätt hudvård en stor betydelse men ibland kan man även behöva behandla huden inifrån. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka inte att kontakta oss om du önskar vägledning kring din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 18/05/2020

Tidigare använde jag glykolsyra 7% från The Ordinary, bra resultat men p.g.a parfymerna så slutade jag och letade efter en bra substitut. Paula's BHA liquid är mycket bättre! Känner ingen irritation och min hudstruktur har förbättrats markant. Innan provade jag BHA lotion från samma serie eftersom jag har torr hud, men fick inget resultat. Om du har torr hy, men men verkligen vill få bukt med tilltäppta porer så är mitt tips att använda BHA liquid och förhindra torrhet med fuktserum och tjockare kräm. Värt resultatet!

0 0
Julia Verifierad kund 16/05/2020

Använt denna produkt varje kväll i mer eller mindre en månad. Den har reducerat pormaskar och plitor från panna, haka och näsa markant! Min panna är alldeles slät utan några plitor alls men min näsa har fortfarande pormaskar men som jag hoppas kan försvinna med någon fler månads användning. Den har även gett mig jämnare hudton och glow. Om produkten fortsätter såhär vill jag aldrig mer vara utan den! Kan rekommendera till dig som har en bra hudvårdsrutin med bra cleanser och moisturizer men behöver extra boost!

1 0
Daniella Verifierad kund 15/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Alltså nej, jag ville verkligen gilla den här produkten men den ger mig tyvärr utslag som kliar plus att jag har börjat få finnar stora som bölder som gör så jäkla ont. Supertråkigt!

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte känts bra för din hud. Det är viktigt att man väljer rätt BHA-syra för sin hud och dess tillstånd samt vänjer in produkten långsamt. Det är inte ovanligt att huden hamnar i obalans när man börjar med aktiva hudvårdsprodukter. Har du en mer känslig hy så kan jag tipsa dig om Calm 1% bha vilket är en liknande produkt men mildare. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon och berätta mer om din hud och vilka övriga produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst tar hand om din hud. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Malin Verifierad kund 12/05/2020

Toppenbra syra för att jämna ut huden, minimera porer och hålla finnar borta. Har använt denna syra frekvent sedan slutet på januari (använt en liten 30 ml flaska + en 118 ml flaska som är på sluttampen). Jag lider av hormonell acne vilket denna syra inte råder bukt på, vilket är lite tråkigt. Acnen är centrerad kring munnen och hakan, men i resten av ansiktet är min hudkvalitet JÄTTEFIN, mycket tack vare denna produkt. Får aldrig längre utbrott i pannan eller kinderna och pormaskarna på näsan är mycket mindre än tidigare. Jag applicerar den på en pad och använder sedan i ansiktet. Tycker inte den absorberas så snabbt så jag brukar vänta 10-15 minuter innan jag applicerar resterande produkter :-)

0 0
Lena Verifierad kund 10/05/2020

Efter någon veckas användning upptäckte jag att mina återkommande småfinnar runt munnen och på kinderna slutat att komma så det är positivt. Men anledningen till att köpte denna var för att få bort pormaskar och många recensioner uppger att porerna blivit mindre och färre på bara några dagar. Jag har använt den i 6 veckor och märker absolut noll skillnad. Dessutom har jag blivit riktigt torr av produkten. Och jag är en person med väldigt oljig hy, blir inte ens torr på vintern. Nu märker jag att jag har fått små torra linjer runt munnen i samband med att jag börjat använda produkten och det känns ju inte alls kul att få rynkor i kampen mot pormaskar. För att återfukta rejält har jag använt Paulas choice skin recovery hydrating treatment mask men det har inte hjälpt.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte riktigt har känt de resultat du önskar av Skin Perfecting 2% BHA Liquid. När det kommer till att se fullständiga resultat av produkter är det ganska individuellt hur lång tid detta tar. Det kan ibland ta huden upp till ca. 8 veckor att bara vänja sig vid nya produkter för att därefter börja visa mer effekt och resultat, under dessa första veckor kan även effekten variera. Ofta kan man behöva ge en hudvårdsrutin minst 3-6 månader för att se mer fullständiga resultat. BHA syra brukar ha mycket fin effekt när det kommer till just tilltäpptheter, pormaskar och finnar men ibland kan den även göra huden något torr, i ett sådant läge är det bra att låta huden vila lite från produkten. Antingen att man lägger den åt sidan helt under en period eller att man minskar på användningen till ett par få kvällar i veckan. Vill vill självklart att det ska kännas helt bra för dig, återkom gärna till oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare på allra bästa sätt kring din produkt och rutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

anna Verifierad kund 09/05/2020

Älskar denna produkt. hjälp mig så mycket med min acne.

0 0
Signe Verifierad kund 08/05/2020

Har använt denna i ca 3 månader och har inte märkt någon skillnad.. fick rekommenderat i min hudanalys '' SKIN PERFECTING 2% BHA LOTION'' är det någon skillnad mellan den och den här?

1 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte riktigt har känt resultat av Skin Perfecting 2% BHA Liquid. När det kommer till att se fullständiga resultat av produkter är det alltid mycket individuellt hur lång tid det tar, det kan ta huden upp till ca. 8 veckor att bara vänja sig vid nya produkter för att därefter börja visa mer resultat. Ofta kan man behöva ge en hudvårdsrutin minst 3-6 månader för att se mer fullständiga resultat. Skin Perfecting 2% BHA Lotion innehåller samma koncentration av BHA syra men i en lite mer återfuktande bas i lotion-form, detta gör att den lämpar sig mycket fint för en mer yttorr/torr hud som även önskar effekt på tilltäpptheter, finnar och pormaskar. Du är alltid mer än välkommen att kontakta oss om du önskar vidare rådgivning kring produkten eller passande produkter utefter dina önskemål. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Kristina Verifierad kund 08/05/2020

Köpte denna och tyckte inte att den gjorde något särskilt för huden. Kändes skön att applicera och är doftfri. Lät den stå i badrumsskåpet rätt så länge och tänkte sen att jag skulle ta slut på den. Bytte från att applicera med fingrarna till bomullspad OCH det gjorde en sjukt stor skillnad!! Gav trippeleffekt och jag blev helt förvånad över resultatet. Kändes som att serumet sjunk in mycket bättre i huden. Gav ett fint lyster, minskade den feta känslan kring T-zonen och porerna blev mindre synliga. Köper igen!

1 0
Therese Verifierad kund 01/05/2020

Jag har använt BHA-syran i snart en vecka och jag har aldrig varit så nöjd med en produkt förut. Så fort jag började använda produkten började finnar och plitorna att försvinna. Har lidit av hormonell acne länge och provat hur mycket som helst. Jag önskade att jag hade testat den här från början. +++++

3 0
Elin Verifierad kund 28/04/2020

Hej, har börjat använda denna i nu en vecka pga av många pormaskar. Ska pormaskarna försvinna av sig själv eller ska man använda denna för att de ska komma till ytan så jag kan klämma de?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vi avråder från att du själv klämmer ut dina pormaskar för att du inte ska skada din hud. Skin Perfecting 2% BHA Liquid kommer hjälpa till att lösa upp talget som täpper till porerna, men det är viktigt att ha tålamod. Vilka övriga produkter du använder i kombination till denna exfoliering är även avgörande för ditt resultat. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon guidar vid dig gärna vidare kring din fundering. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Annie Verifierad kund 28/04/2020

Bästa jag testat! Jag fick verkligen inte min hy att återhämta sig efter en period med extremt torra partier i ansiktet. Denna gjorde jobbet och sedan denna kom in i min hudvårdsrutin så är torra partier, orenheter och ojämn hudton som bortblåst. Jag väldigt känslig hy och denna fungerar helt perfekt.

1 0
Ebba Verifierad kund 21/04/2020

Bästa BHA jag provat! Använder denna varje kväll och varannan morgon och både pormaskar och pigmentfläckar har minskat otroligt mycket. Mitt tips är att efter att man har applicerat den så vänta lite innan man tar på serum och fuktkräm så att BHA lösningen hinner sjunka in ordentligt, t.ex. borsta tänderna i mellan BHA och serum.

2 0
Jenny Verifierad kund 17/04/2020

Jag ÄLSKAR denna. Den ihop med retinol har hjälpt mig att helt bli av med svåra problem med hormonella finnar. Gör dessutom huden otroligt slät och len.

1 0
Emilie Verifierad kund 09/04/2020

Har köpt både denna samt 10% Azelaic Acid Booster. I vilken ordning ska jag använda dem?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Skin Perfecting 2% BHA Liquid används efter rengöring och eventuellt ansiktsvatten sedan följer du upp med 10% Azelaic Acid Booster samt creme. Viktigt att du vänjer in produkterna långsamt, en gång varannan eller var tredje dag som start. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare hur du bäst använder dina produkter för bäst effekt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

madelen Verifierad kund 26/03/2020

Jag har bara en fråga, kan man bara använda den som en vanlig toner morgon och kväll?

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! 2% BHA Liquid ersätter inte ett ansiktsvatten. För att neutralisera hudens PH balans efter rengöring samt förbereda huden inför efterföljande steg så rekommenderar vi ett ansiktsvatten och där efter följer upp med leav on exfolieringen. Kontakta oss på kundrelationer, så guidar vi dig till rätt ansiktsvatten. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Malin Verifierad kund 25/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Har läst bland recensionerna och förstår att man behöver vänja huden och att den kan bli sämre till en början. Går det att säga ungefär hur lång tid det tar innan hyn borde bli bättre och inte sämre (i form av plitor och finnar)?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det stämmer att du gärna ska vänja in BHAn långsamt och vi rekommenderar att du startar en gång varannan eller var tredje dag. Hur lång tid det tar för huden att vänja sig är väldigt individuellt men generellt brukar det ta mellan 2-8 veckor. Önskar du vidare vägledning kring din hudvårdsrutin är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sofie Verifierad kund 08/03/2020

Upplevde ingen effekt till en början och la den åt sidan. Men återupptog den efter ett tag och började smörja in den med fingrarna morgon och kväll. Tycker att jag har fått en jämnare hudton i hela ansiktet och mindre synliga porer. Jag känner mig väldigt len i ansiktet.

1 0
Elin Verifierad kund 16/02/2020

Fantastisk produkt! Märker tydlig skillnad på porer och plitor. Kommer köpa igen, igen och igen!

1 0
Josephine Verifierad kund 15/02/2020

Denna produkt har räddat min hy! Har inte alls lika mycket finnar längre och mina porer börjar se bättre ut. Jag använder denna ihop med azelaic syra och kan inte vara utan mina produkter från paulas choice! Har använt the ordinary förrut och dessa produkter är 1000 gånger bättre!

3 0
Lisette Verifierad kund 14/02/2020

Var utan denna i några dagar, då jag var sjuk. När jag började med den igen, såg jag väldigt snabbt vad den egentligen gör för min hy. Jösses! Den nästan retuscherar porerna, så dem ser betydligt mindre ut. Älskar denna! Och vilken lyster den ger.

0 0
Cassandra Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

ÄLSKAR denna produkt! Magisk! Äntligen fått bukt med mina plitor och knottror! Funkar trots att jag har reaktiv och väldigt känslig hy!

0 0
Isabel Verifierad kund 03/02/2020

Brukar egentligen aldrig recensera produkter men denna har verkligen gjort under för mig. Bytte p-piller förra våren och började i och med det få massa plitor på kinderna, ingenting rött och inflammerat men i solljuset syntes de väl och jag gick konstant runt och mådde dåligt över min hy. Testade allt och ingenting hjälpte. Blev rekommenderad denna av en vän och märkte skillnad direkt. De första veckorna blev min hy värre och alla de tilltäppta porer jag haft ''kom upp till ytan'' men jag fortsatte att använda produkten och nu har jag knappt några tilltäppta porer alls. Helt fantastisk produkt!

0 0
Linnéa Verifierad kund 31/01/2020

Jag har dragits med mängder med pormaskar som aldrig försvinner runt näsa, mun och kinder så länge jag kan minnas. Har haft otroligt många olika hudvårdsrutiner för tusentals kronor men INGENTING har fungerat. Förens jag köpte denna. På 3 (!) dagar så har mina pormaskar börjat försvinna, porerna drar ihop sig och alla hormonella finnar runt munnen har bara försvunnit. Detta är en mirakelprodukt. Upplever att jag blir något torr men korrigerar det genom att tillsätta fukt fukt fukt. Helt fantastisk produkt!

2 0
Lina Verifierad kund 30/01/2020

Jag säger bara wow! Jag har jobbat med hudprodukter från Paulas Choice sedan ca 2 år tillbaka men mer eller mindre noggrant. Min hy är känslig och jag har lättare rosacea. I somras fick jag ett rejält skov med mindre bölder över kinderna och tinningarna. Med hjälp av Skincitys hudterapeuter fick jag vägledning vad jag kunde förändra i min hudrutin. Huden blev mycket bättre men har inte riktigt nåt dit jag vill. Har använt BHA 1% och fick nu denna på prov innan jul. La till den varannan dag för att vänja huden och använder den nu varje kväll. Först fick jag mer finnar och plitor men jag fortsatte och så fin som min hy är nu har den inte varit sedan innan tonåren. Den är helt slät och jag blir fascinerad varje gång jag känner med fingrarna i ansiktet och ser mig i spegeln. Helt otroligt! Vilken produkt för ett rimligt pris. Funderar du på att köpa, köp!!

2 0
Amanda Verifierad kund 29/01/2020

Helt fantastisk produkt! Denna har rensat och städat upp den ''aktiva'' acnen på kinder och haka på vecka (skulle säga att acnen till största del beror på hormonell obalans). Såg resultat från första användning (!) Ärren som finns kvar blir bättre för varje dag. Använder endast kvällstid. Något torr för mig att använda i pannan (där jag har fin hy) så tar den i hela ansiktet cirka en gång i veckan som en exfoliering.

0 0
Isabelle Verifierad kund 26/01/2020

Denna har räddat mitt liv! Ok inte så drastiskt, men definitivt mitt ansikte! Jag har alltid fått massa oklämbara finnar runt min haka, dels stora underjordiska böldfinnar, men också småfinnar utan öppning, massa vita milier osv. Redan efter första natten så gick en del att klämma ut utan minsta våld. Efter ytterligare ett par dagar så har alla gått att klämma ut försiktigt. Använder även RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% någon gång i veckan och sedan jag började med denna rutin så har jag inte fått en enda plita/finne/böld på hakan. Denna är ett mirakel!

2 0
Jasmine Verifierad kund 26/01/2020

Grym BHA produkt, sjunker in snabbt och slätar ut hyn efter några veckors användning. Mycket enklare att använda än The Ordinary's Salicylic Acid som bara kladdar och lägger sig som en hinna! Rekommenderar!

0 0
Maria Verifierad kund 24/01/2020

Wow! Har haft problem med pormaskar/finnar sen tidiga tonåren. Provat det mesta utan större resultat, men hörde bra saker om denna produkt och bestämde mig för att testa. Första dagarna/veckan märkte jag ingen skillnad, men efter ca två veckor var resultatet helt otroligt. Mina porer har minskat markant, hudtonen har blivit mycket jämnare och fått lyster, får mycket färre finnar och har inte alls lika fet hy. Är så glad att jag testade och kommer definitivt fortsätta om resultatet håller i sig!!

0 0
Sara Verifierad kund 20/01/2020

Den funkar! Jag är helt såld. Har dragits med finnar på hakan och runt munnen i flera år. Det har alltid kommit nya finnar varje morgon/dag. Jag hade provat allt trodde jag, ingenting hjälpte. Har kastat pengar i sjön på en massa starka produkter som lovar att dom är ''anti blemish'' men som ger noll resultat. Jag har använt den här lilla grå flaskan från Paulas Choice i kanske 1 -2 veckor. Min problemhy blev bättre efter redan 1-2 dagar! Det har aldrig hänt förut! För första gången på många år behöver jag inte vakna upp med 3 nya finnar i ansiktet. Huden har blivit mycket lenare och jämnare. Ska definitivt köpa full size-produkten! Jag är helt såld.

0 0
Alice Verifierad kund 17/01/2020

Detta är bland det bästa jag testat i produktväg. Har testat hur mycket som helst mot mina finnar och pormaskar men har aldrig varit såhär nöjd och fått så goda resultat! Jag kunde se förbättring av min hud efter cirka 2 dagar.

0 0
Amanda Verifierad kund 15/01/2020

Använt produkten i några veckor och ser redan skillnad. Haft mycket problem med finnar och blemmor runt hakan och käkparti. Inga nya utbrott sen jag började med använda denna. Mina pormaskar på näsan har även blivit färre och krympt! Kommer köpa en stor flaska nu efter att jag ser hur bra den fungerar!

0 0
Rasmus Verifierad kund 13/01/2020

Tyvärr funkade den inte för mig. Fick massor av små plitor vid kindpartierna.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är inte helt ovanligt att man upplever en utrensning i huden vid start av BHA-syra och att man då märker att huden hamnar i obalans. Det är även viktigt att man väljer rätt BHA-syra för sin hud och dess tillstånd samt vänjer in produkten långsamt. Paula's Choice har förutom denna BHA även två andra: gel och i lotion-form. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon och berätta mer om din hud och vilka övriga produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst tar hand om din hud. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Alice Verifierad kund 05/01/2020

Wow säger jag bara....! Hade en bra 7stegsrutin men kunde för allt i världen inte få bort mina plitor och pormaskar. Efter 2 dagars användning med denna syra har de värsta försvunnit och min hy känns superren.

0 0
Fanny Verifierad kund 04/01/2020

Jag får lov att sälla mig til hyllningskören. Har haft problem med pormaskar ända sedan tonåren (är 27 nu) och har ångat, klämt, använt plåster, masker, gjort ansiktsbehandlingar och provat mig fram men inget har liksom hjälpt, i det långa loppet. De envisa pormaskarna på min näsa har otvivelaktigt alltid varit kvar, fram tills nu. Använt i två dagar och de har redan börjat krympa undan. Också förstått vikten av att välja rätt syra, BHA är det som funkar för mig.

0 0
Jessica Verifierad kund 02/01/2020

Jag brukar vara skeptisk till att man kan uppnå fantastiska resultat men med denna produkt är det verkligen möjligt. Har fått en slätare hy och mindre pormaskar. Kommer aldrig att sluta använda denna!

0 0
Emmy Verifierad kund 25/12/2019

För mig har detta verkligen varit en mirakelprodukt. Jag har haft problem med finnar på rygg och bröstkorg där inte ens receptbelagd acnekräm hjälpt. Med denna är min hy nu näst intill felfri! Fantastiskt!

0 0
Annica Verifierad kund 23/12/2019

Kan bara säga: Mirakel!! Jag har haft ett rent ut sagt helvete med min hud sedan 12 års ålder (nu 43). Acne i ansikte och på bröstryggen som aldrig gett med sig. Lagt ut tiotusentals kronor genom åren och inget har hjälpt. Jag provade denna 3-4 ggr/vecka ihop med Beaute Pacificues Super 3 booster som dag-och nattkräm. Tro det eller ej, men jag är fri efter nästan 30 års lidande. Det går inte att beskriva hur tacksam jag är. Det känns som att livet har återvänt (så jobbigt har dessa problem varit för mig). Vill dela med mig om detta kan hjälpa någon annan i liknande situation.

8 0
Emilie Verifierad kund 18/12/2019

SÅÅ bra, har minskat mina stora porer, och har hjälpt mot min milda rosacea. Min hud är nu mycket finare och återfått rätt färg. Den har ännu inte fått bort alla pormaskar dock. Använt i ca 2 månader.

0 0
Sara Verifierad kund 17/12/2019

Har använt denna produkt i över ett år. Kommer nog aldrig sluta använda! Bästa peelingprodukten som ändå känns skonsam. Har successivt smugit in fler produkter från Paulas choice och använder rengöringsoljan, rengöring och toner lite beroende av årstid och hur huden känns, men denna är alltid med i rutinen. Ihop med niacinamiden som jag också älskar :)

1 0
Tilda Verifierad kund 11/12/2019

Precis som alla andra säger så är det här en fantastisk produkt. Den har totalt räddat min hy från pormaskar och framförallt finnar. I början av användningen fick jag ännu fler finnar, något som jag läste här kunde kallas för en ''utrensning'' som pågick i ca 8 veckor. Efter det försvann alla finnar och wow! Huden blev så mycket bättre än innan!

1 0
Anna Verifierad kund 09/11/2019

Knappt använt i en vecka än men ser redan stora skillnader på min hy!! Bästa investeringen jag gjort för min hy

0 0
Diana Verifierad kund 04/11/2019

Älskar denna! Köper den om och om igen. Dryg!

0 0
Camilla Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur

Min favorit bha! Smular inte, inte speciellt klistrig och ger bra resultat på porer och pormaskar. Har jag inte använt den på länge och inte är så noga med attvänja in den får jag en massa små plitor. Men de försvinner fort och lämnar en flawless känsla efter någon vecka. Kommer alltid tillbaka till denna produkt efter att ha provat annat.

0 0
Erica Verifierad kund 02/11/2019

Superbra produkt! Jag såg snabbt resultat och har nu färre finnar och jämnare hudtextur tack vare denna. Huden flagnade lite de första 3-4 dagarna.

0 0
Anonym Verifierad kund 02/11/2019

Jag upplever att denna svider på områden där jag har problem (haka, näsa) så att jag knappt kan ha den kvar på huden utan måste tvätta bort. Dessutom så började mitt ansikte att flagna efter bara 3 användningar, tråkigt när man hört så bra om den och verkligen förväntade sig resultat. Använder paulas super hydrate overnight mask efter men trots detta svider och flagnar huden.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! 2% bha är en produkt som är viktig att vänja in, börja gärna med några få tillfällen i veckan. Har du en mer känslig hy så kan jag även istället tipsa dig om märkets calm 1% bha vilket är en liknande produkt men mildare. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har några fler funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Matea Verifierad kund 27/10/2019

Bästa produkten någonsin, jag märkte skillnad efter några dagar men när man började få frågor på jobbet ''vad har du gjort med din hy? Den ser så jämn och slät ut '' då VET man att det är skillnad. Jag fick verkligen porslin hud av denna produkt. Inga bieffekter alls. Rekommenderas starkt.

2 0
Alicia Verifierad kund 23/10/2019

Fick massor av plitor i hela ansiktet när jag började använda denna. Dock tror jag det var en utrensning pga BHA, då de börjar försvinna nu efter en månad. Tycker inte den torkar ut eller irriterar. Funkar bra när jag har finnar.

2 0
Michaela Andersson Verifierad kund 17/10/2019

Den här produkten passade inte mig .. Efter att ha använt denna efter instruktioner fick jag finnar/plitor i hela ansiktet som till sist blev sår. Jag har aldrig haft så dålig hy som under de två månader när jag använda produkten. Är inte så insatt i det här med olika syror, men misstänker att just denna syra och produkt inte passade mig.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det är inte ovanligt att huden hamnar i obalans när man börjar med aktiva hudvårdsprodukter. Den kan bli att fler orenheter uppkommer de första veckorna. Det är viktigt att du vänjer in huden långsamt när du startar med BHA. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Moa Verifierad kund 16/10/2019

beställde först den lilla flaskan för några veckor sedan, sen den tog slut har jag verkligen saknat den. Fick hem den stora igår och på en(!?!) natt ser jag verkligen skillnad.. de få finnar, pluppar osv jag kan få ibland är på väg att försvinna. Huden blir lenare och finaste. Älsk. Kan torka ut lite men använder man serum och en bra fuktgivande kräm borde detta inte vara något problem.

1 0
Ella Verifierad kund 08/10/2019

Älskar denna! Texturen på min hud blev bättre efter bara ett par dagar!! Däremot känner jag av att jag blivit torrare i hyn, så att jag måste återfukta mer.

1 0
Camilla Verifierad kund 06/10/2019

Älskar denna! Mina små ''blackheads'' börjar ge med sig. Använder den bara där mina porer är ''smutsiga'', näsan och hakan. Ser stor skillnad! Kommer bli en trogen vän <3

2 0
Anonym Verifierad kund 04/10/2019

Bästa!!!! Köpte en liten för att se om jag gillade den. Men gillar den starkt så kommer lätt köpa en stor när jag använt upp den. Min akne har försvunnit på 2 veckor efter att jag använt denna. Började med att vänja in den var tredje kväll men kan lätt använda den varje kväll nu.

1 0
Anna Verifierad kund 25/09/2019

Har glömt hur fantastisk denna produkt är. På bara en vecka har min hud blivit avsevärt bättre. Mer jämn, pigmenteringar har blivit ljusare, yttorrheten bättre. Tipset Linnea skriver om att låta den syran verka för sig själv i 10-15 min innan man lägger på en annan produkt måste jag säga var toppen!

2 0
Tilda Verifierad kund 11/09/2019

Alltså vad är det i den här egentligen magi på flaska? Jag har haft problemhy i flera år och pustulerna på mina kinder och haka nästan försvunnit efter bara tre dagars användning. Om du är osäker på produkten, köp den lilla storleken till att börja med, och jag kan nästan garantera att du kommer att köpa full size flaskan efter den lilla är slut. Fantastiskt!

1 0
Anki Verifierad kund 10/09/2019

Jag köpte den minsta storleken för att prova. Har vidgade porer på kindäpplena, ingenting som stör så mycket men vill nämna detta. Använde slut på flaskan och kan säga som så att huden är vansinnigt len nu, och det är ju fint - speciellt pannan är som en bebisstjärt. Men något jag upptäckte var även att jag frekvent fick småfinnar och whiteheads på just kindäpplena och näsan när jag använde denna. Fick till exempel en enorm underjordisk finne på näsan som inte ville ge sig överhuvudtaget och som ett resultat av det har jag nu ett litet ärr där :( Jag vet inte om det var denna produkt som fick mitt ansikta att börja bete sig som en tonåring, men besvären försvann när min flaska tog slut och jag inte använder den mer. Plus att näsan nu har ett ärr som jag måste jobba med... Pannan är iallafall fortfarande len.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Skin Perfecting 2% BHA Liquid är en exfoliering som kan starta en utrensning i huden. Oftast är det ett tecken på att man har underliggande orenheter som behöver komma upp till ytan. Dock är inte BHA Liquid anpassad för alla och Paula's Choice har fler varianter av sin BHA för att man ska hitta den som passar just sin hud och hudtillstånd. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring vilka produkter som kommer passa just din hud bäst. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 08/09/2019

Gjorde ett hudtest och blev rekommenderad denna i kombination med andra PC produkter. Kommer aldrig kunna leva utan den! Länge besvärats av hormonell acne och har aldrig märkt av ett så bra resultat med några andra produkter, inte ens sådant läkare skrivit ut på recept. Min hud är i bättre balans med mindre acne, jämnare hudton och textur. Är så otroligt glad att jag hittade Skincity och PC.

3 0
Louise Verifierad kund 02/09/2019

Köpte denna efter att ha läst recensionerna. Har fått onda plitor över hela ansiktet men tänker att jag står ut oxh ser vad som sker när huden vant sig. Än så länge ser jag kngen skillnad mot den vanliga exfolierande tonern jag har från PC.

1 0
Sarah Verifierad kund 17/08/2019

Wow !! När jag för ett år sedan slutade med p-piller så hände något på nästintill en natt med min hy, från att ha varit en fin hy, någon enstaka finne i samband med mens men annars inga direkta problem alls, till att konstant ha en hy med flertalet finnar, röda ganska stora böldliknande bulor i ansiktet, (gjorde dessutom ont) större porer, pormaskar o.s.v. Jag var hos hudterapeuter, ändrade min kost ett tag, använde mycket av Maria Åkerbergs produkter under denna period, men inget hjälpte. En dag i mitten på april gick jag in på Skincitys hemsida, klickade och läste runt som en tok och hamnade på Paulas Choice av ren slump. Läste recensionerna och klickade hem produkter, flertalet. Vad hade jag att förlora, tänkte jag, inget hade hjälpt tidigare och jag var så trött på min hy vid detta tillfälle. Det tog rejält på mig psyke, främst. Efter 2 veckors dagligt användande av denna exfoliering med övriga produkter så märkte jag en ENORM skillnad. Jag kämpade på som en tok, med denna produkt plus ansiktsvatten, dagcreme och det viktigaste BRA rengöring. Allt från Paula’s. Min hy idag är mer eller mindre återställd, det dyker upp en och annan finne ibland, men hanterbart och oftast så är denne borta på en dag när jag använder mina produkter korrekt. En sak är säker, jag kommer aldrig använda mig av något annat hudvårdsmärke på marknaden!!

7 0
A Verifierad kund 01/08/2019

Vilken mirakelprodukt! Har haft problem med closed comedones på kinderna i flera år och har testat det mesta för att avhjälpa det - men utan resultat. Den här BHA syran är det enda som fungerar och som bitit på mina igentäppta porer. Syran gör dessutom huden klar och man får ett fantastiskt fint glow! Efter två veckors användning blev jag dock väldigt yttorr och beställde då hem syran i lotionformat vilket har fungerat mycket bättre för mig!

3 0
Lou Verifierad kund 06/07/2019

Jag har precis köpt denna produkt och den funkar jättebra! En sak jag undrar är dock varför man inte kan kalla den för en toner och om jag behöver en toner också även om jag använder denna? Många toners jag sett innehåller andra syror (tex glykolsyra) och det känns läskigt att blanda?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Skin Perfecting 2% BHA Liquid är en leave-on exfoliering som avlägsnar gamla hudceller, löser upp talg som kan täppa till dina porer samt verkar antiinflammatoriskt på huden. Paula's Chocie toners har inte den exfolierande verkan på huden utan är ett förberedande steg efter din rengöring. Använder du ett ansiktsvatten från samma märke i din rutin kan du snabbt tillföra antioxidanter, fukt och lugnande ingredienser för att hålla huden en en bra balans och hjälpa de nästkommande steg att penetrera djupare i huden. Vi guidar dig gärna vidare kring vilket ansiktsvatten som passar just din hud bäst, kontakta oss då via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Stephanie Verifierad kund 30/06/2019

Vad är det egentligen för skillnad på denna och RESIST DAILY PORE-REFINING TREATMENT 2% BHA?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Både Skin Perfecting 2% bha liquid och Resist Daily pore-refining treatment 2% BHA ger väldigt fina resultat på porer och orenheter i huden då de har samma dos av BHA syra. Skillnaden mellan dessa två är att Resist Daily pore-refining treatment 2% BHA även innehåller peptider och antioxidanter för att främja hudens kollagenproduktion. Kontakta gärna oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring vilken av dessa som kommer passa just din hud bäst. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 26/06/2019

Verkligen fantastisk produkt! Använder den i princip varje dag på ansikte och hals och ibland axlar och rygg om jag fått plitor. Den förminskar porer, finnar och lämnar ett amazing glow! Love love love!

2 0
Frida Verifierad kund 25/06/2019

Alltså denna är G U L D. Har känslig blandhy och får lätt igentäppta porer. Började med att använda denna var tredje kväll i flera veckor, nu kör jag varannan. Märker absolut skillnad. Den största wow-effekten fick jag dock när jag testade denna på ett område på mina lår som av ngn anledning började få massa småfinnar/täppta porer. Körde lika sällan som på ansiktet och alltså mina problem försvann helt. Från knottrig till len. Började med att köpa lilla men har såklart köpt den fullstora förpackningen nu.

1 0
Sophie Verifierad kund 13/06/2019

Fick rekommendationer från en nära vän till att börja använda denna produkt i min nya hudvårds-rutin. På bara 1 dygn(!!) kunde jag märka skillnad på min hy. HELT otroligt. 10/10.

3 0
Sabina Verifierad kund 07/06/2019

En absolut favorit bland min samling av syror. Porerna har minskat i storlek/synlighet. Hudtonen är jämnare och texturen är förbättrad. Jag har torr hy så jag använder denna 2-3 ggr/vecka i ansiktet och oftare på halsen. När jag jobbar så har jag en tendens att få finnar under hakan och på halsen, men med denna produkt så har det minskat rejält. Himla fin BHA.

0 0
Julia Verifierad kund 27/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Utan tvekan en av de bästa produkter jag har testat! Sover oftast med den och när jag vaknar så har huden en jämn och fin ton samt att synliga pormaskar minskar radikalt.

1 0
Hanna Verifierad kund 19/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Finnar & plitor

Fantastisk! Haft stora problem med finnar på ryggen och efter bara 2 veckor hade jag blivit av med nästan alla.

2 0
Lilli Verifierad kund 15/05/2019

Tycker denna har minskat mina svarta & vita porrmaskar på kinderna och i pannan. Min hudtextur är jämnare och porerna mindre. Det ända negativa var att den kunde torka ut min redan yttorra hy lite mer dagarna efter jag använt den. Så får komplettera med mera fukt efter jag använd denna.

0 0
Freja Verifierad kund 28/04/2019

Om man använder denna på kvällen, kan man då dagen efter sola (med solskyddsfaktor)? Eller är det dåligt att kombinera syror och solen helt?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vi rekommenderar aldrig att man kombinerar syror med solen. Det går att använda syror under sommaren men då är det viktigt att man är noga med sitt solskydd. Är det så att du vet med dig att du ska vara aktivt ute i solen eller åka utomlands, så är det bättre att du låter syrorna stanna hemma. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Annika Verifierad kund 18/04/2019

Detta är basen och min holy grail i hudvårdsgarderoben. Har i alla år kämpat mot orenheter, finnar och tillhörande röda märken i kölvattnet av det. Denna renar och jämnar ut huden och jag får avsevärt färre pormaskar. Upplever huden mjukare också. Haft den i drygt 2 år och önskar bara jag upptäckt P.C tidigare!

2 0
Louise Verifierad kund 07/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Jag var rätt desperat över mina nästan böldliknande finnar som spred ut sig över min haka. De gjorde ont, blev jätteröda och fula. Fick då tips av skincity att testa denna och jaaa den gör sitt jobb med bravur! Får då och då fortfarande envisa finnar som blossar upp i området, förmodligen pga stress etc. men de blir aldrig såriga eller långvariga tack vare denna produkt. Använder varje kväll, låter verka en stund innan jag smörjer in med nattkräm. Älskar!!

3 0
Josefin Verifierad kund 06/04/2019

Gick över helt till PCs produkter för bara 5 veckor sedan. Sedan jag började använda denna (+ azaleic booster) + fuktserum + fuktcréme + radiance renewal från PC säger jag bara OMG. Har tidigare haft problem med aktivitet , ffa röd och djupgående acne + röda ärr. Dessa aktiviter är kvar än så länge - men min hud mår så bra! Texturen är jämnare och glowet är där och acnen ''syns inte'' på samma sätt. Vet ju inte vilken produkt som gjort detta, men tror def BHA-syran är hjältinnan i denna saga.

1 0
Frida Verifierad kund 25/03/2019

Hjälpt jättebra på min hy där jag haft problem med ''knottriga'' pormaskar vid övre kinderna. Har känslig, rosig hudtyp.

1 0
Laura Verifierad kund 25/03/2019

Jag hade tidigare förstorade porer på näsan och näsvingarna, nu har jag fått synliga porer även på kinderna? Och upplever fler plitor än tidigare. Jag är även torrare än tidigare. Började använda denna samtidigt som PC Resist dagscreme med spf50.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är inte ovanligt att huden hamnar i obalans när man börjar med aktiva hudvårdsprodukter. Den kan bli mer torr och fler orenheter kan uppkomma de första veckorna. Det är viktigt att du vänjer in huden långsamt när du startar med BHA. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Hanna Verifierad kund 13/03/2019

Har använt denna i 4-5 månader nu och är så otroligt nöjd. Första månaden var pest och pina då min hud ''rensades ut'' och jag fick stora, men ytliga, finnar över hela käkpartiet. Sedan kom finnarna allt glesare, och min hud som alltid haft problem med röda utslag, särskilt vid stress och värme, har lugnat ner sig. Blir i princip aldrig röd längre, och rödheten på käkarna och kinderna var mitt största problem. Finnarna har den också hjälpt till med, får väldigt sällan en enda finne nu för tiden, från att alltid haft cirka 10 åt gången de senaste 10 åren. Blir chockad varje gång jag ser mig i spegeln, behöver knappt smink längre. Utöver denna syra använder jag en billig ansiktstvål från Sephora, ''niacinamide + zink'' från the Ordinary samt ''moisturizing factors'', också från the Ordinary.

4 0
Julle Verifierad kund 20/02/2019

Märkte noll skillnad på hyn tills efter typ 1,5 månad. Då kom den ena efter den andra blåsan upp. Blåsor som smärtar och blir skorpor. Har massor nu. Påminner om när jag drabbades av rosacea för typ 20 år sedan. Fruktansvärt!! Var i beskrivningen framkommer att produkten inte är lämplig om man har tendens till rosacea? Jag talade dessutom med en av era terapeuter i samband med köp. Till vilken nytta har ni rådgivning? Så inte lönt det var. Se till att varna och skriva detta så detta inte händer fler. Tro mig.. ser hemskt ut.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att att du fått en negativ reaktion i huden. Varje hud är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser. Har man en hud med rosacea behöver man vara extra noga med invänjning av denna produkt och introducera den långsamt. Gärna en gång varannan eller var tredje dag som start. Vi vill gärna hjälpa dig vidare så din hud kommer i en bättre balans igen så du får gärna återkomma till oss via mail så guidar vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity

Alma Verifierad kund 19/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Har testat denna produkt i ungefär 2 veckor nu och tycker mig verkligen känna en skillnad på mitt ansikte redan nu!! Har inte haft någon finne allt, vilket jag annars kan få lite då och då, och känner mig väldigt mjuk i ansiktet efter att jag adderat denna produkt till min hudvårdsrutin. Har lite problem med mina porer och tänker att det nog kommer ta lite tid innan jag ser riktig skillnad på det området men känner mig redan nu fräschare och renare i hyn. Rekommenderas!

1 0
Emily Verifierad kund 06/02/2019

Helt fantastiskt produkt! Jag hade verkligen testat allt för att få bukt med mina finnar och plitor men inget hjälpte. Jag hade mycket finnar runt hakan, i pannan, ojämn hy och väldigt röd irriterad hud alltmänt och jag märkte skillnad redan efter ett par dagar. Tog ca 12 månader tills min hy blev det den är idag men pga denna syra så gick jag från att sminka mig varje dag till att sluta helt med det, för att min hy är Fab! Nu är den ett måste i badrumsskåpet och använder den mer vid behov än rutin. 10 tummar upp!

1 0
Isabell Verifierad kund 24/01/2019

Har använt denna i flera år och tycker verkligen den håller det den lovar! Har nu även tagit mig tiden att vänta minst 15min då jag applicerat den, innan jag börjar på nästa steg i min rutin.

0 0
Maria Verifierad kund 23/01/2019

Blev rekommenderad denna i hudtestet och måste säga att jag är posivivt överraskad! Applicerar med fingret på kvällen och nästa morgon har huden en slät yta (inga bucklor av finnar) märker också att processen för finnarna blir långsam, finnen blir aldrig mogen vilket är bra då man slipper klämma.

0 0
Ebba Verifierad kund 23/01/2019

Finns ett före och efter -då jag upptäckte denna syran, SÅ bra är den! Har under lång tid haft problem med stängda pormaskar och det är denna produkten som verkligen hjälpt mig att få bukt med problemet. Lätt att gå bananas eftersom den ger så fina resultat (vet inte hur många flaskor jag konsumerat), men viktigt att inte glömma att ge huden fukt också. Alla borde ha denna fantastiska produkt i sina badrumsskåp!

1 0
Lisa Hallberg Verifierad kund 21/01/2019

Den är lite väl kraftfull för att använda varje dag på min känsliga hud i ansiktet, men på fötterna och armbågarna är den fenomenal! Jag smorde in en förhårdnad på foten en gång om dagen i ca 10 dagar - sen ramlade den bort. Mina torra armbågar är också botade.

4 0
Emmi Verifierad kund 16/01/2019

Har haft problem med finnar i pannan och mycket pormaskar på näsan. Denna produkt har gett mig mjukare och lite jämnare hudton. Produkten hjälpte mot finnar men den har knappt hjälpt mot mitt största problem, pormaskar.. :( Har använt produkten i 2 månader.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Pormaskar är ofta envisa och man behöver ha tålamod vid behandling av dessa.Det är svårt att arbeta bort dem till 100% men man kan hjälpa till att reducera dem något. Det är viktigt att man även har en hel rutin som är väl anpassad för sin hud och dess tillstånd tillsammans med Skin Perfecting 2% BHA Liquid för att optimera resultaten. Om du önskar att vi hjälper dig att se över din hudvårdsrutin är du varmt välkommen att återkomma till oss via mail så hjälper vi dig vidare, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Ingrid Verifierad kund 05/01/2019

Många skriver att de märker skillnad efter 1-3 dagar och att de känner hur stark syran är. Jag har testat den i 2 veckor varje kväll och märker knappt något alls. Varken att den är stark eller att den gör så mycket åt mina vidgade porer och pormaskar. Kanske en aaaning åt mina pormaskar. Det jag undrar är, kan den vara för svag för mig? Kan det ta veckor/månader för vissa att se skillnad? Vill så gärna se skillnad! :)

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Varje hud är unik, och reagerar på olika vis. En del märker skillnad och ser resultat på en gång, och för andra tar det längre tid. För bästa resultat, så rekommenderar vi en komplett hudvårdsrutin samt att man har tålamod med sina nya produkter. Vi hjälper dig gärna att se över din rutin! Kontakta oss på kundrelationer via mail, chatt eller telefon, så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Pernilla Verifierad kund 04/01/2019

Älskar denna! räddade min hud, jag har alltid haft problem med finnar & blemmor. under de 5 månader som jag använt detta så har jag fått 2 finnar. kommer aldrig sluta med denna! jag undrar om denna går att köra ihop med Retinol från medik8 som jag fick i julkalendern. Just nu utesluter jag BHA de kvällar jag tar Retinol.

0 0
Emilie Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Denna produkt är sannerligen en live saver. Tar alltid till denna när jag känner mig glåmig, finnig eller har mycket pormaskar. Dagen efter så poff, hyn är mjuk, len och pormaskfri!!

0 0
Emma Verifierad kund 29/12/2018

Denna produkt fungerade inte alls för mig. Ser ingen skillnad. Känns surt då den var så dyr!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna produkt inte givit dig de resultaten du önskar. Det är viktigt att man har tålamod och ger produkten tid. Det tar mellan 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och sedan kan det ta upp till 6 månader innan man ser ett slutgiltigt resultat (men det kan givetvis gå snabbare än så också). Det är viktigt att man kombinerar denna exfoliering men en bra hudvårdsrutin som grund för att optimera dina resultat. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig gärna att se över din rutin så du uppnår de resultaten du önskar, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Sofia Verifierad kund 28/12/2018

Ville testa för min yttorra hud som blivit mycket värre över hösten och tidiga vintern. Jag köpte en travel size av denna för att testa om den verkligen är så bra som alla säger. Och det är den! Den bränner till lite lagom efter applicering (ett par droppar på en bomullspad räcker!) men jag har inte upplevt någon rodnad i samband med det trots min lite känsliga hy. Liiite kladdig känsla men absorberas snabbt. Jag använder bara i kvällsrutin och vaknar med lite flagnar vid mina torra partier som jag sedan kan tvätta bort och smörja in. Tycker det här blivit mycket bättre!

1 0
Johanna Verifierad kund 28/12/2018

UNDERBAR! Det här är en av de mkt få produkterna jag testat som jag verkligen ser skillnad på min hud, och det stor skillnd. Från att ha stora porer så har de krympt väsentligt och min hy ser jämn, fin och slät ut. I början gick jag och speglade mig flera gånger om dagen för jag tyckte att det var så fantastiskt. Jag kommer aldrig sluta!

1 0
Stina Verifierad kund 25/12/2018

Denna produkt har räddat min hy! Jag hade problem med rodnad, irritation och finnar framförallt i pannan tidigare, efter bara några veckor med denna syra så är mina problem som bortblåsta. Jag får fortfarande någon finne då och då, men de försvinner snabbt och blir inte alls lika irriterade som tidigare. Jag är så nöjd!

0 0
Anna Verifierad kund 24/12/2018

Toppenprodukt!

0 0
Olivia Verifierad kund 10/12/2018

Huden fick en chock när jag följde anvisningarna och började använda produkten 2 gånger om dagen bara sådär. Så jag fick en stark reaktion vilket var samma känsla som när man bränt sig i solen. Varm öm hud som brände. Det kändes nästan som att jag hade feber. När Jag sedan förstod vilken stark produkt detta är så tog jag en liten paus (10 dagar) och började sedan andända den igen fast 1 gång/dag och jag får samma reaktion- värmekänsla i ansiktet. Vad beror detta på? finns det någon bättre metod att vänja huden på? Ska även tillägga att jag använt en annan mildare syra där emellan som inte ger lika stor effekt men som inte heller ger denna starka reaktion. Jag vill verkligen kunna använda produkten. Tacksam för svar!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Paulas Choice har flera olika BHA exfolieringar som passar olika hudtyper och tillstånd för att man ska hitta den som passar just sin hud bäst. När du börjar med en leave-on exfoliering ( tex denna BHA) är det viktigt att du vänjer in den långsamt. Börjar använda den en gång varannan eller var tredje dag som start första vecka. Känns detta bra kan du sedan successivt öka upp användningen. Använd endast produkten så ofta din hud mår bra av den. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig vidare och ser över om en av de andra exfolieringarna kanske kommer passa din hud bättre, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Sanne Verifierad kund 09/12/2018

Använt den i i nästan ett halvår nu och älskar den. DOCK kan jag inte använda den lika mycket nu på vintern för då blir jag torr och fjällar av den tyvärr. Men på sommaren gick det bra! Så nästa gång vill jag testa BHA lotion istället. Perfekt för dig som vill syra lite varje dag! Mina plitor runt munnen har minskat markant och kommer knappt upp när jag använder den regelbundet. Jag använder den några gånger i veckan, och det räcker gott och väl för mig, för att se skillnad! Helt klart värd att testa!

0 0
Michaela Verifierad kund 07/12/2018

Den här har räddat mig och min hy! Helt fantastisk!!

0 0
Anna Verifierad kund 02/12/2018

En av mina favorita BHA produkter! Jag provade också BHA lotion men det kändes som att Liquid fungerade mycket bättre för mig. Jag har en rätt känslig hud och det förvånade mig att den här produkten inte var irriterande, utan precis tvärtom! Och huden kändes mjuk och skön efteråt, med bättre hudtextur, och även något mer återfuktad.

0 0
Elin Verifierad kund 29/11/2018

Jag brukar aldrig recensera produkter, men den här måste jag tipsa om. Jag har alltid haft mer eller mindre problem med min hy, vilket ofta har fått mig att må dåligt och tyckt det varit väldigt jobbigt. Senaste året har jag fått stora finnar, nästan bölder, på halsen och runt käkbenet sen jag slutade med p-piller. Enligt hudexperter var det hormonellt iallafall. Testat byta krämer, rengöring osv men inget har riktigt bitigt, tills jag testade den här produkten. Redan efter första användningen såg och kände jag skillnad, och nu efter en vecka har det lagt sig nästan helt. Trodde inte det var sant när jag kollade mig i spegeln. Bha liquid fungerade väldigt bra på min hy, och jag vill varmt rekommendera den till andra med liknande problem!!

3 0
Eva Verifierad kund 23/11/2018

Hej! Jag undrar ifall man kan göra ansiktsmask som ska verka exfolierande o sen efteråt även använda sig av denna? Eller ska man välja en av de.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Är det en exfolierande mask med syror, så är det bra att man håller sig till en utav dem. Detta för att det inte ska bli en överexfoliering på huden. Återkom gärna till oss på kundrelationer, så hjälper vi dig att se över din rutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skin city.

Anna Verifierad kund 05/11/2018

Utan tvekan den bästa produkt jag nånsin använt till mitt ansikte. Har gått från att ha problem med acne till att endast få vissa utbrott under vissa perioder i månaden, och då försvinner de mycket snabbare än innan. Sååå nöjd!

1 0
Regina Verifierad kund 04/11/2018

Fantastisk produkt!! Efter att jag ha provat allt och inte fått resultat tröttnar man. Haft problem med talgproduktionen och kände mig ständigt smutsig och ofräsch. Knottror, pormaskar och fet hy var en vardag. Till slut beställde jag denna produkter och BAM! Här var det jag väntat på! Efter 4 dagars användande märkte t om min man att min hy började stråla och porerna bli mycket mindre. Kommer aldrig sluta använda denna mirakelprodukt!

1 0
Julia Verifierad kund 02/11/2018

Hej, Tycker min hy blir lätt oljig utav denna. Borde jag satsa på den för fet hy ? gelen? Sen känns den lite för svag för min hy, finns de i starkare styrka? Visst slarvat med o använda den dagligen, men ska ge denna en chans nu tills flaskan e slut. Men den e lite flottig i konsistensen så ser oljig ut i hyn efter ha lagt på smink, visst ger ett snyggt glow till sminket. Men Kanske e gelen bättre för mig? Tänkte om ngn som jobbar här på skin city vill ge mig råd. Tack på förhand ! :)

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! 2% BHA är den högsta koncentrationen utav BHA syra. Både Liquid och gel är anpassade till en fet/blandad hud, men Liquid blir mer effektiv om man har envisa pormaskar. Du får gärna återkomma till oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig att se över din rutin. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Lydia Verifierad kund 27/10/2018

Första gången jag använde den här produkten (på kvällen) så vaknade jag upp och fick en chock helt ärligt. Min hud hade aldrig varit så fin. Den var verkligen så slät och jämn. Har aldrig sett en sån stor skillnad över en natt! Jag hade dock aldrig innan använt något produkt med syra men den här gjorde så mycket för mig. Värd varje krona! Däremot så måste jag tillägga att för MIG så funkade den väldigt bra i början och lite senare märkte jag inte att det gav så mycket längre, tills jag insåg att jag inte ska använda den varje dag. Jag började istället att använda den två dagar i veckan och då får jag samma reslutat när jag vaknar som jag fick första gången. Det funkar för mig nu iallafall :)

2 0
Lovisa Verifierad kund 27/10/2018

Supereffektiv och ger resultat över en natt! En favorit som märks direkt när den saknas i skåpet! Har jag mycket finnar i en period hjälper den på en gång och ger en klarare hud!

0 0
Felicia Verifierad kund 16/10/2018

Jag har under En längre tid mått riktigt dåligt över min hy. Många täta finnar på kinderna + en enstaka mellan ögonbrynen & på haken ibland. Jag har aldrig haft finnar förut så det har varit en roligt stor förändring i mitt liv, i månader har jag försökt och försökt att bli av med dom. Nu har Jag har använt denna i seriöst 4 dagar & ALLA mina finnar på kinderna är borta. Och det känns som att min hy börjar bli som vanligt igen!! Det har som sagt bara gått fyra dagar så jag är så taggad på dom långsiktiga resultaten!!! DENNA PRODUKT FÖRTJÄNAR ALL CREED DEN KAN FÅ!

2 0
H Verifierad kund 01/10/2018

Det är power i denna, köpte efter jag hörde den rekommenderas varmt i en podd. Känner dock att den gör sitt jobb lite för bra, aka, min oljiga hy blir torr och super-duper-stram om jag använder den mer än varannan kväll (istället för varje morgon och kväll) Men tycker den gör sitt jobb bra! Värd att köpa, och använda lite mer sällan

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med denna produkt. Det är viktigt att du vänjer in huden långsamt vid denna exfoliering. Använder man den morgon och kväll direkt kan huden upplevas som att den blir torr och irriterad. Använd den precis som du gör, en gång varannan dag som start, känns detta bra kan du sedan långsamt trappa upp användningen. Använd endast exfolieringen så ofta som huden mår bra av den och var noga med att följa upp med återfuktande produkter ovanpå. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Yasmine Verifierad kund 15/09/2018

Räddare! Jag fick så otroligt mycket problem med min hy under sena våren, som hängde med hela sommaren och bara blev värre och värre. Provade denna ihop med Exuviance trialkit för torr hy. De är nu slut, men har denna kvar. Och jag insåg att den här var mirakelprodukten. Aldrig haft få fin textur på huden innan jag började med denna. Började med att använda den var tredje dag och trappade sedan upp till varje dag efter ca 3 veckor, nu kör jag varje morgon och varje kväll. Kan inte vara utan denna en enda dag! Förutom att hudtexturen är otroligt mycket bättre så är i princip svarta små pormaskar på näsan helt borta. Dessutom fungerar den super som punktbehandling på finnar om de dyker upp och är envisa.

1 0
Sara Verifierad kund 02/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Sen jag börjat använda denna produkt så har min hud blivit oerhört len (märktes redan efter första användningen), pormaskarna har blivit mindre synliga och finnarna har hållit sig borta! Upplever dock inte att min hudton har blivit jämnare. De röda partierna på mina kinder har varken blivit bättre eller sämre. Det tar tid för min hud att absorbera syran och därför använder jag den bara på kvällen. I överlag är jag mycket nöjd!

1 0
Marielle Verifierad kund 01/09/2018

Hej ! Snälla, jag behöver hjälp, vad för produkt ska jag använda efter denna? Är det olika produkter på kvällen och på dagen efter denna ? Jag känner mig så vilsen... jag har en blandhy... men hört så mycket gott om denna produkten och vill så gärna testa den! Jag använder estee lauder produkter , både dag och nattcreme men jag kanske blanda ihop för mycket produkter på samma gång ?

0 0
Nikita Verifierad kund 09/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Gör skillnad och är bra men tycker den känns lite oljig och tar tid för den att gå in i huden, nackdel när man har bråttom och lägger på dagcreme och smink för snabbt inpå. Föredrar därför annan produkt. Annars bra och kort ingredienslista!

1 0
Emma K Verifierad kund 08/08/2018

Fantastisk! Efter att jag började använda denna i april så får jag inte alls samma utbrott av finnar/pormaskar.

0 0
Ebba Verifierad kund 06/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Jag älskar verkligen denna! En vän som rekommenderade den till mig har märkt tydliga resultat i mitt ansikte - jämnare hudton, inte lika röd (lite röda partier) och ett mirakel för mina finnar som poppar upp i tid och otid! Har knappt några finnar nu, och när en väl kommer är det en liten rackare. Jag har precis beställt min andra flaska, den första är snart slut efter att den räckt i nästan fyra månader. Då har jag använt ganska mycket av den och ''gjort en dubbel-applicering'' så att säga! Underbar!

3 0
Erika Verifierad kund 30/07/2018

Den heliga graalen i min hudvårdsrutin! Använder denna varje kväll och den har gjort extrem skillnad på min hud. Övergick till liquid från lotion och denna ger verkligen mer resultat. Har aldrig haft sådan glowig och fin hy. Klappar in i huden utan att använda bomullspads.

1 0
SOFIE Verifierad kund 30/07/2018

Den bästa produkten jag provat hittils mot min besvärliga hud. Första gången jag provade den här kändes min hud äntligen len igen för första gången på länge redan dagen efter! Jag blir vanligtvis väldigt torr efter andra produkter mot finnar men blir inte ett dugg torr med denna! Så jag är superlycklig att jag äntligen har hittat en produkt som fungerar för mig.

0 0
Emma Verifierad kund 24/07/2018

Hej! Kan man kombinera denna från Paula?s choise med Peter Thomas ROTH PUMPKIN ENZYME MASK? Ps älskar denna! Den ger verkligen resultat!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fått så fint resultat av denna produkt! Vi avråder från att man blandar produkter som innehåller syror från olika märken tillsammans. Pumpkin enzyme mask är även en väldigt kraftfull exfoliering så jag skulle rekommendera att du väljer en av dessa till din rutin. Har du vidare funderingar kring hur du kan kombinera olika produkter får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Vi finns här för dig! Hälsningar, kundrelationer/ Skincity.

Sara Verifierad kund 22/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Har hört jättemycket bra om denna produkt men tyvärr passar den inte min känsliga hy. Följde rekommendationerna och testade flera gånger men upplevde bara obehag.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte känts bra för din hud. Skin Perfecting 2% BHA Liquid är en kraftfull exfoliering som behöver vänjas in långsamt. Börja använda den en gång varannan eller var tredje dag som start. Känns detta bra kan du sedan långsamt trappa upp användningen. Paulas Chocie har flera BHA-exfolieringar som passar olika hudtyper och hudtillstånd. Återkoppla gärna till oss så hjälper vi dig att hitta den exfolieringen som kommer passa just din hud bäst. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Lisa B Verifierad kund 16/07/2018

Köpte denna då den rekommenderades i ett av hudtesten som erbjuds av skincity. Tyvärr resulterade användandet av denna syra att jag har börjat flagna i ansiktet och på hals, samt upplever sveda. Använde först syra 1 gång per dag, när besvären kom så övergick jag till att använda den varannan-var tredje dag. Jag kan se en viss skillnad i hudens glow, men jag upplever inte någon direkt förändring när det kommer till de pormaskar som jag kan se på näsa, haka och kinder. På dessa områden finns både små svarta pormaskar samt övertäckta porer som visar sig genom så upphöjnader i huden. Blev rätt besviken då syran fått så bra recensioner. Verkar inte som att något medel biter på min hy.

1 0
Lisa Verifierad kund 21/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Sedan jag började använda denna har min hy fått mer glow, men den har också börjat flagna och svida på kinder och tinningar. Svider också runt ögonen där jag knappt använt produkten. Använder produkten varannan dag ungefär, och vet inte vad jag gör fel. Innan använder jag paulas choice redness relief cleanser och efter använder jag calm mineral moisturizer från samma märke.

6 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! BHA-syra är en kraftfull ingrediens som man måste vänja huden vid successivt. Till en början används denna gärna varannan eller var tredje kväll för att sedan långsamt trappa upp användningen. Undvik att applicera produkten nära ögonområdet. Huden kring ögonen är väldigt tunn och skör och behöver inte denna typ av exfoliering. Denna exfoliering finns även i andra varianter som kanske passar din hud bättre. Önskar du att vi hjälper dig att se över din hudvårdsrutin för att optimera dina resultat får du gärna återkomma till oss så hjälper vi dig gärna vidare.Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Malin Verifierad kund 11/06/2018

Har inte fått någon wow upplevelse, blir snarare alldeles för torr av denna produkt och upplever den som uttorkande.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! När man börjar med denna produkt är det viktigt att man vänjer in huden långsamt. Börja använda den en gång varannan eller var tredje dag första veckan. Känns detta bra kan man sedan långsamt trappa upp användningen. Paulas Choice har flera olika BHA-produkter i olika konsistenser. Kontakta gärna oss om du önskar tips på vilken BHA-exfoliering som kommer passar just din hud bäst. info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Monika Sofia Blazic Verifierad kund 11/06/2018

Jag köpte denna då jag fick finnar som vägrade ge med sig. Jag måste vara ärlig,jag var skeptisk mot denna produkt. Och dagen efter besviken då dem inte försvann. Men under eftermiddagen andra dagen märkte jag att finnarna började minska. Och till min överraskning så blev dem mindre och mindre. Nu är dem borta helt. Tack för en underbar produkt. Jag kanske överdrev när jag förväntade mig att finnarna ska försvinna i samma sekund man la på toner, hahaha

2 0
Susanne Verifierad kund 08/06/2018

En riktig ''mirakelkräm''! Jag har inga större bekymmer med min hy, men har haft några envisa plitor på kinderna som aldrig riktigt vill försvinna. Efter kort tids användning märker jag till min stora förvåning att plitorna är borta! Hyn har även fått en lyster som den aldrig tidigare haft. Den här blir en stående favorit i min hudvårdsrutin!

1 0
Cornelia Verifierad kund 05/06/2018

Oh lord! Direkt vid första användningen såg jag hur min rodnad på kinderna dämpades och min hudton blev blurrad. Helt otroligt!

0 0
Lynn Verifierad kund 23/05/2018

Så bra produkt. Min hud har aldrig varit så ren som när jag använde denna. Får nog köpa på mig ett lager igen.

0 0
Lena Verifierad kund 19/05/2018

Jag är alltid skeptisk till produkter som helt plötsligt hyllas överallt, känns alltid mer som produktreklam, men.... Den här Är så bra som det skrivs! Jag har bara använt den i knappt två veckor, duttar på med fingrarna -slöseri att låta en bomullspad suga upp vätskan- och min jobbiga rödfläckiga, torra, känsliga rocaseahud mår Toppen!! Den är slät och mjuk och mycket mindre röd. Säger bara stort Tack!

6 0
Mari Verifierad kund 10/05/2018

Bra produkt, känns lätt på huden. Den är lite rinnig i konsistensen men lätt att smörja in. Huden känns återfuktad och porerna ser synbart mindre ut efter någon vecka. Har ibland behövt ta en paus på någon dag men tror det beror på att har en känslig hudtyp. Kommer köpa igen.

2 0
Amanda Verifierad kund 07/05/2018

Helt underbar! Efter två dygn, används i både morgon och nattrutin, så ser jag stor skillnad på mina porer!

2 0
TINA Verifierad kund 07/05/2018

inte använt så länge, men märker tydligt hur min hud blir mycket klarare och finare!! är mkt mkt mkt bra!!

0 0
Bea Verifierad kund 06/05/2018

Bästa jag någonsin testat! Gör magi över en natt! Tar bort porer och ger lyster, kan inte leva utan denna!

1 0
Emelie Verifierad kund 02/05/2018

Superbra produkt. Efter 5 dagars användning har 75 % av mina utslag försvunnit och huden har fått en annan lyster.

0 0
Stina Verifierad kund 28/04/2018

Ärligt talat vet jag inte hur jag klarade mig utan denna tidigare. Började använda denna för ca 6 månader sedan, på hösten. De första veckorna stramade huden lite men efter en lugn invänjning så har den varit fantastisk. Under vintermånaderna har den sett till att förbereda huden för fukttillförsel. Min tidigare problemhy (främst vintertid) med krackelerad hy, finnar och plitor samt torrynkor har lyst med sin frånvaro i år. Istället har jag haft en mjuk och len hy fin varit full av lyster.

3 0
Josefin Verifierad kund 27/04/2018

Jag har använt den här produkten i några veckor nu och upplever verkligen att min hud har blivit slätare, porerna mindre och att huden känns renare. Har haft problem med acne under en tid och det verkar inte vela ge med sig ännu, men upplever trots det en klar bättring sedan jag börjat använda den här.

1 0
J Verifierad kund 20/04/2018

För mig funkar den inte alls. Trots att denna syra passar även känslig hud så får jag dålig reaktion varje gång jag har använt den på senaste tiden. Knottrig överexfolierad hud med rodnad och klåda, hade önskat hitta en peeling som verkligen fungerar på min hud.

2 0
SOFIA Verifierad kund 16/04/2018

Var tidigare yttorr med igentäppta finnar och plitor. Använde tidigare paulas AHA syra vilket jag gillade, men den fungerade mer stärkande och återfuktande än vad den hjälpte mina porer. Sedan bytte jag till denna BHA liquid, och efter att jag använt denna endast 2 dar, morgon och kväll tillsammans med andra av PC's produkter öppnades porer som jag haft igentäppta månader och år (OBSERVERA MÅNADER OCH ÅR EFTER 2 DAGARS ANVÄNDNING!). Pormaskar som jag haft i t-zonen har kommit upp till ytan och är nu mycket lättare att ta bort. Nu har jag använt denna produkt ca 2 veckor, min hy känns allmänt mycket renare och de enda finnarna jag fått är de som redan fanns där och kommit upp till ytan. Efter detta har jag inte sett en enda finne påväg. Från att ha haft yttorr blandhy, skulle jag med pc's produkter säga att jag har nästan en problemfri hy, förutom alla dessa pigmenteringar och ärr jag har kvar tyvärr.. Med denna produkt har min hy har även blivit så lystrig och len. Jag ÄLSKAR denna, och jag älskar PC!! <33

16 0
Rebecka Verifierad kund 09/04/2018

Klappar in denna varje morgon i ansiktet, låter den torka in ca fem minuter innan jag kör resterande morgonrutin. Min hy ser så välmående ut av denna och har fått mera färg i ansiktet. Dock så får jag finnar ändå fast daglig användning av denna men dessa är hormoniella så är svåra att behandla

1 0
SONIA S Verifierad kund 02/04/2018

Valde att prova denna mot jämnare hudton och torrhet, köpte den lilla burken. Den fungerar, känner mig lenare i ansiktet, dag 3 såg jag mindre fläckar i ansiktet (inga stora fläckar, men finns där) Att den ska bekämpa porer är inget jag tyvärr märkt av, kanske kommer senare?

0 0
Jessica Andersson Verifierad kund 24/03/2018

Har använt produkten under endast 2 dagar nu och jag har redan upplevt att huden fått mer lyster och både känns och ser renare ut. En klar favorit här.

1 0
Corinne Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Den här godingen förtjänar verkligen all cred den fått i diverse olika poddar och skönhetsmagasin - för den gör skillnad, på riktigt. Sedan jag började använda denna BHA-syran har min hy fått sig ett rejält lyft! En stor del av mina förstorade porer är nu kraftigt reducerade i storlek - jag har fått färre outbreaks av finnar och pormaskar och en helt annan mjukhet och lyster i hyn efter att ha använt produkten i cirka 6 månader dagligen. Nu är jag inne på andra året med denna syra, och har nu börjat massera in produkten med fingrarna direkt efter rengöring istället för att använda mig av bomullspads som förut och det har gjort skillnad för mig. Rekommenderas!

20 0
Bea Verifierad kund 18/03/2018

Jag är så nöjd med denna produkt! Jag märkte resultat redan efter några dagars användning på min acne runt hakan och käklinjen. Fick även en lyster i ansiktet som ger att huden ser mycket mer välmående ut. Kommer definitivt att köpa igen när min tar slut!

5 0
Viktoria Verifierad kund 15/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

En bra produkt om du vill motverka förstorade pormaskar och finnar.

2 0
Miranda Verifierad kund 14/03/2018

Fantastisk!!!

1 0
Josefine Verifierad kund 13/03/2018

Super! Morgon + kväll, märker verkligen skillnad när jag hoppar över! Köp!

0 0
Rebecca Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag är otroligt nöjd med denna BHA-syra. Jag har fått jämnare textur, mindre pormaskar, färre finnar och min hud har blivit väldigt mjuk! Jag brukar inte använda bomullspads utan tar lite i handflatan och klappar in i huden.

11 0
Davida Verifierad kund 09/03/2018

Jag använder den här inte till ansiktet utan faktiskt till mina ben dagligen! Jag får jättemkt inåtväxta strån o irritation o ser helt rödprickig ut jämt. Tar den här på benen och väntar ett tag. Sedan en bodyloition jag gillar. Byter ofta. Har hjälpt otroligt!! Självklart peelar jag däremotar med en skribbhanske oxå innan dusch någon gång i veckan. Finns samma sak i bodyloition oxå från PC. Däremot gillar jag det här mer för vill fortf ha mina otroligt härliga bodybutters över med olika doft eller en otroligt härlig olja. Så gillar det här sättet bättre. Rekommenderar!!!

8 0
Alexandra Verifierad kund 08/03/2018

Lugnar min reaktiva hud som har tendenser till rosacea.

8 0
Caroline Verifierad kund 07/03/2018

Är inne på de sista dropparna av denna! På en flaska har mina svarta pormaskar kommit upp till ytan och kan lätt peelas bort med en kornig peeling! Toppen!

0 0
Lisa Bogren Verifierad kund 07/03/2018

Jag har precis gjort slut på min första flaska och beställde en ny igår. Innan jag började använda den här produkten hade jag trött glåmig yt-torr hud med tydligt synliga porer och ojämn ton. Nu, tillsammans med övrig rutin från Paulas Choice, är det en helt fantastisk skillnad! Jag känner mig superfräsch och går utan problem osminkad, trots att det är mitt i vintern. Älskar den här! :)

12 0
Frida Verifierad kund 26/02/2018

Bästa produkten :) älskar den

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Perfecting 2% BHA Liquid, 118ml med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.