ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
SHARING IS (SKIN)CARING - #SKINCITY


Andra har även köpt Du har tidigare tittat på
Andra har även köpt 1 /
1311009
Evening Restorative Complex
50 gram
9243
Evening Restorative Complex
459 SEK
1611078
CALM Nourishing Cleanser (Normal to Oily Skin)
198ml 30 ml
4999
CALM Nourishing Cleanser (Normal to Oily Skin)
Pris från 59 SEK
1611077
CALM Restoring Moisturizer (Normal to Dry)
60ml 15 ml
6111
CALM Restoring Moisturizer (Normal to Dry)
Pris från 129 SEK
1611023
Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
118ml
8140
Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
279 SEK
1311013
Vespera Bionic Serum
30 ml
7821
Vespera Bionic Serum
689 SEK
1611014
Skin Recovery Replenishing Moisturizer
60ml
4696
Skin Recovery Replenishing Moisturizer
369 SEK
1611082
10% Niacinamide Booster
20 ml
7364
10% Niacinamide Booster
539 SEK
1311044
Sheer Refining Fluid Spf 35
50 ml
4982
Sheer Refining Fluid Spf 35
459 SEK
Du har tidigare tittat på 1 /
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (16)
Corinne Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Den här godingen förtjänar verkligen all cred den fått i diverse olika poddar och skönhetsmagasin - för den gör skillnad, på riktigt. Sedan jag började använda denna BHA-syran har min hy fått sig ett rejält lyft! En stor del av mina förstorade porer är nu kraftigt reducerade i storlek - jag har fått färre outbreaks av finnar och pormaskar och en helt annan mjukhet och lyster i hyn efter att ha använt produkten i cirka 6 månader dagligen. Nu är jag inne på andra året med denna syra, och har nu börjat massera in produkten med fingrarna direkt efter rengöring istället för att använda mig av bomullspads som förut och det har gjort skillnad för mig. Rekommenderas!

20 0
Malin Verifierad kund 25/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Har läst bland recensionerna och förstår att man behöver vänja huden och att den kan bli sämre till en början. Går det att säga ungefär hur lång tid det tar innan hyn borde bli bättre och inte sämre (i form av plitor och finnar)?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det stämmer att du gärna ska vänja in BHAn långsamt och vi rekommenderar att du startar en gång varannan eller var tredje dag. Hur lång tid det tar för huden att vänja sig är väldigt individuellt men generellt brukar det ta mellan 2-8 veckor. Önskar du vidare vägledning kring din hudvårdsrutin är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Cassandra Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

ÄLSKAR denna produkt! Magisk! Äntligen fått bukt med mina plitor och knottror! Funkar trots att jag har reaktiv och väldigt känslig hy!

0 0
Camilla Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur

Min favorit bha! Smular inte, inte speciellt klistrig och ger bra resultat på porer och pormaskar. Har jag inte använt den på länge och inte är så noga med attvänja in den får jag en massa små plitor. Men de försvinner fort och lämnar en flawless känsla efter någon vecka. Kommer alltid tillbaka till denna produkt efter att ha provat annat.

0 0
Julia Verifierad kund 27/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Utan tvekan en av de bästa produkter jag har testat! Sover oftast med den och när jag vaknar så har huden en jämn och fin ton samt att synliga pormaskar minskar radikalt.

1 0
Hanna Verifierad kund 19/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Finnar & plitor

Fantastisk! Haft stora problem med finnar på ryggen och efter bara 2 veckor hade jag blivit av med nästan alla.

2 0
Louise Verifierad kund 07/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Jag var rätt desperat över mina nästan böldliknande finnar som spred ut sig över min haka. De gjorde ont, blev jätteröda och fula. Fick då tips av skincity att testa denna och jaaa den gör sitt jobb med bravur! Får då och då fortfarande envisa finnar som blossar upp i området, förmodligen pga stress etc. men de blir aldrig såriga eller långvariga tack vare denna produkt. Använder varje kväll, låter verka en stund innan jag smörjer in med nattkräm. Älskar!!

3 0
Alma Verifierad kund 19/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Har testat denna produkt i ungefär 2 veckor nu och tycker mig verkligen känna en skillnad på mitt ansikte redan nu!! Har inte haft någon finne allt, vilket jag annars kan få lite då och då, och känner mig väldigt mjuk i ansiktet efter att jag adderat denna produkt till min hudvårdsrutin. Har lite problem med mina porer och tänker att det nog kommer ta lite tid innan jag ser riktig skillnad på det området men känner mig redan nu fräschare och renare i hyn. Rekommenderas!

1 0
Emilie Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Denna produkt är sannerligen en live saver. Tar alltid till denna när jag känner mig glåmig, finnig eller har mycket pormaskar. Dagen efter så poff, hyn är mjuk, len och pormaskfri!!

0 0
Sara Verifierad kund 02/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Sen jag börjat använda denna produkt så har min hud blivit oerhört len (märktes redan efter första användningen), pormaskarna har blivit mindre synliga och finnarna har hållit sig borta! Upplever dock inte att min hudton har blivit jämnare. De röda partierna på mina kinder har varken blivit bättre eller sämre. Det tar tid för min hud att absorbera syran och därför använder jag den bara på kvällen. I överlag är jag mycket nöjd!

1 0
Nikita Verifierad kund 09/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Gör skillnad och är bra men tycker den känns lite oljig och tar tid för den att gå in i huden, nackdel när man har bråttom och lägger på dagcreme och smink för snabbt inpå. Föredrar därför annan produkt. Annars bra och kort ingredienslista!

1 0
Ebba Verifierad kund 06/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Jag älskar verkligen denna! En vän som rekommenderade den till mig har märkt tydliga resultat i mitt ansikte - jämnare hudton, inte lika röd (lite röda partier) och ett mirakel för mina finnar som poppar upp i tid och otid! Har knappt några finnar nu, och när en väl kommer är det en liten rackare. Jag har precis beställt min andra flaska, den första är snart slut efter att den räckt i nästan fyra månader. Då har jag använt ganska mycket av den och ''gjort en dubbel-applicering'' så att säga! Underbar!

3 0
Sara Verifierad kund 22/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Har hört jättemycket bra om denna produkt men tyvärr passar den inte min känsliga hy. Följde rekommendationerna och testade flera gånger men upplevde bara obehag.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte känts bra för din hud. Skin Perfecting 2% BHA Liquid är en kraftfull exfoliering som behöver vänjas in långsamt. Börja använda den en gång varannan eller var tredje dag som start. Känns detta bra kan du sedan långsamt trappa upp användningen. Paulas Chocie har flera BHA-exfolieringar som passar olika hudtyper och hudtillstånd. Återkoppla gärna till oss så hjälper vi dig att hitta den exfolieringen som kommer passa just din hud bäst. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Lisa Verifierad kund 21/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Sedan jag började använda denna har min hy fått mer glow, men den har också börjat flagna och svida på kinder och tinningar. Svider också runt ögonen där jag knappt använt produkten. Använder produkten varannan dag ungefär, och vet inte vad jag gör fel. Innan använder jag paulas choice redness relief cleanser och efter använder jag calm mineral moisturizer från samma märke.

6 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! BHA-syra är en kraftfull ingrediens som man måste vänja huden vid successivt. Till en början används denna gärna varannan eller var tredje kväll för att sedan långsamt trappa upp användningen. Undvik att applicera produkten nära ögonområdet. Huden kring ögonen är väldigt tunn och skör och behöver inte denna typ av exfoliering. Denna exfoliering finns även i andra varianter som kanske passar din hud bättre. Önskar du att vi hjälper dig att se över din hudvårdsrutin för att optimera dina resultat får du gärna återkomma till oss så hjälper vi dig gärna vidare.Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Viktoria Verifierad kund 15/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

En bra produkt om du vill motverka förstorade pormaskar och finnar.

2 0
Rebecca Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag är otroligt nöjd med denna BHA-syra. Jag har fått jämnare textur, mindre pormaskar, färre finnar och min hud har blivit väldigt mjuk! Jag brukar inte använda bomullspads utan tar lite i handflatan och klappar in i huden.

11 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Perfecting 2% BHA Liquid, 118ml med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.