ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Elin Verifierad kund 25/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Hej Tycker denna produkt fungerar jätte bra på min hud men undrar om den kommer att komma in i en mindre förpackning/resestorlek? Tror jag såg förut att ni hade det? Mvh Elin

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Så kul att du tycker om denna produkt. I dagsläget finns den inte i mindre storlek utan endast i 100 ml. BHA Liquid finns att beställa på 30 ml. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Anneli Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Var aningen skeptisk. Men nu såhär en vecka senare med sporadiskt användande säger jag: köp. Denna tillsammans med niaciamide booster (10%) är sjuuuk! Mina porer är galet mycket mindre, blackheads är i princip borta och det känns underbart. Och jag använder de inte ens varje kväll. Jag var även orolig att det skulle skada min ljusa, sköra hy. Inga problem alls. Jag tar booster och sen denna direkt på. Super nöjd!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Perfecting 2% BHA Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.