ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Caroline Verifierad kund 26/10/2018

Denna syra är helt fantastisk! Min hud har blivit så mycket bättre med denna! Hade mycket finnar/plitor förut men de är som bortblåsta efter några månaders flitigt användande. Rekommenderar verkligen!

7 0
Anneli Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Var aningen skeptisk. Men nu såhär en vecka senare med sporadiskt användande säger jag: köp. Denna tillsammans med niaciamide booster (10%) är sjuuuk! Mina porer är galet mycket mindre, blackheads är i princip borta och det känns underbart. Och jag använder de inte ens varje kväll. Jag var även orolig att det skulle skada min ljusa, sköra hy. Inga problem alls. Jag tar booster och sen denna direkt på. Super nöjd!

0 0
Elin Verifierad kund 25/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Hej Tycker denna produkt fungerar jätte bra på min hud men undrar om den kommer att komma in i en mindre förpackning/resestorlek? Tror jag såg förut att ni hade det? Mvh Elin

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Så kul att du tycker om denna produkt. I dagsläget finns den inte i mindre storlek utan endast i 100 ml. BHA Liquid finns att beställa på 30 ml. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Sandra Verifierad kund 11/02/2019

Känns väldigt bra och gör vad den ska, dock blir jag väldigt torr efter. Svårt att hitta en produkt som ger tillräckligt med fukt efter.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vid användande av BHA syra, så är det inte ovanligt att huden blir mer torr och viktigt är då att komplettera med återfuktande produkter i sin rutin. Kontakta gärna oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Jelena Verifierad kund 27/01/2019

Jag fick denna rekommenderad av SkinCity för att jag hade många plitor i pannan, tinningarna och kinderna, samt ojämn hudton. Denna har jag använt varje kväll efter rengöring innan läggdags. Den fungerar verkligen superbra! Plitorna är helt borta och min hudton är jämn och fin. Viktigt att verkligen använda den som instruktionerna säger och inte ge upp för snabbt - resultaten kommer efter några veckor. Så värd!

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Perfecting 2% BHA Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.