ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
LI Verifierad kund 03/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Jag älskar denna foundation! Jag har länge haft en bråkig hy som är yttorr, acnebenägen och som på senaste tiden även fått vidgade porer. Till skillnad från tidigare foudations jag användt, så håller denna mig återfuktad och den lägger sig mycket snyggt, liksom smälter in i huden och ger ett mycket naturligt resultat. Jag som har en del framträdande akneärr har lite svårt att täcka allt med bara denna foundation, men om jag kompletterar med en bra concealer så blir resultatet jättefint. Kommer köpa igen och igen och igen!

1 0
Emma Verifierad kund 20/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Köpte denna då den skulle vara ersättaren till deras True Radience Foundation. Den smälter in bra i huden och ger ett naturligt resultat. Till en början ligger den jättefint men under dagen blir T zonen blank och ser flottig ut, trots fixeringspuder. Upplever även konsistensen som vattnig och den känns odryg. Så tyvärr funkar denna inte alls för mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Skin Illusion Hydrating Foundation inte uppfyllt dina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera att du använder en primer under din foundation för att få ett mer hållbart resultat, tex SOS Primer från samma märke. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Illusion Spf 15 Natural Hydrating Foundation med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.