ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Tilda Verifierad kund 19/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

En underbar mask som är en riktig räddare i nöden! Är väldigt yttorr med pormaskar, en hel del finnar/tilltäpptheter samtidigt som jag är väldigt känslig. Denna mask lugnar min hud och ger massa fukt! Jättehärlig att sova med, vaknar upp mjuk och återfuktad. Gillar även att ha den på i ca 20-30 min och sedan skölja av. Rekommenderar verkligen!

3 0
Ida Verifierad kund 19/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Har problem med att jag lätt blir yttorr då jag använder produkter mot acne men även har rosacea. Funderade länge på om jag skulle våga lägga pengarna på den här men till slut vågade jag chansa. Den är tusen ggr bättre än jag vågade hoppas på. Min hud är len och mjuk. Det stramar inte och jag tycker absolut att jag har fått färre knottror. Har använt den ca en timme några ggr i veckan.

3 0
Petra Verifierad kund 19/04/2019

Bästa fuktmasken som jag har testar,den lugnar och svalkar huden och återfuktar verkligen på djupet och jag använder denna året om.

1 0
Emelie Verifierad kund 14/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Har perioral dermatit. Sover med denna mask varje kväll och den är helt fantastisk.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Hydrating Masque med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.