ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Anna Verifierad kund 10/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Jag har aldrig riktigt haft någon bra hudvårdsrutin, aldrig känt att jag haft behovet av det. Sedan fick jag information om hela denna kollektionen och blev förälskad, satt och läste om alla produkter och kände: wow detta passar mig!! Så jag bestämde mig för att beställa hem ett helt kit för normal/sensitive skin, då var denna inkluderad! Nej men alltså det finns ingenting bättre. Jag är så otroligt nöjd med alla produkter, speciellt denna skin cell resurfacer. Till en början fick jag livets utbrott av finnar och plitor, men det är för att jag aldrig använt mig av aktiva ämnen i ansiktet tidigare. Men HÅLL UT, det gjorde jag och jag ångrar inte en enda minut! Jag har fått sån fruktansvärt fin hy och jag är så himla tacksam över denna produkt. Till en början använde jag den ca 2 gånger i veckan, mest för att vänja huden. Men nu efter tre månader känner jag att jag kan använda den varje kväll, då min hud blivit van vid denna produkt. KÖP!! Alltså, jag klarar mig inte utan denna. Har köpt extra så jag alltid har en till oöppnad hemma, när denna jag har just nu tar slut, vill verkligen inte stå där en kväll när jag inte kommer kunna använda den! Kan varmt rekommendera!

3 0
Maria Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Läste så mycket bra om den här men undrar om det kan vara den här som ger mig små plitor/finnar :-( Den stinger verkligen till på huden så verkan gör den helt klart. Kanske är min hud för känslig för den. Jag tycker att den gör min hud ''rödare'' fastän det är just den jag vill ha jämnare. Har tyvärr köpt en till precis men vet inte hur mycket chans den ska få, för mer utslag jag ju inte ha. Hade ju knappt nån förut. Läst att nån skrev ''håll ut''. Frågan är om det är rätt för just min hud. Älskar First Concentrate serum, Mellow balm rengöring och 24 h light emulsion. Räcker det för att mig kanske? Den uppljusande, jämna effekten jag upplevde när jag började med produkterna vill jag fortsätta ha. Frågan är vilken kombo som gav det.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte känts bra för din hud. Det är viktigt att man vänjer in produkten långsamt. Det är inte ovanligt att huden hamnar i obalans när man börjar med aktiva hudvårdsprodukter, man kan få en utrensning i början. Har du en mer känslig hy så kan vi se över din rutin eller hitta en liknande produkt men mildare. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon och berätta mer om din hud och vilka övriga produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst tar hand om din hud. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Emma Verifierad kund 15/03/2020

Funkar bäst på kvällen. Huden blir lite klibbig efter appliceringen, får vänta ca 20 min innan den blir len och fast. Går bra att lägga en annan produkt direkt efteråt men foundation lägger sig lite ojämnt. Ger klar, fast, len hud. Pormaskar och småfinnar försvinner över en natt. Porerna verkar mindre. Lite liten flaska och går åt mycket produkt. Kommer nog räcka max en månad för mig. Blir dyrt i längden.

1 0
Elin Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Jag har precis fått hem skin cell resurfacer och jag använder sedan innan LL toner i samma serie. Undrar nu därför i vilket steg jag ska applicera tonern? Före eller efter SCR? Eller ska jag skippa toner dom dagar jag kör med SCR?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Skin Cell Resurfacer appliceras efter din rengöring och toner samt innan serum och creme. Dyker det upp fler funderingar kring hur du bäst använder dina produkter eller om du har andra frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Noris Verifierad kund 24/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ålderstecken

Jag har testar många produkter m av serien, men den som har gjort främst skillnad är den här. Jag applicerar den tre gånger i veckan, har fått komplimanger för mitt nya glow och ser stor skillnad. Främst har jag sett skillnad på pigmentfläckarna och lystern/jämnheten i huden. Denna produkt byter jag inte ut!

2 0
Linda Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

I denna är det drag, det känns! Det sticks lite i huden direkt efter man applicerat, men det försvinner fort. Jag har väldigt känslig, rodnadsbenägen hud men upplever inte denna som för stark. På morgonen känns min hud snarare lugn och slätare än innan. Har endast testat ett par veckor. Nyfiken på ännu mer resultat!

2 0
Isabell Verifierad kund 12/11/2019

Produkten är säkert bra, inte hunnit testa den så länge ännu. Men förpackningen lämnar allt att önska. Pipetten fungerar inte riktigt, ibland får den inte upp serum när man ''laddar'' den men framför allt går det inte att få ut allt serum ur själva pipetten. Hade varit långt bättre med en pumpflaska. Pipettvarianten som i vanliga fall brukar ge ett lyxigare intryck gör nu det motvända och förtar hela känslan då den inte funkar som den ska.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du upplever att det är svårt att få upp produkt i pipetten, så ska det givetvis inte vara. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över vad som blivit tokigt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Cell Resurfacer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.