ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Martina Verifierad kund 08/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Blankhet

Hej! Använt denna foundation nu i flera år och älskar den, den täcker bra och sitter framför allt hela dagen. Brukar ibland lägga en primer under när jag kommer ihåg och då håller den ännu bättre.

0 0
Malin Verifierad kund 26/07/2018
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Vill så gärna tycka om den här produkten! Den har alla rätt på pappret hudvårdande egenskaper,spf, lätt täckning och ger lyster MEN oavsett vad jag har för primer eller kräm under så rullar den av och korvar sig vip applicering. Har försökt med fingrarna, beautyblender och foundationborste men resultatet blir detsamma. Då produkten är vattenbaserad har jag undvikit att ha oljeserum eller kräm under.vet inte om jag gör ngt annat galet?!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för ditt recension! Det var olyckligt att höra att denna foundation inte känns bra för dig. Ett tips jag kan ge dig är att du låter dina övriga hudvårdsprodukter sjunka in ordentligt i huden innan du applicerar din foundation. Vi ser gärna över din rutin för att hjälpa dig ytterligare tips om du önskar. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Använde denna rätt länge under de fyra åren jag använde Exuviance. Lätt känsla på huden och känns inte igentäppande. Dock tycker jag inte den har speciellt bra täckande egenskaper och gör att huden lätt ''krackelerar''.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en foundation som har en lätt/ medium täckning på huden. För att få ett hållbart resultat av din foundation kan det vara bra att ha en primer under. Det är även viktigt att man har en bra hudvårdsrutin som grund för att din foundation ska hålla bättre under dagen. Vi finns alltid här för dig så du är varmt välkommen att återkomma till oss om du önskar tips och råd om din hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer / Skincity

Martina Verifierad kund 31/12/2018

Den bästa foundation jag testat! Fin och len finish som inte känns tung eller blir fläckig. Rekommenderar!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Caring Foundation SPF20 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.