ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Cecilia Verifierad kund 07/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Tänkte att jag skulle ha denna på våren då den har en hög SPF 50, samt lite färg på min bleka hud. Jag skakade väl och smörjde in, inget kladd, en skön silkig känsla. Den ljusa färgen smälte samman med min hudfärg, inte en foundation känsla alls. Jag fick en jämn lätt ljus, mycket fin ton. Dock så har jag torr hud, efter bara några minuter så ser jag att min hud vill ha mer fukt, inte ett bra resultat, torr och nästan flagig. Det var nog mitt eget fel då jag hoppade min vanliga dagkräm i tron om att det skulle räcka med denna. Så nästa gång tar jag dagkrämen först, sen tar jag denna i ett sista avslutande moment. Tror på denna produkt.

10 0
Jessica Verifierad kund 16/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Använder den på vintern/våren som ett färgat solskydd efter min vanliga dagcreme och är supernöjd. Håller blankheten i schack samtidigt som huden får en mer utjämnad ton utan att jag behöver ha foundation. Obs att den är lite för ljus för att användas på sommaren, vilket är synd. Hoppas på att de lanserar en med en något mörkare ton i framtiden.

0 0
Sophia Verifierad kund 23/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Köper denna om och om igen. Älskar den. Min varje dag-produkt. Jag har fet hy med stora porer och använde syror för hålla dem fina så jag behöver superskydd mot solen. Jag får pigmentering så fort jag är oskyddad ute i solen. Händer aldrig nuförtiden. Den här krämen är lättflytande och låter sig blandas med dagkräm eller BUS-droppar. Den passar min hudton perfekt, jag är ganska ljus. Ger en lätt utjämnande effekt utan att kännas som en foundation. Jag lägger mineralsmink över och det funkar perfekt.

0 0
Karin Verifierad kund 18/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Jag skrev tidigare en recension då jag uttryckte mitt missnöje över produkten, jag fick då tipset att klappa in den. Det fungerade fint och den rullar inte längre vid applicering. Jag har även tagit bort ett serum från morgonrutinen som var i gelform, jag tror att detta också bidrog till att den fäste sämre.

5 0
Mona Verifierad kund 14/04/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Gillar den här skarpt. Eftersom jag har en mogen hud som kräver extra fukt så använder jag min dagkräm utan spf först sedan applicerar jag denna. Superbra som solskydd och den jämnar ut hudtonen fint. Är yberkänslig i huden och den här känns vårdande.

0 0
Betiel Verifierad kund 20/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Väldigt missnöjd med denna produkt. Går inte att ha under smink då den korvar sig, trots att jag väntar tills den går in i huden, Den ser blå ut på min hy så kan inte heller ha den utan smink. Rekomenderar verkligen inte denna produkt!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Sheer Daily Protector är en lätt dagcreme som absorberas snabb av huden. Då den innehåller ett fysikaliskt uv-filter har de valt att addera pigment för att undvika att man ska bli vit vid applicering. Det fysikaliska uv-filtret lägger sig mer på hudytan för att reflektera bort uv-strålarna. Jag kan rekommendera att du stryker ut cremen lätt och sedan klappar in den i huden för att motverka att den rullar. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du önskar ytterligare rådgivning eller tips på en annan creme som du kommer trivas bättre med. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity

Åsa Verifierad kund 10/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud

Jag har blandhy med fetare t-zon, ljus hudton med varm underton. Har använt Paula's Choice RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 under sommarhalvåret, men upplevde att den blev för mörkt pigmenterad när hösten smög sig på. Beställde denna på chans och är jättenöjd! Jämfört med PC är den tunnare och rinnigare i konsistensen, med lite oljigare känsla (trots att den oljefri). Den känns mer återfuktande och ger mer lyster. Färgen neutraliserar och smälter in väl. Jag bär den som sista steg i rutinen om jag vill ha en naturlig look och duttar med mineralpuder över om jag vill matta ned. Har även provat under foundation och det fungerade fint ? tricket är att ta tunna lager och pausa mellan appliceringarna. Detta är definitivt min nya vinter-SPF.

2 0
Malin Verifierad kund 25/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Återkommande favorit. En tunn nästan rinnig kräm som glider lätt på huden och inte lägger sig i linjer eller porer. Den är färgad och har nästan en brungrå ton, men eftersom den är halvt transparant så gör det ingenting. För referens så har jag Birch 1.5 i Bareminerlas Complexion Rescue och NW15-NW20 i Mac. Tycker den är perfekt på sommaren, sitter bra på huden, bra solskydd som inte har gett mig rodnad i huden någon gång. Mineralskydd vilket är det enda jag tål. Jag brukar ha den som en färgad dagkräm och sen lägga puder ovanpå antingen transparent eller med lite färg.

4 0
Sofie Verifierad kund 27/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Finnar & plitor

För mig fungerar den här produkten jättebra. Jag får lätt finnar av andra solskyddskrämer men inte denna. Den är lättarbetat och tunn i konsistensen, inte alls fet och lämnar ingen vit hinna efter sig. Jag är rätt ljus i mina färger och för mig fungerar produkten bra vår, sommar och höst men blir lite mörk på vintern när jag är som blekast.

0 0
Britt Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Normalt är jag nöjd med Exuviance prudukter men den här fungerar inte alls! Den känns uttorkande på huden och jag tycker den lätta färgen i krämen ger huden en gråton. Ger en stor tumme ned för denna, tyvärr.

0 0
Emma Verifierad kund 06/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Säger som en tidigare recensent: älskar produkten men/och den är väldigt ljus. Hade gärna köpt en mörkare ton. Inga problem att applicera, smälter in i huden fint och blir bra grund för makeup. På mig håller den sig fint hela dagen, jag blir annars lätt blank av solskydd. Får även lätt finnar av solskydd, men inte av denna trots daglig användning i ca 4 veckor. Använder serum under.

1 0
Katherine Verifierad kund 21/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Stor tumme ner Använde över mina BR produkter och produkten smulade. Oavsett mängd. Tråkigt att förstöra en perfekt grund m denna produkt.

0 0
Martina Verifierad kund 14/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Inte för alla hudfärger endast för bleka då den är väldigt ljust färgad. Med det sagt så gillar jag denna jättemycket. Jämnar ut hudtonen, jag får inga utslag/finnar av den. Jag brukar ha en olja under eftersom ja är torr.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Caring BB Fluid SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.