ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Elin Verifierad kund 15/07/2019

Alltså varför har jag väntat så länge med att köpa denna?! Dumsnål! Den här produkten är värd sin vikt i guld! Jag har under en längre period (1-2 år) har problem med utbrott periodvis av stressad, flottig, torr, finnig, stora porer -you namne it - hy! - å nu ärr efter utbrott. Jag har aldrig haft problem tidigare och blivit helt galen av detta! Jag har testat a-l-l-t och inte velat lägga för mycket pengar på ännu flera produkter, kurer och behandlingar! Testat paulas choice, exuviance med flera men inte känt att jag får det önskade resultatet, även om det blir bättre periodvis. Denna droppar jag på kvällen efter rengjord hy ca var 3e natt och vaknar upp med pigg, fräsch och lugn hy redan morgonen därpå - så Slät! Den är helt sinnessjuk. Jag hoppas att dem fortsätter kännas lika bra på sikt. Just nu är dem fantastisk! Jag kör den ihop med Klairs freshly juiced e-vitamin mask. En magisk kombo! Äntligen har jag hittat rätt produkter!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela SK BOOSTER Skin Resurface Acid Serum Anti-Age med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.