ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Nina Verifierad kund 24/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Wow, vilket serum! Som ett glas vatten för ansiktet, älskar det och hur fräsch min hy ser ut sen jag började använda det. Använder två pump och klappar in ordentligt, skön känsla på huden.

2 0
S Verifierad kund 05/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Ålderstecken

Den här är verkligen super, återfuktar på djupet. Konsistensen är perfekt under makeup. Enda minuset är att jag upplever den som ngt odryg

2 0
Jenny Guldbrandsson Verifierad kund 07/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Bästa fuktserumet jag har testat!

0 0
Constance Verifierad kund 29/12/2018

Jag tyckte väldigt mycket om serumet, det var närande och gick snabbt in i huden men det är inte prisvärt i den storleken. En pump per gång använde jag, morgon och kväll, och det räckte 3 veckor. Det blir inget omköp för mig.

1 0
Nina Verifierad kund 16/07/2018

Så besviken! Det här serumet räckte mig i tre veckor (?!) vilket ger ett väldigt högt pris per dag även om jag använde det morgon och kväll, så oprisvärt. Konsistensen kändes bra, mer kan jag inte säga då jag använt det så kort tid...:(

1 0
Emily Verifierad kund 17/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Riktigt skön. Använder denna som dagkräm nu på sommaren. Återfuktar, men sjunker in snabbt. Perfekt under makeup! Praktisk förpackning. Ett pump är lagom till ansikte och hals för mig.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Booster Intense Moisture Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.