ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Stina Verifierad kund 22/03/2018

Denna balanserar verkligen min blandhy jättebra. Återfuktar utan att lämna mig blank, men glowet mattas inte ner. Perfekt!

5 0
Rana Verifierad kund 26/04/2020

Jag köpte denna efter att ha läst alla recensioner. Jag gillade konsistensen och känslan. Men jag vet inte om jag fick en gammal tub. Krämen går knappt att använda pga den starkt lukten. Även min man gick förbi en dag när jag smörjde mig och frågade om krämen var rutten. Ska den lukta så starkt eller har jag fått ett dåligt exemplar?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det låter som att något blivit tokigt med den creme du har mottagit. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Maria Andersson Verifierad kund 06/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Finnar & plitor

Min favorit dagkräm. Balanserar verkligen och känner mig återfuktad hela dagen

0 0
Jenny Verifierad kund 18/12/2019

Älskar denna!!! Enda dagcremen, eller cremen över huvud taget, som håller mig borta från den spegelblanka huden hela dagen utan att heller bli torr. Denna produkt kommer jag aldrig släppa ur sikte!

0 0
Josefina Verifierad kund 08/12/2019

Rinnig i konsistensen och luktar väldigt mycket SPF. Gillar den som dagkräm på sommaren, utav den anledningen, men inget jag använder resten av året eller kommer köpa igen tyvärr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en dagcreme som har en lätt konsistens och passar fint till en blandad/fet hy. Då vi har en ganska låg luftfuktighet under höst/vinter kan man behöver komplettera med en rikare creme/serum under dessa månader för att motverka att huden blir torr. Önskar du guidning kring vilka produkter som kommer passa dig bäst är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Therese Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

En suverän dagcreme! Var tvungen att ''vänja'' huden vid denna då den första veckan sved till lite direkt efter applicering. Vit rinnig konsistens som enl. mig inte gör någonting då den snabbt sjunker in i huden. Lätt att applicera och lämnar en neutral finish, varken matt eller blank. Ett par minuter efter applicering känns hudstrukturen lenare och håller i sig i stort sett hela dagen! Lätt att lägga make up ovanpå! Stort plus är spf 30! Rekommenderas!

1 0
Lena Verifierad kund 15/03/2019

Enda dagkräm med SPF som funkar till min feta hy och som inte får basen att rulla.

0 0
Fanny Verifierad kund 02/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

En väldigt lätt kräm som glider in fort och inte kladdar som solskydd ofta gör. Tycker däremot att den inte återfuktar jättebra utan behöver använda den som bas vid dagtid för att sedan smörja in med annan, tjockare hudkräm.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en lätt dagcreme som passar en blandad/fet hy. Det är bra att kombinera denna dagcreme med ett fuktgivande serum för att hjälpa huden att binda fukt på djupet. Hyaluronic acid booster från samma märke kan du vara ett bra komplement. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Emelia Verifierad kund 08/02/2019

Nja, inget för mig. Ser ingen skillnad när jag använder denna produkt. Konsistensen är rinnig men torkar fort och trots lovorden om en matt finish känns ändå huden kladdig? Därtill svider huden ett bra tag efter applikationen. För att inte tala om jag råkat smörja lite för nära ögonen... Aj. Alltså inte att rekommendera åt någon med känslig hy. Ett plus är dock spf 30 samt att lotionen är väldigt dryg.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna creme inte känts bra för din hud. Detta är en dagcreme som är anpassad för en blandad till fet hy. Har man en känslig hy finns det andra alternativ som kommer passa bättre från Paulas Chocie sortiment. Återkoppla gärna till oss via mail, telefon eller chatt så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kunrelationer/Skincity.

Pernilla Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Bästa dagkrämen jag har använt och jag har verkligen provat allt. Tillsammans med ett fuktgivande serum balanserar den min blanka problemhud och gör den mjuk, matt och jämn. Super med spf 30.

1 0
Nikita Verifierad kund 09/08/2018

Jättebra och dryg dagcreme - varar lääänge. Toppen med spf 30. Andra tuben är nu slut och jag tycker den är riktigt bra och prisvärd. Lagom återfuktande och går snabbt in i huden. Lämnar en normal finish, varken matt eller blank.

2 0
Maja Verifierad kund 03/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Bästa dagkrämen jag någonsin haft. Den balanserar upp min blandhy väldigt bra och jag blir inte alls lika blank som jag har blivit av produkter jag testat tidigare. Innehåller dessutom spf!

2 0
My Verifierad kund 25/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Denna var lite för torr för mig. Jag blir lätt glansig om dagarna, får lätt kvisslor och finnar om jag är det minsta torr. Har innan roaccutan haft problem med cystisk akne, så är väldigt försiktig med min hy så att jag inte får för mycket akne. Jag är nöjd med två andra produkter från samma märke - men just denna var som nämnt för torr för mig. Tror den passar om man har väldigt oljig hud och inte får problem när huden blir torr. Kommer fortsätta använda denna som spf tills den är slut - kostade ju en del :), men använder en annan dagkräm ovanpå för att inte torka ut huden mer.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.