ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Sandra Verifierad kund 19/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna, blir så len och mindre blank! Eftersom den är så mild har jag den i precis hela ansiktet, vet inte om jag inbildar mig men tycker mina ögonfransar samt ögonbryn växt på sig efter jag började med denna med!

1 0
Wictoria Verifierad kund 05/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Älskar de den åstadkommer men den korvar sig alltid oavsett hur jag gör! Om jag tar mer korvar de sig tar jag mindre korvar de sig, fuktserum innan och jag låter de dra in läänge men de hjälper inte heller, kan inte förstå vad jag gör för fel med denna! Men annars är den toppen! :)

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du gillar effekten av Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum. Ett tips för ett mer följsamt serum är ett klappa in produkten. Hoppas och tror det kommer göra att produkten lägger sig fint. Hälsningar, kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.