ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Paulina Verifierad kund 01/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Köpte detta ansiktsvatten efter att ha läst innehållsförteckningen och hoppades väl inte på jättemycket efter att ha tampats med en arg, öm och reaktiv hud i nästan tio år. Men alltså! Herre min je. Den är otroligt svalkande på huden, och de första veckorna pirrade det lite lätt i några minuter efter applicering. Inte på ett vasst BHA-vis, utan mer som mjuk kolsyra. Kan inte lova att det är bara denna produkt då jag också fasat in annat med niacinamid, men skillnaden på min hud nu och innan är enorm. Är fortfarande känslig, har kvar rosaröda ärr från finnar osv, men porerna har minskat rejält och inget nytt har blommat upp sedan jag började använda detta. Efter rengöring kvällstid använder jag BHA-tonic, denna, och sedan en niacinamidkräm från ett norskt märke. Vaknar helt len och slät på morgonen! Dagtid skippar jag BHA, använder propolisampullen från LGH efter denna, och sen kräm och primer innan mineralsmink. Har alltid tvättat bort sminket direkt när jag kommit hem från jobbet, men nu när huden inte svider längre så glömmer jag helt bort att jag ens har det på.

15 0
Sabina Verifierad kund 26/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Jag avgudar denna tonern. Återfuktar och lugnar och håller huden balanserad. Alltid en standard i min rutin, morgon som kväll. Jag har flertalet av PCs toners och lägger lager på lager med olika toners. Börjar alltid med denna! Jag har kombinerad hud, torr/normal som är känslig och tenderar att bli yttorr.

0 0
Mimmi Verifierad kund 03/03/2020

Alltså nej.. jag har fet hy & hade faktiskt höga förväntningar om denna. Men har aldrig varit så oljig i ansiktet efter att ha använt denna. Usch såg ut som en smörpaket i ansiktet hela dagarna.. kommer använda den endast på kvällarna med hopp om att kanske få lite mindre porer men ser mörkt ut just nu. Besviken.. :(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Skin Balancing Pore-Reducing Toner inte känts passande för dig. Denna toner har balanserande effekt på talgproduktionen och verkar även porsammandragande med hjälp av niacinamid. Vi finns här för att guida dig kring produkter i sin helhet som kommer passa din hud för att hjälpa den i bättre balans. Tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Malin Verifierad kund 09/02/2020

Upplever att mina porer blir mindre då jag använder denna! Den är dock väldigt uttorkande, vilket inte är konstigt då den är för fet hud. Jag är rätt torr med blankhet.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det stämmer att denna toner är balanserande på huden och passar fin till en blandad/fet hy. Då du upplever att din hud är fuktfattig är det otroligt viktigt att du följer upp med väl återfuktande produkter för att hålla din hud i en bättre balans. Önskar du guidning kring val av produkt är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Balancing Pore-Reducing Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.