ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Ida Verifierad kund 27/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Bästa rengöringen jag testat! Den lämnar huden ren utan att torka ut, och är dessutom billig med tanke på hur länge den håller då man behöver lite av produkten för att ta bort smink. 5/5!

6 0
Malin Verifierad kund 14/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

ÄLSKAR denna! Jag har tidigare haft problem att jag bara efter några timmar efter sminkning att jag blir blank o fet i ansiktet. Men nu är jag fortfarande matt o sminket sitter där det ska på kvällen! ? trodde inte den skulle göra så stor skillnad, men har du oljig hud så KÖP!

1 0
Annika Verifierad kund 14/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Fungerar bra i T-zonen där jag har oljig hy.På mina torra partier (framförallt kinderna) blir den för uttorkande. Stramar efter rengöring för mig. Kommer testa en annan produkt när den tagit slut. (vilket den aldrig gör, räcker väldigt länge)

0 0
Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Mycket för pengarna! Klart värd sitt pris. Gör en inte uttorkad och inte heller blank. Köpte denna då jag tyckte att Resist perfectly balanced foaming cleanser var lite för dyr. Resist perfectly... passade dock min hud lite bättre och gör lite mer så kommer att återgå till den om denna nånsin tar slut!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.