ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Amanda Verifierad kund 13/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Finnar & plitor

Bra mask som lugnar min hud när det är en del finnar på gång. Jag upplever att jag blir lite torr efter användning, så jag brukar följa upp med en fuktgivande mask.

2 0
Caroline Verifierad kund 11/03/2018

Fullkomligt älskar den här masken! Huden känns så fräsch efteråt!

2 0
Emma Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Lämnar en matt och len yta med åtstramade porer. Lätt att tvätta bort med ljummet vatten.

0 0
Emma Verifierad kund 13/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Kan jag använda denna mask efter att ha använt deras ''CLEAR EXTRA STRENGTH ANTI-REDNESS EXFOLIATING SOLUTION 2% SALYCILIC ACID'' ? Eller är det bättre att ha masken först och syran efteråt?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Applicera med fördel exfolieringen först och sedan ansiktsmasken över. På så vis exfolieras gamla hudceller bort och masken får jobba djupare ner i huden. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ann Verifierad kund 15/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Blankhet

Köpte masken främst för att förminska uppkomst av pormaskar. Har använt den en gång än så länge. Gjorde dessa steg: två-stegs rengöring - återfuktande toner - 2% bha exfoliering - återfuktande toner - ansiktsmask (oil-absorbing mask) - efter 10 min tar jag en fuktad, mjuk handduk och torkar av masken med. Vid det här laget bränner ansiktet! Jag är även röd och irriterad på vissa områden i ansiktet. Tvättar då av ansiktet rikligt med vatten, det hjälpte att ta bort brännandet. Jag förmodar att det blev för mycket för min hy att både få BHA och denna mask i en ansiktsrutin. Enligt PC kunde man göra så, men min hy är nog för känslig helt enkelt. I övrigt gillar jag masken väldigt mycket! Min hy kändes väldigt len dagen efter, lite lenare än de gånger jag enbart använder BHA.

1 0
Elina Rosén Verifierad kund 03/05/2019

En ler mask som inte luktar något vilket jag tycker är behagligt då många ler masker har en väldigt stark lukt. Jag har blandhy med akne som grund med torra ytor och även känslig hy. Denna irriterande inte min hy, torkade relativt snabbt o var lätt att applicera. Tycker dock inte det var speciellt dryg men inte många ler masker som är det iofs. Masken innehåller mest kaolin lera som är mjuk precis som den andra leran i masken bentonit mera, som är en lätt lera att jobba med, väldigt mjuk och lätt att tvätta bort tillskillnad från andra leror. Kaolin är väldigt snäll mot huden samtidigt som den rengör. Min hy kändes ren efteråt och mjuk och den hade inte sugit ur min naturliga fukt ur ansiktet vilket andra starka rengörande masker för problemhy, kan göra. Då kan det börja kännas stram och torr efteråt men inte av denna. Är nöjd den är helt okej.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Balancing Oil-Absorbing Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.