ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Nathalie Verifierad kund 12/05/2020

Fick hem ett prov och samma kväll beställde jag hem den. Vilken produkt!! Brukar lägga dyra slantar på peeling men not anymore! Silkeslen efter användning

2 0
Cosmo Verifierad kund 09/06/2020

Nja. Den gör absolut huden len men tar varken hand om inåtväxta hårstrån eller små hudknottror. Den är svår att massera med också, glider lätt ner på golvet.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Shower Power Peel är en trippelaktiv duschpeeling som exfolierar huden, stimulerar cellförnyelsen och tar fram lystern med hjälp av syror och korn. Hur ofta man använder sig av peelingen kan också påverka resultatet. Regelbunden användning motverkar inåtväxande hårstrån. Peelingen masseras in den över fuktad hud i duschen, skölj sedan av med ljummet vatten. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst tar hand om din hud. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Karin Verifierad kund 07/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Underbar peeling! Huden blir superlen efteråt och får en fin lyster, speciellt smalbenen, där jag annars tycker det är svårt att få till en glansig fräsch look oavsett hur mycket jag peelar med andra märken. Sambon har också använt den till sin rygg där han lätt får små plitor och pormaskar och han gillar den också. Kommer absolut köpas igen!

0 0
Tessan Verifierad kund 29/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur

Fick ett prov på denna och beställde hem den direkt ! Jag älskar den,lagomt rivig och luktar milt och bra och efteråt känns huden så himla mjuk!

0 0
Victoria Verifierad kund 28/05/2020

Jag skriver som Nathalie: jag fick hem ett prov och beställde samma kväll. Fantastisk produkt, silkeslen efter användning.

0 0
Emma Verifierad kund 26/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Finnar & plitor

Fantastisk peeling som köptes direkt efter att jag fått hem ett prov. Gör det den ska, luktar gott och är väldigt skön på huden. Rekommenderas!

0 0
Therese Verifierad kund 26/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

ÄLSKAR! Små härliga korn som gör att huden känns fantastisk efteråt. Upplever annars att kroppsskrubb brukar vara för storkornig och ''riva'' för mycket, men icke denna. Går säkert till och med att använda till ansiktet med lite försiktighet? Luktar gott! Rekommenderas.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du trivs så bra med din nya exfoliering. Vi rekommenderar inte att man använder Shower Power Peel till ansiktet då detta är en produkt som främst är framtagen för huden på kroppen. Önskar du hjälp att hitta en passande exfoliering till ansiktet är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon som guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

A.H Verifierad kund 17/05/2020

Älskar doften och tycker huden blir så len efteråt! Fick hem prov på denna och efter det var jag tvungen att beställa hem.

0 0
Linn Verifierad kund 10/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Så bra mot Keratosis pilaris! Märkte skillnad efter en användning!

1 0
Katrine Verifierad kund 15/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna kommer jag köpa mer av. Ger en ''slät'' känsla på huden efter användning.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Shower Power Peel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.