ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (18)
Mai Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Blankhet

Denna är fantastisk! Använder sällan make-up, men avslutar gärna morgonrutinen med denna för ett jämnare och mindre blankt utseende i hela dagen. Dock viktigt att använda på rätt sätt har jag upptäckt. Smörjer jag in den får jag inte alls samma bra resultat som om jag duttar in den med fingertopparna.

7 0
Petra Verifierad kund 02/08/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

En riktig mirakelprodukt! Använder denna i T-zonen innan mineral-foundation, den mattar ner och lämnar huden silkeslen. När huden är i balans använder jag denna istället för foundation i hela ansiktet.

0 0
Hanna Verifierad kund 25/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Har använt denna i några år nu och den är grym! Jag tar den på näsan och på kinderna närmast näsan och ner mot mungiporna och den har verkligen det rätta namnet ''shine stopper''. Tar den precis före foundation. Blir mycket bättre resultat om man klappar in produkten med fingertopparna och inte smörjer in.

0 0
Emelie Verifierad kund 02/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Sååå himla bra produkt! Jag får väldigt blank panna nästan omedelbart på morgonen, och är så trött på det. Denna använder duttar jag på (endast i) pannan efter att jag sminkat mig, och den mattar direkt ner och håller nere oljeproduktionen under hela dagen. Jag känner mig inte oljig alls och behöver inte heller ta på mer under dagen. Rekommenderas verkligen till dig med fet hud. Har aldrig provat någon bättre mattgörare!

1 0
Malin Verifierad kund 16/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne Blankhet

Supernöjd med denna! Jag använder en hel serie från paulas choice. När jag ska sminka mig använder jag denna produkt som en primer där jag blir fet i huden. Tar en liten mängd produkt, ungefär en ärta och sen klappar jag ut den i pannan, näsan och hakan. Blir inte glansig av denna och om jag vill fräscha till så klappar jag in lite till ovanpå sminket lite senare under dagen. Om jag använder en annan primer så tar jag denna först och sen primern. Väntar alltid tills ansiktet är torrt mellan alla steg

1 0
Linda Verifierad kund 07/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Fullkomligt magisk produkt! Har lidit av min mycket feta hud så länge jag kan minnas. Behöver trycka bort överflödigt fett med papper många gånger per dag och känner mig ständigt kladdig och ofräsch i ansiktet. Den här produkten känns som en skänk från ovan. Den tar inte bort blankheten helt, men antalet gånger jag behöver använda papper har minskat betydligt. Den absolut största vinningen är att jag känner mig mycket fräschare. Mitt ansikte är inte det minsta kladdigt längre, utan är torrt på ytan även efter en hel dag på jobbet. Kommer alltid att använda denna i fortsättningen!

0 0
Sara Verifierad kund 23/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Det enda som funkar på mig! Kommer föralltid ha denna i mitt badrumsskåp och i min handväska. Perfekt på osminkat eller sminkat ansikte när jag vill hålla pannan/mellan ögonbrynen/runt näsan/hakan matt länge. Dryg också! Behövs så lite produkt för att görs jobbet. Älskar!!!

0 0
Sofia Verifierad kund 08/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Väldigt bra! Sminket sitter väldigt bra ovanpå. Den håller ansiktet matt hela dagen.

1 0
Anna Verifierad kund 19/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Är väldigt blank i pannan men denna är så himla bra. Mattar ner nästan hela dagen! Så nöjd!

1 0
Mina Verifierad kund 28/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Blankhet

10/10! Fungerar otroligt bra! Huden känns nyprudrad i flera timmar och jag blir knappt blank alls när jag använder den här. Jag använder den som sista steg i min hudvårdsrutin och är hittills det enda som har fungerat för mig. Har inte testat återapplicering under dagen ännu.

1 0
Mikaela Verifierad kund 21/01/2019

Njae, av alla PC produkter jag testat är detta nog den enda som vart en besvikelse. Den ger ingenting, tycker jag. Har använt den i över två månader för att verkligen ge den en chans, men tycker inte det gör någon skillnad under makeup. Har även testat den ensam. Kommer använda slut på tuben, men inte köpa igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du inte fått önskat resultat av denna produkten.För att uppnå ett hållbart resultat är det även viktigt att du har en bra rutin som grund med rätt produkter för just din hud. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig att se över din rutin för att du ska uppnå de resultaten du önskar, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emilie Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Är så nöjd med denna produkt! Jag har stora porer och blankhet i t-zonen som jag kämpat med hela livet. Jag vet nu att porerna är något jag får leva med. MEN denna produkt tar bort all blankhet under dagen, korrigerar talg produktionen samt är kick-ass på att blurrar porerna!!

3 0
Sarah Verifierad kund 13/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne Blankhet

Fungerar inte särskilt bra alls. Håller knappt några timmar, knappt att jag ser en bra ordentlig effekt direkt efter. Besviken.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att produkten inte uppfyller dina förväntningar. Rekommendationen är att ta en liten mängd utav produkten och sedan klappa på huden med fingertopparna alternativt en blender. Man kan även behöva återapplicera den under dagen om man har en ökad talgproduktion, och det går då bra att applicera den på samma vis över make up. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Maria Verifierad kund 15/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Detta är en mirakelprodukt! Jag hade inga förväntningar när jag första gången provade den men oj så bra den är. Den mattar ner blanka partier o håller hela dagen utan att make upen ser kakig ut. Jag som annars brukar få använda blotting papers redan på förmiddagen behöver inte det alls nu. Jag klappar in en liten mängd innan foundation och skulle jag sedan behöva bättre på framåt kvällen så klappar jag in lite ovanpå make upen för att matta ner. Superbra!

2 0
Rebecca Verifierad kund 14/06/2018

Jag fullkomligt älskar denna produkten! Blir väldigt lätt blank i hela ansiktet o att använda denna som sista steget i min hudvårdrutin räddar min dag! Använder den även som primer, funkar hur bra som helst :)

5 0
Rakel Verifierad kund 04/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Alltså vad gjorde jag innan denna produkt? På riktigt den produkt som gett mig bäst resultat, och direkt! Alla mina glansiga blanka ytor är borta! Dessutom är den dryg. Rekommenderar den verkligen.

1 0
Madelene Verifierad kund 19/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Denna är den bästa shine produkt jag använt. Testa flera olika men denna håller hela dagen. Rekommenderar denna till alla dom har problem med blank hy i Tzonen

1 0
Emma Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

I can?t do without this product. It gives a smooth, dry surface directly after applying. I use it as a primer.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge Technology med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.