ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (17)
Matilda Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Har tidigare haft svår akne, började äta Roaccutan och i samband med det bytte jag ut hela min hudvårdsserie mot produkter från Exuviance, bl.a. denna dagkräm. Ända sedan dess har min hy varit fullkomligt flawless och jag får ofta komplimanger för att jag har så frisk hy! Älskar ALLT från Exuviance! För cirka ett halvår sedan började jag använda Clarins och Origins istället, då jag hade använt Exuviance väldigt, väldigt länge och blev liksom sugen på att testa något nytt. Big mistake! Aknen kom tillbaka som ett brev på posten och blommade verkligen ut med stora bölder. Återgick då till min gamla vanliga rutin med enbart Exuviance, aknen försvann och nu är min hy lika flawless och frisk igen! Av aknen ses inte ett endaste spår! Det jag gillar med denna dagkräm är bl.a. att den innehåller hög spf, vilket gör att jag använder den även sommartid och på stranden istället för annan spf. Perfekt! Man kan bli lite flottig och blank precis när man smort sig, men det försvinner efter en stund och håller mig sedan återfuktad hela dagen. Smidig och fräsch pumpflaska, och väääldigt dryg!

8 0
Emma Verifierad kund 02/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Den enda av exuviance dagkrämer som INTE smular på mig. Använder på sommaren, på vintern blir jag torrare och behöver en rikare kräm.

0 0
I.D Verifierad kund 01/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Den absolut bästa dagcremen jag har provat! Testat allt ifrån Clarins och Clinique till Babor och Maria Åkerberg, samt budgetvarianter som Nivea och liknande. Men inget kommer i närheten av denna kräm. Den går snabbt in i huden, irriterar inte och trots att den innehåller solskyddsfaktor så upplever jag inte att jag får fler finnar (vilket jag annars ALLTID får så fort det är solskydd i en produkt). Tvärtom verkar denna lugna huden och ger fin lyster utan att vara ''flottig''. Man blir lite glansig precis när man smörja in ansiktet, men det tar bara ett par minuter innan den känslan är borta.

0 0
Hanna Verifierad kund 25/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Helt klart den bästa dagkrämwn jag haft. Den kan kännas blank/glatt i konsistensen när man skall jobba in den i ansiktet men man ser att den verkligen gör nytta. Använder oftast Skinerise padsen och då blir morgonens/dagens hud topp 10!

0 0
Jenny Verifierad kund 18/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

Har i många år använt Decleor's Aromalisse spf 15. Fick mer eller mindre panik då den försvann ur deras sortiment. Har använt denna en tid nu och den uppfyller alla förväntningar. Så bra dagcreme på alla sätt! Fungerar utmärkt med Decleor's serum Neroli under, blir ett från Exuviance senare.

0 0
Josefin Verifierad kund 03/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Hej kan någon svara på om detta är samma dagkräm fast med nytt utseende, sist jag köpte var det en liten pump flaska och kan inte hitta den jag hade

1 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Josefin! Sheer Refining Fluid spf 35 har nyligen bytt utseende. Är du osäker på om det är denna du tidigare haft, återkom till oss via telefon, chatt eller mail så kan vi kika på din orderhistorik för att dubbelkolla det. Hälsningar, kundrealtioner / Skincity

Evelina Verifierad kund 16/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna dagkräm! Första 2-3 veckorna upplevde jag att jag var mer glansig än tidigare och kände nästan att jag ville sluta använda den, men sen totalvände det. Jag känner mig numera återfuktad och glow-ig men utan oljigheten, inte ens när jag tränar blir jag blank som tidigare. Verkar som att huden måste anpassa sig något efter denna, men sen gör den mirakel. (OBS att jag under samma veckor inte gjorde några andra förändringar i min hudvård). Blev rekommenderad Exuviance via min hudvårdsterapeut i vintras och använder numera denna kräm dagligen i kombination med Purifying cleansing gel, Moisture balance toner och Vespera bionic serum från Exuviance. Använder däremellan 2 % BHA gel från Paula's choice på enstaka finnar, och har efter denna hudvårdsrevolution fått massor av komplimanger för att min hud numera är ''flawless''. Lämnar aldrig detta märke, värt varenda krona!

2 0
Gabbi Verifierad kund 27/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Har en yttorr, blandad hy och sedan 1 månad har jag börjat använda denna kräm. Tycker den ger ett väldigt bra resultat i kombination med Paulas Choice Calm restoring moisturizer, normal to dry skin. Har även haft vidgade porer som nu börjat avta. Krämen går snabbt in i huden.

1 0
Pauline Verifierad kund 04/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Går det att ha dagkrämen under och runt ögonen eller finns det risk till att det uppstår milier? Vill ha något runt ögonen med spf!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går bra att applicerar denna dagcreme närmare ögonområdet ovanpå din ögoncreme för att tillföra spf, så länge du inte har väldigt känsliga ögon. Applicera den då längst ögonbenet över och under dina ögon. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lova Verifierad kund 05/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Köpte den här istället för Paulas choice skin balancing ultra sheer daily defense som jag haft innan för upplevde att den inte gav tillräckligt med fukt. Men är besviken på Exuviance, får otroligt oljig panna av denna efter några timmar. Återgår till PC.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Sheer Refining Fluid Spf 35 inte uppfyllt dina förväntningar. Det är en återfuktande creme som är lätt i konsistensen. Upplever man huden glansig, så är Matte Perfection en fin produkt att applicera antingen under eller över cremen. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Sarah Verifierad kund 01/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Fantastiskt återfuktande och skön på huden. Bäst blir det om man klappar in produkten som med Vespera serumet från samma märke. Annars kan den smula lite vid foundation applicering. Funkar jättebra som underlag tillsammans med Lancome concealer och foundation.

0 0
Emma Verifierad kund 27/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har rosacea och testat många olika ansiktskrämer den här är helt underbar! går snabbt in i huden och återfuktar fint. Går att lägga puder direkt på utan att det blir kakigt.

0 0
Marianne Verifierad kund 25/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Jag gillar generellt Exuviances produkter, men jag bli alldeles för blank av denna! Den svider också om man råkar få den nära ögonen (undviker ögonområdet, men det händer alltså ändå). Det som är bra med den är dock att den inte orsakar finnar, den skyddar bra mot solen,är dryg, lämnar ingen vit hinna och kommer i en praktisk pumpflaska.

2 0
Filippa Verifierad kund 24/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Återfuktande & lättapplicerad dagkräm som verkligen passar min hy. Älskar att det dessutom är SPF35 i krämen.

0 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Under alla de åren jag använde exuviance älskade jag denna dagkrämen och om det är något jag verkligen skulle rekommendera så är det denna. Den känns väldigt lätt på huden och återfuktar, om jag fortfarande hade använt exuviance hade jag nog aldrig slutat använda denna dagkräm.

0 0
Malin Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Älskar denna! Perfekt för min kombinerade hud. Blir varken flottig eller yttorr. Perfekt grund för make up. Har dessutom fått färre break outs sen jag börja med produkter från Exuviance. Rekommenderar!!!

6 0
Stina Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Återfuktar skönt och går bra in i hyn utan att kännas blank under dagen

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sheer Refining Fluid Spf 35 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.