ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Valeria Verifierad kund 25/03/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud

Köpte denna för jag ville ha ett högt UVA skydd till ansiktet. Känns inte tungt på ansiktet och har en lätt krämig konsistens. MEN den lämnar en förfärlig vit i ansiktet!! Jag har själv en ganska ljus hud men när jag applicerar denna ser jag KRITVIT ut i ansiktet, helt sjukt och nästan lite löjligt! Förstår inte hur man ska kunna vistas ute med denna på om man inte vill se ut som ett kritvit spöke. Förväntade jag mig inte en sådan dålig prestation. Rekommenderar inte.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Sheer Mineral UV Defense SPF50 inte uppfyllt dina förväntningar. Denna innehåller ett fysikaliskt solskydd som har en filmbildande effekt För att reflektera bort solens strålar direkt från hudytan utan att absorbera dem. Ett tips är att du värmer upp cremen lite i dina händer innan applicering och masserar in den ordentligt i huden. Den kan upplevas som vit i början men sedan smälta in. Skinceuticals har även ett annat fysikaliskt UV-skydd som är lätt tonad som du även kan kika närmare på: Mineral Radiance UV Defense SPF 50. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Victoria Verifierad kund 29/05/2020

Köpte denna på rekommendation från Skin City efter att fyllt i testet, och den fungerade inte alls på mig. Blev helt vit i ansiktet och flera timmar senare var jag det fortfarande, samlade sig dessutom i porer och rynkor kring ögonen så jag efter ett tag var jag både randig och prickig i ansiktet... Åkte i soptunnan. Har nu en annan från Paula's Choice som fungerar bra.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad olyckligt att Sheer Mineral UV Defense SPF50 inte upplevdes passande för dig. Denna produkt är perfekt för den mer känsliga huden och innehåller ett fysikaliskt skydd som gör att solens strålar reflekteras bort från huden, dessa typer av solskydd kan ofta vara lite vita i sin formula. Det brukar ofta bli bättre ju mer produkten värms upp och masseras in i huden. Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon för vidare guidning på bästa sätt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sheer Mineral UV Defense SPF50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.