ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Ylva Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Det här är snarare en mini läppglans. Det är den minsta jag har sett i denna kategori och bara efter en vecka har jag bara halva kvar. Det är verkligen snålt från denna märke som jag annars tycker om. Jag hade varit nöjd trots storleken om den bara levererade, men den torkar ut läpparna och försvinner efter två minuter. Vilken besvikelse helt klart inte värt priset.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att detta läppglans inte uppfyllt dina förväntningar. Innehållet på detta läppglans är 2,2 ml. Denna produkt innehåller fuktbevarande ingredienser som tex glycerin samt närande jojobaolja. Har man väldigt torra läppar kan det vara bra att använda ett lipbalm under för att vårda huden mer. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Amanda Verifierad kund 13/01/2019

Ååh jag blev så besviken och ledsen när jag klickat hem denna med höga förhoppningar. Har aldrig blivit besviken på en enda produkt från skincity (för ni är bäst) men denna produkt höll verkligen inte, glosset efter applicering är som ett tunt lager vatten. Sitter inte kvar på läppen..jätte synd ! :(

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Sheer Lip gloss från Juice Beauty inte uppfyllt till dina förväntningar. Detta är ett gloss som är utformat för att inte lämna en klibbig hinna utan det känns lättare på läpparna än vad ett annat gloss kan göra. Har du vidare funderingar så får du gärna kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sheer Lip Gloss med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.