ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Emma Verifierad kund 20/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Äntligen har jag hittat en borste som funkar för mig! Har aldrig gillat borstar utan hållet mig till fingrarna till foundation och BB-cream. Men det här tycker jag verkligen om, ger en fin naturlig finish.

1 0
Annika Verifierad kund 07/06/2019

Denna borste fick jag med i Star kit! Tycker tyvärr att dessa borstar inte är optimala för att applicera puder i lös form, det blir lätt skarvar och ränder. Borstens hår är för kort ock tvära.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att Sheer Foundation Brush inte kändes passande. Två andra tips på passande borstar är Liquid Gel Brush som ger en lätt täckning eller om du önskar mer täckning så går även Pressed Powder Brush fint att använda till ett löst puder. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sheer Foundation Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.