ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Corinne Verifierad kund 20/03/2018

Jag blev rekommenderad detta ögonserum vid konsultation och var mycket skeptisk men köpte det trots allt. Det gör absolut ingenting för mina något mörka ringar under ögonen, stundtals även svullna. Det var som att kasta pengarna i sjön, rent ut sagt. Det är superlite produkt i den lilla tuben som kostar en femhundring. Det är förmodligen det värsta felköpet jag gjort någonsin vad gäller hudvård. Tyvärr.

14 0
Charlotte Verifierad kund 06/06/2020

Den här är en favorit! Mina ögon älskar den! Känner mig mycket piggare runt ögonen efter att jag använt denna. Dock är den så dyr och jag tror inte jag kommer köpa den annat än då den är kraftigt nedsatt.

0 0
Malin Verifierad kund 19/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Aldrig använt ögonserum tidigare. Skulle dock aldrig avstå ögoncreme en enda dag! Högt pris, men slog till då jag fick den rekommenderad via mitt hudtest. Är ofta svullen (framförallt vid för lite sömn) och har fått första små rynkorna runt ögonen. Använder den nu morgon och kväll under ögoncreme från Paula’s Choice. Väldigt dryg! Skulle säga en 1/2 droppe räcker till båda ögonen. Tycker huden framförallt känns fräschare och stramare. Rynkor?? Inte helt tydlig effekt Mörka ringar? Hade inte det problemet innan så kan inte uttala mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är viktigt att man ger produkterna tid och har tålamod. det kan ta mellan 2-8 veckor för huden att vänja sig vid de nya produkterna du adderar, sedan kan det ta upp till 6 månader innan du ser ett slutgiltigt resultat (det kan givetvis även går snabbare än så). Ett tips är att du tar före - och efterbilder för att lättare se den successiva förbättringen på linjer/rynkor. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Serum n°10 Eyes- Anti-aging & Energy med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.