ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Constance Bell Verifierad kund 30/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Ett väldigt snällt nattserum som absolut fräschar upp hyn, porerna drar ihop sig och finnar torkar ihop lite. Jag upplever att jag måste ta ganska mycket, två eller tre pumpar per natt, men det beror nog helt på vilken hy man har. Absolut prisvärd om man tittar på vad andra c-vitaminprodukter kostar.

7 0
Elin Verifierad kund 20/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Mja, ett bra serum att varva mina andra mer aktiva serum (som är lite dyrare droppar). Den är rätt kletig, å andra sig har jag generöst med produkt eftersom jag gillar att lägga på som en riklig mask vid läggdags. Jag kör skincitys TOTAL REPAIR RETINOATE TREATMENT ovanpå som är Helt galet bra och kompenserar upp för serumets medelmåtta - kombon blir prisvärd och bra!

0 0
Aleksandra Verifierad kund 17/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Finnar & plitor

Jag har använt upp en sån här flaska och hade inga finnar alls under tiden jag använder den. Gillar den verkligen! Tycker dock att det krävdes fler pumpar till en omgång för ansiktet av denna än tex av Maria Åkerberg Serum Moist.

0 0
Stina Verifierad kund 25/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Jättehärligt serum! Applicerar en droppe över ansikte och hals innan 24h cream ett par gånger i veckan och masserar därefter ansiktet med en faceroller. Doften är sådär, men det är det enda negativa jag kan komma på med denna produkt. Jag upplever att ärr från finnar också bleknar efter en tids användning, vilket är otroligt positivt. Jättenöjd!

2 0
Josefin Verifierad kund 12/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Har varit extremt torr i ansiktet, när jag vaknat har jag känt hur hunden har stramat. Men efter att ha använt serumet i ca 2 veckor så är huden väldigt mjuk och len. Har använt den tillsammans med Face Lotion Moist också från MÅ, som jag endast använde innan. För mig räcker det med en pump av serumet för att täcka hela ansiktet. Väldigt nöjd!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Serum C med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.