ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
E Verifierad kund 26/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Men wow vad fint! Köpte färgen ''ray'' som är ett brunt skimmer med silver och roséfärgat glitter. Texturen ger en väldigt fin effekt. Ser nästan blöt ut på ögonlocken, så perfekt för de som vill ha en glossy look utan gloss! Känns som en glitterskugga för vuxna, om ni förstår vad jag menar. Just denna färg är neutral på mig, så jag känner mig bekväm att ha den även dagtid. Den är jättelätt att applicera. Jag använder fingrarna. Skuggan fastnar där den ska och inget glitter hamnar på kinderna. Den håller även väldigt bra. Fadar inte bort. Lägger sig lite lite i veck, men det tycker jag bara bidrar till ''glosseffekten'' Ska tillägga att jag har väldigt oljiga ögonlock och inget brukar hålla utan primer, så jag är väldigt imponerad!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Scattered Light Glitter Eyeshadow med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.