ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Lisa Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Den här barriärkrämen har varit fantastisk för min känsliga och vintertorra hud. Jag har haft problem med dermatit samt acne de senaste månaderna och den här krämen har hjälpt min hud att återfuktas djupt utan att täppa till porer eller irritera min redan inflammerade hud. De dagar jag varit extra torr har jag använt en enkel tunnare hudkräm som ej irriterar min hud och sen en liten klick av denna ovanpå för att verkligen återfukta och återuppbygga min hudbarriär.

3 0
Maria Verifierad kund 04/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Äntligen har jag hittat en ansiktskräm som jag älskar! Använder både dag och natt och kommer inte köpa någon annan igen. Den känns så skön på huden utan att irritera över huvudtaget. Ger massor av fukt och lyster. Hade önskat den fanns med spf också.

1 0
Jonna Verifierad kund 27/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Acne Blankhet

Helt underbar kräm som verkligen återfuktar utan att täppa igen. Jag har fruktansvärt svårt att hitta bra återfuktning som inte förvärrar min acne till men denna är helt fantastisk.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Safe me. Relief Barrier Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.