ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
N Verifierad kund 18/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Älskar denna mask! Huden får en massa glow och känns ''lugnare''. Jag har känslig hud och får jätte lätt finnar och rodnad, men denna reagerar min hud inte alls på. Det bästa är att det finns så mycket essense kvar efter användning av sheetmasken så jag tar förpackningen med den essense som är kvar i och försluter den med en plastpåse så att det inte kommer in luft och använder essensen i flera dagar efteråt. Fuktbomb.

2 0
Jessica Verifierad kund 01/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

Magisk mask. Ger sånt fint glow och återfuktar verkligen på djupet. Använder den direkt efter jag använt min peeling för bäst resultat. Lägger essensen som blir över i kylskåpet och använder ett par dagar i streck efteråt då där blir så mycket över. Huden blir fantastisk trots min känslighet. Gott luktar den också. Rekommenderar alla torrisar KÖÖÖÖP!!!

0 0
Vanessa Verifierad kund 21/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

En av de bästa sheetmaskerna jag någonsin testat!!! Jag har torr hy, och denna ger mig verkligen livets glow! Förutom att jag får glow så är den även lugnande.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Royal Vita Propolis Anti-Oxidant Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.