ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Cassandra Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Har använt denna kräm i två veckor nu och tycker tyvärr att den inte fungerar lika bra för mig efter nyformuleringen. Den doftar mer, har annorlunda konsistens men framförallt känns den inte lika lugnande för huden som jag upplevde förut. Den ger dock fortfarande lika fin lyster. Hade jag inte testat den tidigare versionen, som jag verkligen älskade, hade jag nog inte blivit lika besviken. Det är fortfarande en väldigt fin och bra kräm jämfört med många andra som jag testat. Önskar dock att de inte hade försökt förbättrat den då jag upplevde den som mycket bättre tidigare.

6 0
Maria Verifierad kund 18/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Rekommenderar inte den här krämen. Den känns väldigt klibbig på huden. Provat att applicera i mindre mängder men klibbet känns fortfarande. Har provat krämen över min hudvårdsrutin och även provat över bar hud efter tvätt. Fortfarande klibbig.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du inte trivs med denna creme. Använd efter rengöring och serum för att låsa in fukten i huden. Låt serumet sjunka in och använd därefter en liten mängd och massera in med cirkulära rörelser. Givetvis önskar vi att hjälpa dig att hitta en ny creme om du inte är nöjd, så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Madeleine Verifierad kund 15/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Tycker att krämen fungerar toppen på min torra hy. Däremot så är den nya doften på krämen hemsk. Gillade förra doften men vet inte vad den här doftar?! Kan vara extra känslig pga graviditet också men nej fy! Synd på en så bra kräm men undviker att andas med näsan när jag smörjer..

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att du inte trivs med doften. Hur man upplever dofter är väldigt individuellt och precis som du skriver kan även graviditeten påverka doftkänsligheten. Vi får hoppas att doften känns bättre för dig framöver. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 18/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Produkten fick tyvärr en ny formula under 2019. Jag gillade den tidigare formulan mycket mycket bättre. Den luktade fantastiskt tidigare och den gav mer fukt till huden än nu. Kommer tyvärr inte köpa denna igen. Om inte de går tillbaka till den förra, då köper jag bums.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen olyckligt att höra att Royal Vita Propolis 33 Cream inte längre känts passande. Det stämmer att de har uppdaterat denna creme som nu även innehåller Royal jelly extrakt (bidrottningsgelé) som främjar hudens kollagen. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jennhy Verifierad kund 11/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Älskar denna ansiktskräm!! Smälter in snabbt i huden, återfuktar, lugnar och gör huden sammetslen. Är på min tredje burk nu!

1 0
Jenny Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

En Holy Grail-produkt! Har testat så många olika krämer men ingen kan ens komma i närheten av denna.

1 0
Ellinor Verifierad kund 15/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Hej! Lite ledsen på denna kräm då propolis i vanliga fall har fungerat för min hud men efter en dags användning så har mitt ansikte svullnat upp och mina eksemområden har börjat komma fram igen. Den gröna från samma märke har länge varit en favorit men ville testa denna och fick även svaret från Skincity via telefon ett tag tillbaka att den nog skulle fungera bra till min hud.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud reagerat negativt på denna creme. Royal Vita Propolis 33 Cream är framtagen för att passa en känslig hy men varje hud är unik och man kan reagera så otroligt olika på olika typer av ingredienser. Givetvis önskar vi att hjälpa dig att hitta en ny creme så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Royal Vita Propolis 33 Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.