ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Ellinor Verifierad kund 15/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Hej! Lite ledsen på denna kräm då propolis i vanliga fall har fungerat för min hud men efter en dags användning så har mitt ansikte svullnat upp och mina eksemområden har börjat komma fram igen. Den gröna från samma märke har länge varit en favorit men ville testa denna och fick även svaret från Skincity via telefon ett tag tillbaka att den nog skulle fungera bra till min hud.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud reagerat negativt på denna creme. Royal Vita Propolis 33 Cream är framtagen för att passa en känslig hy men varje hud är unik och man kan reagera så otroligt olika på olika typer av ingredienser. Givetvis önskar vi att hjälpa dig att hitta en ny creme så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Cassandra Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Har använt denna kräm i två veckor nu och tycker tyvärr att den inte fungerar lika bra för mig efter nyformuleringen. Den doftar mer, har annorlunda konsistens men framförallt känns den inte lika lugnande för huden som jag upplevde förut. Den ger dock fortfarande lika fin lyster. Hade jag inte testat den tidigare versionen, som jag verkligen älskade, hade jag nog inte blivit lika besviken. Det är fortfarande en väldigt fin och bra kräm jämfört med många andra som jag testat. Önskar dock att de inte hade försökt förbättrat den då jag upplevde den som mycket bättre tidigare.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Royal Vita Propolis 33 Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.