ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (40)
Alexandra Verifierad kund 14/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Letat länge efter något som får min hy att vara i balans o denna är magisk! För två år sen hade jag mycket acne o nu när den är borta har jag insett att min hy behöver fukt o lugnande produkter för att den ska balansera. Har använt denna nu i 3veckor och under denna tiden är mina porer mycket mindre, får jag en finne under dagen och sätter på detta serumet på natten är finnen platt dagen efter. Går snabbt in i huden. Det enda negativa är att man inte får så mycket produkt.... Men jag kommer köpa denna igen!

20 0
Maria Verifierad kund 18/05/2020

Fint lyster när man blandar med hudkräm, men kan uppleva att den känns lite fet på hyn? Nästa gång ska jag prova liknande propolis-serum men av märket Wishtrend som är mer anpassat för min blandhy.

0 0
Marielle Verifierad kund 04/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Är så glad att jag provade denna trots att jag tyckte de va lite dyrt. Upplever att min hy blev piggare och att problemet med finnar nästan helt försvann. Då har jag bara testat den så länge den lilla (15ml) flaskan har räckt. Jag tycker det märktes att jag slutade använda den så finnarna började komma tillbka. Kan även bero på gravidhormoner... Men idag har en ny flaska landat hos mig så jag hoppas det kommer kännas lika bra igen!

1 0
Charlotte Verifierad kund 28/04/2020

Den här gjorde tyvärr inget för mig, upplevde varken ''glow'' eller att den återfuktade. Tråkigt då jag hört mycket gott om den. Den sjönk bra in i huden men inget mer än så för just mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du inte uppnått önskat resultat av Royal Vita Propolis 33 Ampoule. Önskar du guidning kring produkter som kommer passa just din hud bäst för att ge dig de resultat du strävar efter får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Åse Verifierad kund 19/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Hej! Brukar använda denna tillsammans med Hydration serum with niacinamide från Verso men blir osäker på vilken av dessa jag ska använda först?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Applicera med fördel Verso Hydration Serum innan Royal Vita Propolis 33 Ampoule för bäst effekt. Önskar du vidare rådgivning om din hudvårdsrutin eller din hy är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ilkay Verifierad kund 17/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Denna är helt magisk!!! Återfuktar och ger lyster!!

1 0
Josefine Verifierad kund 26/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Aldrig vågat ha oljor i ansiktet innan jag testade denna pga fet och oren hy, men jag är helt frälst. Den går snabbt in i huden utan att täppa till. Önskade dock att förpackningen var större så jag kunde unna mig att använda den både morgon och kväll! :)

2 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Tycker att denna produkten är extremt överskattad. Beställde den på rea men tycker inte ens då att den är värd pengarna. Inget fel på produkten men finns bättre alternativ för ett rimligare pris. Kommer använda upp den för den är ändå bra, men kommer ej köpa igen.

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Så tråkigt att höra att Royal Vita Propolis 33 Ampoule inte uppfyllt dina förväntningar. Detta serumet ökar hudne naturliga lyster samtidigt som den tillför fukt och verkar balanserande. I och med dess reparerande egenskaper är den framförallt bra till en känslig och acnebenägen hud. Vi hjälper dig gärna att hitta ett nytt passande serum som uppfyller de önskemål som du har så tveka inte att kontakta oss så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Emelie Verifierad kund 05/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag tycker att denna verkar vara lite överskattad. Jag ser ingenting alls extra glow-igt på min hud när jag använder denna på morgonen. Däremot är den ganska bra för att att fräscha upp huden med lite under dagen. Jag kan se lite trött ut och om jag baddar lite av denna vid ögonen och på kindbenen så får jag mer lyster och ser fräschare ut.

1 0
Jennie Verifierad kund 20/05/2019

Då jag läst en del om denna så kunde jag ju inte till slut motstå att beställa en. Ja jag förstår ju varför man gillar den, man får ju ett fint glow av den. Jag har blandat dem med Jane Iredales bb creme samt haft den under båda JI bb cream och Klairs bb och ansiktet får ett väldigt fin glow av den. Min känsliga hud har inte reagerat på den så jag är mycket nöjd och trycker den känns bra och ger fint lyster. Jag använder det inte jämt då jag har ett annat serum som varje dag serum utan mer under sminkning för extra glow.

2 0
Samantha Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken Acne

Använder den här som Highlighter. Den är suverän.. köpt många flaskor nu

0 0
FANNY Verifierad kund 18/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Acne

Ett bra serum men ALLDELES för liten flaska. Hade det varit en vanlig 30 ml hade jag definitivt köpt igen! Har inte gjort några underverk på huden men håller den bra återfuktad utan att irritera!

3 0
Lina Zetterlund Verifierad kund 19/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Blandar denna med min ansiktscreme från clinique, åh herregud vilket glow och återfuktning, vaknar på morgonen och är så ''återställd'' i hyn, varken röd eller fnasig! Brukar också lägga den ensam innan det är dags för makeup och herregud vilka fina kommentarer jag fått för min bas! Rekommenderar denna till alla <3

3 0
Paulina Verifierad kund 01/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Så otroligt liten flaska, men en lika stor skillnad! Behöver bara max två droppar, så den har ändå räckt längre än jag trodde den skulle göra. Klappar in den precis innan mitt ansiktsvatten har torkat helt, det är lättare att få jämnt då och mindre serum behövs än på en helt torr hud.

9 0
Amanda Verifierad kund 21/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här fungerar inte alls för mig. Huden reagerar och jag får små utslag varje gång jag använt den. Upplever heller inte att den ger något långvarigt glow utan det är något som tvättas bort och därmed kan ersättas med smink.. Jättetrist då jag tycker Vita Propolis-krämen är super!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att Vita Propolis Ampoule inte uppfyllt dina förväntningar. Givetvis ska du inte få utslag av detta serum så du får gärna återkoppla till oss via mail så hjälper vi dig vidare, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Mia Verifierad kund 01/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Det bästa serumet jag någonsin haft!! Ser skillnad på huden direkt. Får jättefin lyster och huden ser lugn och harmonisk ut. Behöver inte foundation alls om jag grundar med lite brun utan sol och sedan följer upp med detta serum i min hudvårdsrutin dagarna efter! WOW!

4 0
Ebba Verifierad kund 23/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Acne

Detta är det bästa serumet jag provat! En enda droppe ger så mycket fukt att till och med jag, som är väldigt yttorr, vaknar upp återfuktad på morgonen. Märkte skillnad på min hud efter bara en veckas användande då mina pormaskar/plitor minskat rejält och min stressade hud kändes lugnare. Den är dessutom helt perfekt i konsistensen och ger en härlig fräsch glow!

5 0
Ida Verifierad kund 20/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Jättebra serum som funkar toppen tillsammans med fuktkräm från samma märke. Ger fin lyster och lämnar huden fräsch.

3 0
Emma Verifierad kund 15/01/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Denna ampoule!! Vill aldrig vara utan den, ger sån lyster. Använder den tillsammans med dagkrämen och det ger ett toppen resultat!

1 0
Molly Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Serumet absorberas snabbt in i huden, känns återfuktande och läkande. Jag har den direkt efter rengöring, 4 droppar räcker för hela ansiktet. Den är dryg, så trots sin lilla förpackning, räcker denna lyxiga produkt längre än vad man kan ana. Ger fin lyster och s.k ''gwang'' till huden som varar hela dagen. jag använder den både morgon och kväll.

2 0
Emilin Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Fick den som tester och älskar den! Beställde hem den och blandar den med min foundation , concealer och dagkräm ! Fantastisk !!

3 0
Jenny Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar, älskar, älskar! Fick denna som sample och testade då tillsammans med foundation för lyster. Den fungerar verkligen! Så jag kastade mig på en order av produkten och nu använder jag den både morgon och kväll efter ansiktsvattnet som en del av min hudvårdsrutin. Älskar den - huden får en sådan härlig, frisk lyster! Jag tar väl hand om min hud och har därför en bra grund från start, pga detta upplever jag normalt inte jättestor (synbar) skillnad när jag adderar eller skiftar en produkt. Denna är ett undantag, nu vill jag inte vara utan den! :)

4 0
Emelie Söderberg Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Min nya favoritprodukt! Vaknar upp med ett sånt glow när jag använt detta serum på kvällen innan. Huden känns återfuktad, och ser väldigt ''frisk'' ut. Enda minuset är att den tar slut snabbt!

3 0
Annina Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Kärlek i en liten flaska! Tillhör en av mina favoriter och måsten i hudvårdsrutinen. Räcker relativt länge då man bara behöver 1-2 droppar...men hade gärna haft en ännu större flaska då jag använder den både dag & kväll. Helt klart värd pengarna!

2 0
Ammie Verifierad kund 28/12/2018

Underbart serum som ger snyggt glow! Ny favorit jag inte kommer att sluta med

4 0
Malin Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Blandar ett par droppar av denna ihop med min foundation. Ger en fantastisk fin lyster och gör att man ser pigg o oförskämt fräsch ut. Kan inte vara utan den!

3 0
Lina Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Jättehärlig ampule!Gör min torra och glåmiga vinterhy återfuktad och ger tillbaka lystern. Inte alls tjock och oljig som jag trodde, utan lätt och fräsch. Jag håller inte med om att flaskan är för liten, det är ju trots allt en ampule som inte är menad för dagligt bruk. (Googla ampule vs serum)

3 0
Lina Zetterlund Verifierad kund 15/12/2018

Fick denna som prov vid beställning av annan vara. Har använt den under två nätter nu, jag ser stor skillnad! Jag har fått lyster, mina porer är synbart sammandragna!!! Har även haft problem med acne och min hud har aldrig varit såhär lugn. 10/10 på denna produkt, KÖP DEN! ??

4 0
Charlotta Verifierad kund 02/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Älskar! Hade jag bara perfekt hy skulle jag gå omkring med glass skin dagarna i ända :) Väldigt mild. Jag har extremt känslig hud som reagerar med både plitor och genom att blossa upp om jag väljer fel hudvård. Använder den just nu främst med anledning av vitamininnehållet (B5,B3,C) och de potentiellt läkande och lugnande ingredienserna (Propolis, Hippophae Rhamnoides Extract, Dipotassium Glycyrrhizate,Centella Asiatica Extract, Hamamelis Virginiana Bark,Spirodela Polyrrhiza Extract).

7 0
Siv Verifierad kund 07/10/2018

Bästa serumet! Köpte mitt i juni och finns fortfarande några små droppar kvar. Brukar blanda ut en droppe i min foundation ??

2 0
Malin Verifierad kund 25/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Acne

Kanonserum! Känns återfuktande och fräscht! Och jag har svårt att hitta rätt.

4 0
A-k Verifierad kund 06/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Använder alltid denna produkt och blandar 1-2 droppar tillsammans med min CC cream vilket ger en mer ''glasig'' och glowig hy, love it! En större flaska står dock på önskelistan då den snabbt tar slut.

5 0
Emily Verifierad kund 05/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna, sån glow???Bäst att ha den direkt på huden, efter serum, men lika bra att droppa i dagcreme eller bb cremen. Ej testat i foundation ännu men räknar med samma grymma effekt där. Ger lyster och jämn slät hy utan att se flottig ut. Ska beställa en till på en gång ifall den andra tar slut. Enda minuset att flaskan är pytteliten. Magicdrops!

4 0
Lu Verifierad kund 29/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Acne

Jag fick den som provsample. Den ger mig hud lysande och fuktig på morgonen. Så jag beställde en till mig själv.

3 0
HANNA Verifierad kund 26/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Funderade på denna ett tag efter all uppmärksamhet, men är lite skeptiskt med olja i ansiktet mest pga den ''klibbiga'' känslan. Dock fick jag med ett prov med annan beställning och var imponerad! Den går sååå bra in i huden utan att vara allt för tjock och klibbig. Hade Klair's toner tillsammans med SC sheets och sedan denna med efterföljande creme från LGH och var bebislen morgonen efter. Definitivt köp igen!

4 0
Elinor Verifierad kund 17/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Denna serum har blivit en gamechanger för mig. Använder den tillsammans med min ansiktskräm innan jag lägger mitt mineralpuder och lystern serumet ger är helt oslagbart!

5 0
Joanna Verifierad kund 19/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Vilken produkt! Mild, fullproppad med nyttigheter, får huden att må bra. Fantastisk naturlig lyster, jag använder den både direkt på rengjord hud men även ovanpå make up för en magisk ''glow''.

9 0
Nina Verifierad kund 19/04/2018

Väldigt odrygt serum. Jag har använt serumet i 5 veckor och nu är det slut. Jag har endast använt det på morgnarna och några gånger precis före smink. Har läst mycket på andra sajter om serumet men kan inte förstå hypen kring det. Kommer inte köpa igen.

2 0
Chatarina Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

En jättebra produkt som jag beställer om och om igen. Synd att den tar slut så fort bara.

12 0
Lou Verifierad kund 26/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Fantastisk produkt och speciellt i kombination med cremen. Ger jättefin lyster perfekt den här årstiden när huden ser så glåmig ut.

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Royal Vita Propolis 33 Ampoule med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.