ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Helen Verifierad kund 07/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Inget av ovanstående / Vill ej ange

Oljan och krämen e väldigt återfuktande och huden blir mjuk efter användning, dock vet jag inte om det blir mer spänst i den. Sen doftar den extremt skarpt, kanske ingen äcklig doft, men det luktar otroligt mycket och doften håller i sig länge, så det kommer inte bli ett köp igen.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att doften inte uppfyllde dina förväntningar. En ekologisk produkt kan variera från tillverkning till tillverkning doftmässigt. Detta för att man inte tillsätter några artificiella doft ämnen då varan är tänkt att vara ekologisk. Den doftar det den innehåller och dessa ingredienser kan dofta olika beroende på när de skördas. Vill du kika på en helt doftfri serie så får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Royal Skincare Set med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.