ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Joanna Verifierad kund 03/11/2018

Den här solkrämen fungerar jättebra för min rosaceahud. Den är ganska tunn, som en emulsion, det är den första solkrämen jag provat som inte gör min hy väldigt fet i slutet av dagen och svider inte i ögonen. Jag kompletterar med medik8 hyrdr8 B5 serum för fukt, eftersom jag upplevde att solkrämen inte räckte för det. Får väldig lätt finnar, vilket fortfarande händer ibland, men känns som den här kombon har lugnat ner min hy väldigt bra :)

4 0
Jami Verifierad kund 31/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Jag kan rekommendera Synchrolines produkter Rosacure men var tålamodig!! Det tar mycket längre tid än 30-60 dagar innan du märker skillnad. För mig blev det mycket värre först (ansiktet blossade upp ännu mer med en period av intensiv rodnad)men jag gav inte upp, även om jag minskade mer användningen upp till var 3:e dag i början. Efter 3-4 månader började jag se märkbar förändring i min hud. Ansiktet slutade rodna mer och mer och nu efter mer än fem månader så har jag minskant ner min rosacea och rodnadsbelägna hud avsevärt. Det återkommer vid stress mm men då får man vårda huden ännu mer.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Rosacure Intensive Cream Spf 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.