ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Scout Verifierad kund 10/03/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Det här var en riktigt glad överraskning! Köpte på chans med faktiskt ganska låga förväntningar, (vilket ändlöst letande efter en handkräm som faktiskt gör skillnad för torra händer, och inte bara känns skön medan man smörjer in krämen och sedan försvinner helt, utvecklat). Jag trodde att det här skulle bli en i raden. Men icke! Det här är något så ovanligt som en handkräm som faktiskt både mjukar upp huden omedelbart men magin uppstår pga att den sedan ligger kvar som en liten osynligt len och skyddande handske som cocoonar torra trötta händer med spruckna nagelband till att faktiskt dagen efter kännas lite mjukare och mer återfuktande. Den som vill ha såna där handkrämer som inte känns kommer sannolikt inte gilla denna även om jag inte uppfattar den som kladdig och absolut faktiskt gärna också använder den dagtid. Men du som likt mig aldrig får riktigt bukt med dina torra händer, så är denna absolut värd att prova. Plus också för att den är doftfri! Mitt enda lilla minus handlar om förpackningen... Jag älskar att det är en tub! Men snäpp upp locket känns lite flimsigt och håller inte riktigt tätt och riskerar definitivt att råka öppna sig om man har tuben med sig i en väska. Jag kan bara ana vilken mess det skulle bli om en halvöppen tub hamnar i botten på en bag med papper och allt möjligt annat... Med tanke på vilken High end produkt detta faktiskt är kvalitetsmässigt, så skulle jag önska att man kostar på denna ett lite bättre lock. Ett vanligt skruv lock skulle till och med vara bättre eller ett lite kraftigare snäpplock. Önskar däremot inte någon pump! Älskar för övrigt också att produkten är tillverkad i Sverige! Närproducerad hudvård är toppen!

4 0
Em Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En ren chansning efter att ha läst positiva recensioner då vi är flera i familjen med riktigt (riktigt, riktigt!) torra händer och eksem som tillsammans måste ha provat oss igenom de flesta handkrämer vid det här laget. Är, efter bara två dygns användande, i chock... har aldrig varit med om en mer effektiv handkräm! Kommer inte kunna leva utan den i hemmet igen och resten av familjen håller med. Helt fantastisk produkt Skincity, tack!!

0 0
Jessica Verifierad kund 19/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

must have! Inte ett enda tecken på torrhet under denna tid med konstant handtvättning, mina händer är otroligt lena och mjuka.

0 0
Lisa Verifierad kund 15/05/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Känns som om jag hade provat allt. Har haft problem med torra händer och sprickor under en längre tid. Efter snart 3 dygn där jag har använt denna handkräm både på natten och under dagarna är mina händer så gott som helt återställda. Jag är chockad över hur bra resultatet är, helt otroligt! Rekommenderar denna tusen gånger om!

0 0
Signe Verifierad kund 06/05/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bästa handkrämen jag testat! Tack skincity!

0 0
Sofia Verifierad kund 04/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Wow wow wow!!! Denna handkrämen är fantastisk! Jag har provat ALLT för mina torra, spruckna händer med eksem. Ingen handkräm i världen har gett resultat förutom denna! Smörjer in händerna på kvällen när jag går och lägger mig och på morgonen när jag vaknar är de babymjuka! Mina händer var som sandpapper innan, men jag märkte skillnad direkt efter en applicering och efter några dagars användning är händerna helt återställda! Magi!!

0 0
Caroline Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Alltså denna!! Wow! Fick hem den och ville testa direkt då händerna är så torra efter all tvättning och handspritning i coronatider. Händerna blev så lena och vackra direkt. Konsistensen ser ut som en rik kräm men känns nästan inte när man smörjt in den. Kladdar verkligen inte och jag skulle absolut använda denna även dagtid. Händerna blir möjligen lite hala om man smörjer i handflatan men inte alls så att det känns kladdigt. Dock försvinner den inte in i huden direkt utan känns lite hal som sagt, som man kan förvänta av en kräm som ska användas nattetid. Rekommenderar! Kul också att den är bekämpar ålderstecken :) Tumme upp!

0 0
Emmi Verifierad kund 25/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Underbar handkräm! Hade inte så höga förväntningar på denna faktiskt men den återfuktar direkt och ger underbart mjuka händer. Hade rejält torra händer efter allt handtvättande och handspritande nu i förkylnings- och coronatider och denna hjälpte direkt till att återställa dem igen. Stort plus till att den är kladd- och doftfri.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Rich Repair Hand Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.