ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Nikki Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar den tjocka, nästan gelaktiga konsistensen som ändå går in i huden på ett kick och lämnar en återfuktad utan att hamna som en hinna ovanpå huden. Upplever mig återfuktad från morgon till kväll med denna nya favoriten!

4 0
Josefin Verifierad kund 15/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Jag är mycket nöjd med denna! Räckte i ca 2 månader. Innan var min hud väldigt torr, flagnade nästan runt näsa, ögonbryn m.m. Nu är jag fukt personifierad :) Rekommenderar verkligen! Enda minus är förpackningen. Önskar såååå att Skincity kunde ändra den, eftersom man inte har en aning om när det är slut. Helt plötsligt kommer det bara ingenting ur den och då står man där utan... :( Har också som nedan kommentarer ibland känt att den ''korvar'' sig på huden, men jag tror det hör ihop med att man tar för mycket. Behövs inte alls mycket för att täcka hela ansiktet!

0 0
Amy Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

JÄTTE bra!! älskar att den har en ganska tjock konsistens för att vara ett fuktserum och att den åker in fort i huden (vilket verkligen uppskattas unders stressiga mornar). Tycker den återfuktar lagom utan att bli flottig. Använder efter first concentrate serumet som även den är super bra.

1 0
Malin Verifierad kund 03/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudtextur Acne

Jag måste tyvärr säga att jag är besviken. Det första jag märker är att den luktar lite konstigt, inte äckligt men inte gott heller... Den ska vara utan doft men tyvärr har den en doft som är lite svår att placera. Det stör nog bara om man är känslig för dofter. Annars tyckte jag att serumet var helt ok, men märkte ingen större skillnad i huden mot hur det var innan. Däremot tog den slut otroligt fort (!), jag är van vid att använda 2-3 olika serum i samma rutin och har aldrig tidigare varit med om att ett serum tagit slut efter en månad, och detta är inget billigt serum heller. Så tyvärr kommer jag inte att köpa igen

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det stämmer att det inte är några tillsatta doftämnen i Rich Moisture Second Concentrate detta gör att serumet får en lite mer klinisk doft. Detta serumet är drygare än vad man tror och det är lätt att man råkar ta för stor mängd vid applicering, 1/2 - 1 pump räcker till ansiktet. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Karin Verifierad kund 11/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer

Älskar detta serum! Jag har det över ''first concentrate'' morgon och kväll. Mina torrhetsrynkor under ögonen har försvunnit och den är SUPER att blanda i concealern jag har under ögonen vintertid. Min yttorrhet i övrigt har även försvunnit. Tip top !

1 0
Emma Verifierad kund 09/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag gillar tanken med en hyaluronsyra men denna funkar inte alls för mig. Får vänta lääänge innan jag kan applicera andra produkter över denna för annars ''bollar'' det sig. Sen så upplever jag att jag får finnar av denna. Slutade använda den efter ett tag och startade nu i veckan igen och fått röda inåtfinnar. Så denna är ett pass för mig tyvärr

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Rich Moisture Second Concentrate inte känts passande för dig. Detta är ett serum som hjälper huden att binda fukt på djupet och är även väldigt drygt. Testa att ta en mindre mängd produkt så tror jag att du kommer uppleva att serumet snabbare kommer absorberas av din hud. Angående de finnar du upplever får du gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi över detta tillståndet som uppstått. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Julia Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Köpte den här och missade att det stod ''second'', alltså köpte jag inte den produkt som skulle vara som första steg. Testade ändå den här som steg ett, som ett serum före ansiktskräm. Tyvärr tyckte jag inte att det blev nån bra effekt, snarare kände jag mig mer uttorkad än återfuktad. Produkten torkade snabbt på huden och luktade lite konstigt. Kanske hade det blivit bättre om jag haft den första produkten men det här kändes inte så kul.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Rich Moisture Second Concentrate kan användas som ensamt serum under creme men vi rekommenderar i första hand att även använda First Concentrate under för bästa effekt. Rich Moisture Second Concentrate innehåller ingen parfym för att vara så hudvårdande som möjligt, för full effekt ge produkten några veckor för att visa resultat. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har några fler funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Rich Moisture Second Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.