ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Lotta Verifierad kund 06/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Jag har ännu inte avgjort om jag gillar denna eller Leegeehams Hyal B5 mask bäst. De är rätt lika till innehåll, men litet olika i känslan på essensen och materialet arket är gjort av. Denna är dock avsevärt lättare att få tätt mot huden, utan luftbubblor, eftersom den är tvådelad. Passar ett litet bredare ansikte bättre. Främst partiet vid näsan fäster bättre mot huden och näsfliken är också litet längre så den täcker hela näsan. Riktigt återfuktande.Lugnar huden men inte helt magisk beroende på daglig form. Jag tycker den torkar ut något snabbare än konkurrenten, på ca 25 minuter och om masken börjar torka ut är det dags att ta av den annars suger den upp fukten från huden snarare än att tillföra fukt. Det är knappt om essens kvar i förpackningen när man tagit ut masken men det går att stryka själva masken mot hals och dekolletage när man tagit av den för att ge litet kärlek där också. Jag brukar förvara mina masker i kylskåpet så de är svala och sköna att lägga på. En räddare och en njutning i somras! Masken är mycket bättre än de masker du kan köpa i de stora varuhusen. Det är värt de extra tiorna. Jag är beroende.

6 0
Lisa Verifierad kund 03/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Två-delad sheetmask som fäster väl på huden. Essensen går in i huset snabbt, vilket gör att masken torkar ut på 15-20 min, helt okej men gillar masker som håller sig blöta längre... Var inte något extra essens över i förpackningen att smörja in halsen med, lite synd. Masken känns dock väldigt skön på huden! God som quick-fix, kanske efter en party helg eller när man sovit med sminket... köper gärna igen, framförallt om det är nedsatt pris!

6 0
Linn Verifierad kund 25/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Så bra sheetmask för känslig hy! Den lugnar och återfuktar verkligen på djupet. Brukar använda den på kvällen och på morgonen när jag vaknar känns huden plumpad och är så jämn i tonen.

1 0
Lisa Verifierad kund 23/02/2020

Skön mask som lugnade min rodnad i ansiktet efter ett jobbigt träningpass :)

0 0
Liza Verifierad kund 17/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Måste säga att jag är så nöjd, köpte trots att jag läst recension om att de var lite essensen i. Testat 2st nu och upplever att de finns massor i, går enkelt att trycka ut extra ur förpackningen och lägga på hals och på masken. Upplever att masken återfuktar och lugnar huden fint efter att man kört en peeling. Runt 25min är masken torr runt kanterna men den skall dock sitta upp till 20min enl förpackningen. Enkel att fästa i ansiktet och efter brukar jag klämma ut de sista i förpackningen och massera in . Hoppas att alla kommande masker har lika mycket essense i! Toppen mask, är som skönast kall. Ett tips är att ha alla masker i kylen, vilken upplevelse !

2 0
Amanda Verifierad kund 31/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Blankhet

Jätteskön på huden och ger superfint lyster! Räcker även till halsen och dekolletaget. Jag har väldigt känslig och torr hy men denna fungerade jättebra på mig så jag klickade precis hem ett par sheets till, haha!

2 0
Johanna Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Underbar, fuktgivande mask som jag köpt flera gånger.

2 0
Sabina Verifierad kund 13/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Finfin mask för en torr, känslig och grinig hud. Bra passform. Lagom mängd essence som räcker till hals, nacke och dekoltage. 20 min räcker väl för att den ska göra sitt jobb. Som vanligt, Klairs håller måttet med alla deras produkter.

2 0
Veronica Liljeberg Verifierad kund 09/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Acne

Jag älskar Klairs överlag men passformen för den här sheetmasken var den sämsta någonsin på mig. Synd med tanke på fin ingredienslista :)

0 0
Madde Verifierad kund 12/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Skön mask som ger fukt, hade dock hoppats på mirakelkur mot min torra vinterhy. Flagnande torr i pannan, har nästan upplevt det snäppet värre dagen efter jag använt denna men under användning och efteråt har huden känts fräsch och återfuktad.

0 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att höra att denna sheetmask gav känslan av en återfuktad och fräsch hud efter användning. En riktigt torr hud behöver fukt men även fett/lipider. Vid brist av lipider i huden kan huden inte binda eller bevara fukten och man upplever sig ofta torr. Ett förslag är att använda en mer näringsrik mask under natten för en mer djupgående effekt, kontakta oss gärna för tips och guidning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.