ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (27)
Ida Verifierad kund 17/05/2018

Lätt och snabbabsorberande serum, en vardagshjälte för mig som har torr och tunn hy. Ger en bra makeupbas. Bra att det är en större flaska, mer klimatsmart!

14 0
Linda Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Precis börjat använda detta serum men vilken känsla! Svalkande och lugnande på min känsliga hud. Den svalkande känslan håller i sig länge efter applicering. Så skönt!

0 0
Sabina Verifierad kund 25/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Väldigt återfuktande, dryg som tusan. Önskar bara att de tog bort lavendelolja och gjorde den fri från essentiella oljor överlag.

0 0
Lovisa Verifierad kund 03/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har använt detta fantastiska serum i några veckor och jag är mer än nöjd. Mina torra partier och eksem är helt borta och min hy har aldrig känts så len. Kommer inte kunna leva utan denna framöver

0 0
Camilla Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Har använt denna väldigt länge och den får min hud att känna sig moistig. Den är min lifeline både morgon och kväll. Använder den ihop med Klairs Supple preparation facial toner. Kan starkt rekomenderas

0 0
Emma Verifierad kund 12/10/2019

Underbar produkt! Känns som att bjuda huden på ett glas vatten. Smörjer/klappar in den i huden både morgon och kväll. Har använt den sedan i somras och förväntar mig att den kommer hjälpa till att hålla huden ''glowig'' och återfuktad under kommande kalla månader. Mycket dryg. Rekommenderas!

1 0
Maya Verifierad kund 09/10/2019

Använt i ca 2 veckor nu, morgon och kväll (främst kväll). Min hy avskyr detta serum, har blivit torrare nu än innan jag började använda det. Kan ju ha med vädret att göra också, men hyn känns torrare och mer stram direkt efter applicering än innan. Därför tror jag att min nya torrhet kan ha med serumet att göra. Absolut inte värt pengarna om du frågar mig! Får leta vidare.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta serumet innehåller en stor mängd hyaluronsyra som är en ingrediens som är bra på att binda fukt i huden på djupet. Har man en väldigt torr hud och inte har fukt att binda kan man uppleva att hudens känns stram. De övriga stegen man har i sin rutin är även viktiga för att ge ett optimalt resultat. Har man en väldigt torr hud kan det tex vara bra att kombinera hyaluronsyra med en olja. Vi önskar givetvis att hjälpa dig så du uppnår bra resultat så tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 07/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Fick först denna i en test, och jag märkte skillnad direkt! Den återfuktar helt otroligt och min annars torra och irriterad hud får en magisk lyster som håller HELA dagen. Jag är blown away!

3 0
Emma Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Ett superserum!!! Använder alltid när mitt ansikte stramar eller när jag vill ha extra glow, skön konstisens på serumet. Tips tips tips!!

1 0
Emma Verifierad kund 07/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Älskar allt jag testar med Klairs och detta serum är inget undantag. Superskön och fyllig formula som snabbt sjunker in i huden. Är dessutom väldigt dryg. Man känner sig genast återfuktad och plumpad i hyn. Stort plus för den stora flaskan, väldigt prisvärd!

2 0
Amanda Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Ett bra serum som har gjort stor skillnad på min hy. Började använda det mitt i en period av extremt torr hy med klåda i ansikte och runt ögonen, men serumet lyckades lugna det och återställa min hys lyster och fukt. Dessutom upplever jag att den har en effekt på de pigmentfläckar som jag vanligtvis får i solen.

4 0
Amanda Verifierad kund 17/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Återfuktande, dryg och luktfri. Lägger sig som ett svalkande, tunt, återfuktande lager på huden morgon som kväll. Bra underlag oavsett vad man ska göra under dagen (smink eller inte med andra ord).

1 0
Julia Verifierad kund 13/06/2019

Ett bra serum, med tanke på priset! Gav mig inga wow-känslor men för priset är det ett bra, lugnande fuktserum!

3 0
Louise Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Fullkomligt älskar detta serum! Har balanserat min hud som varit väldigt yttorr och den är SÅ behaglig att mot huden. Kommer aldrig överge denna!!!

3 0
N Verifierad kund 23/03/2019

Känns superskön mot huden och sjunker in fort! Känns som att den verkligen återfuktar. Min tog tyvärr slut på 2-3 månader vilket känns lite tråkigt. Men kan vara att jag tagit för mycket produkt. Har köpt en till och ska försöka hålla mig till 1 pump och se om den räcker längre. Uppskattar den större mängden då många serum ofta är 30ml!

2 0
André Verifierad kund 08/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

WOW var min spontana reaktion! Tycker den återfuktar och plumpar på något magiskt sätt och lugnar rodnad direkt på mig! Känns som en fullträff för min hud. Man får mycket bra innehåll för pengarna, älskar att det är 80ml och att man kan slösa lite, och lägga lager på lager. Superschysst pris! Hara bara bra saker att säga om den :)

4 0
Anna Verifierad kund 28/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Har på senare år fått helt förändrad hy. Blandar dem här med Klairs Freshly juiced vitamin drops och får en fantastisk blandning som räddar min torra hy.

2 0
Emma Verifierad kund 20/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Gav mig igentäppta små bulor också som jag inte brukar ha. Så tråkigt! Känns inte som att detta överlag är en bra produkt sett till recensionerna.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Introducerar man nya produkter till sin rutin kan en utrensning ske i huden och alla kan reagera olika på olika typer av ingredienser, då varje hud är unik. Återkom gärna till oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi gärna till att hitta passande produkter för din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Elin Verifierad kund 25/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Har haft detta serum i lite över ett år och det har verkligen varit bra! Gett ögon med fukt och bra bas att fortsätta på. Plus för stor flaska och drygt innehåll! Men nu testar jag ett oljeserum istället och det ger faktiskt ännu mer resultat, glow och fukt så det passar bog min torra hy bättre. Men klairs var helt klart ett värt köp!

2 0
Micaela Verifierad kund 09/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor

Mitt absoluta favortiserum, sommar som vinter. Det går snabbt in i huden och är väldigt återfuktande. Plus för större flaska än normalt, prisvärd.

2 0
Malin Verifierad kund 06/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Skönt fuktgivande serum som är bra i min basrutin. Hyn känns fylligare och slätare av detta serum. Klappar in flera lager för att mätta huden med fukt. Stor flaska som räcker länge. Förvarar i kylen så att det är skönt svalkande på ansiktet. Inga mirakel men gör vad det ska.

5 0
Lisa Verifierad kund 20/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Upplevde med att denna gjorde huden lite mer känslig o orskade mer finnar. Dock har mina finnar minska avsevärt sedan jag börjat anv produkter fr skincity, så all cred för det. Men favoriten är ff PTR oiless oil mot torrhy <3

6 0
Sofie T Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jättebra fuktserum och räcker länge! Helnöjd!

5 0
Therese Verifierad kund 24/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Perfekt till min torra/oljiga hy. Återfuktar bra!

4 0
Therese Verifierad kund 17/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Jag trodde att min hud skulle må bra av denna, med tanke på alla lugnande ingredienser. Men fick tyvärr finnar och lite rödflammig hy av denna. Har även ett par andra produkter från Klairs, jag hoppas att min hud gillar dem bättre!

2 0
Helen Verifierad kund 14/03/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Detta serum hjälper min torra och känsliga hy hålla sig mjuk och återfuktad, mycket prisvärt serum!

4 0
Sofie Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Den boostar huden med fukt och huden känns plumpad. För mig orsakade detta serum finnar.

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Rich Moist Soothing Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.