ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Helen Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Använder denna som andra steget i min rengörings rutin (efter gentle black deep cleansing oil) och den e verkligen så härlig att tvätta med så mjuk och fluffig! Och huden känns så ren och fräsch efter utan att den känns torr och stram

8 0
Jackie Verifierad kund 06/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Den bästa rengöringen jag har använt! I början hade jag lite svårt för doften men jag vande mig vid den. Den gör min hud mjuk och len, är inne på min fjärde flaska!

0 0
Therese Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Besviken på denna. Den doftar diesel vilket får mig att undra vad den egentligen innehåller. Rengör inte särskilt bra.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att doften inte kändes passande. Rich Moist Foaming Cleanser innehåller många hudvårdande ingredienser likt hyaluronsyra, ceramider olivolja och eterisk olja som ger produkten dess doft. Kontakta gärna oss på info@skincity.se om du har några andra funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Natalie Verifierad kund 15/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

Jag förstod inte hur bra denna skummande rengöring var förrän den var slut och jag bytte ut den mot en liknande av ett annat märke. Vid bytet blev min hy genast torr och stram efter tvätt. Klairs skumrengöring är mycket mild, men ändå effektiv på att ta bort smink. Det här en den absolut bästa rengöringen jag testat! Jag kommer köpa denna igen, Högsta betyg!

2 0
Sabina Verifierad kund 20/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Oftast är skumrengöringar väldigt uttorkande, men inte denna. Den rengör väl och lämnar huden återfuktad och lugn. Doftar Tea tree, dryg och mjuk konsistens. Använder både morgon och kväll. En pump på kvällen efter oljerengöring, och knappt en halv pump på morgonen. Huden känns ren, fräsch, återfuktad och lugn. Andra flaskan är beställd, lär inte byta!

1 0
Julia Verifierad kund 13/06/2019

En rengöring som passade bra med min känsliga hud men gav mig inga wow-känslor. Hade verkligen svårt för doften dock, luktande ägg, och det var ingenting jag blev van till under de månaderna jag använde denna. Var dock ett bra komplement till deras Cleansing Oil!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du inte upplevt att doften varit bra på din rengöring. Jag misstänker att det kan ha blivit något tokigt med den rengöringen du har mottagit då denna rengöring ska ha en doft att citrus. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marie Verifierad kund 13/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Älskar denna rengöringen mer än något. Använder denna som steg 2 efter Klairs rengöringsolja och min hud känns ren efteråt men ej torr så som efter många andra rengöringar. Matchar med toner, vitamin c serum och vitamin c mask från klairs och min hud mår toppen

0 0
Emma Verifierad kund 28/03/2019

Väldigt skön på huden och luktar gott! Man får bort allt smink utan problem. Använder denna som steg två i dubbelrengöring där jag använder klairs oljerengöring i första steg. Jag som har rödblossande väldigt känslig hy blir inte alls hjälpt av dessa, upplever en försämring på just rödheten. Kommer gå tillbaka till annat märke. Synd för gillar den annars.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen tråkigt att höra att denna rengöring inte känts bra för dig. Detta är en mild och skonsam rengöring som även ska passa bra till en känslig hud. Dock är varje hud unik och man kan reagera så otroligt olika på olika typer av ingredienser. Kontakta gärna oss chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en ny passande rengöring. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Lisa Sjöberg Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Denna rengöring har allt jag önskar! Rengör enkelt utan massa gnuggade på huden, doftar gott och fräscht. Huden känns väldigt ren och inte uttorkad. Jag rengör först en gång för att få bort makeup och en gång till för att huden ska bli extra ren. Men jag tycker verkligen huden känns ren efter första gången. Jag rekommenderar verkligen denna produkt!

1 0
Helen Verifierad kund 25/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Har provat många olika rengöringsprodukter från både exuviance och dermalogica tidigare men aldrig upplevt att huden blir lika ren som med denna från klairs. Huden lämnas superren men stramar inte, vilket ofta varit mitt problem. Kommer troligtvis aldrig byta! Superbra!

5 0
Ebba Verifierad kund 15/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Älskar denna! Använder som steg två i rengöringen och njuter! Härlig konsistens med skum som är väldigt lätt men ändå inte glider av huden. Brukar försöka låta den masseras in så länge som möjligt för den känns så uppiggande på huden. Hade lite svårt för doften först, den känns väldigt klinisk, men nu gillar jag den. Är känslig för om doften ''hänger kvar'' för länge men det gör inte den här, så fritt fram även om man inte gillar väldigt rena dofter alltså.

3 0
Sara Verifierad kund 11/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Fluffigt skum som jag använder efter att ha tagit bort smink i ett första steg med micellärt vatten eller en olja/balm. Känns mild och rengörande och förvånannsvärt dryg.

3 0
Caroline Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Wow sätter jag bara ! Denna rengöring har lugnat min hy så mycket ! Min hy är aknebenägen men efter ha använt denna har jag knappt några finnar !är dock inte förtjust i doften men eftersom den funkar så fortsätter jag använda den ! Grym!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Rich Moist Foaming Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.