ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Sara Verifierad kund 16/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Enda retinol min hy accepterar. Och det ger resultat. End of story.

7 0
Sofia Verifierad kund 15/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Har använt detta serum i drygt 1 månad nu så lite tidigt kanske att utvärdera. Den är lite rinnig i konsistensen men på ett väldigt bra sätt då den blir lätt att fördela över ansikte och hals. Såg att någon annan klagade på att den rinner av fingrarna. Ett tips är att droppa den direkt på ansiktet och smörja in för att sedan gå vidare till nästa del. Brukar droppa en i pannan, en på hakan och en på vardera kind, smörja in och sedan jobba runt det och ner över halsen. Jag har en känslig hy men med denna känner jag noll irritation och har kunnat använda den varje kväll från start. Tycker hyn har blivit lenare och jämnare i tonen. Kommer köpa igen.

0 0
Johanna Verifierad kund 06/05/2020

Tveksam över denna, pga väldigt rinnig konsistens. Pipetten håller inte kvar produkten utan droppar så fort man lyfter den vilket gör att man spiller värdefulla droppar överallt, de glider över fingrarna och är svåra att få på plats i ansiktet. Kan inte uttala mig om resultatet efter att bara h använt den ett par veckor, men den ska göra underverk om jag ska köpa igen...

0 0
Svar från

Madeleine Skin therapist

Tack för din recension! Jag beklagar att produkten Retinol Fusion PM inte har känts helt bra för dig. Det är en effektiv och kraftfull retinol-produkt som brukar ge mycket fin effekt. Den lätta formuleringen gör att produkten går snabbt och effektivt ner i huden för att ge maximal effekt av dess sammansättning. Produkten ska därför vara i en lätt rinnig konsistens men givetvis ska produkt inte spillas ut så fort pipetten tas upp ur förpackningen, det låter därför som att något inte riktigt är som det ska med just din produkt/pipett. Ett tips är annars vid en helt fungerande produkt att direkt hålla pipetten vid ansiktet så att produkten droppas ut direkt på huden, för att sedan masseras ut. Maila oss gärna på: info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt kring din produkt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Elin Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Använt produkten varje kväll i snart två månader. Till att börja med är den otroligt dryg, Krävs endast några droppar varje applicering och då räcker det gott och väl! Det syns knappt att jag använt något ur flaskan. Upplevde inga besvär med irritation när jag började använda den. Upplever att den här gjort underverk för min hud som nu är mycket lenare och jämnare i hudtonen, och mina porer ser avsevärt mycket mindre ut. Älskar produkten, kommer definitivt köpa igen!

1 0
Parisa Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken

Det bästa retinolserumet jag testat! Mina fina linjer i pannan är borta

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Retinol Fusion PM med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.