ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Elina Verifierad kund 09/05/2019

Först lite info om min hy på den är yt torr med svår akne på vintern/hösten med oljig bas speciellt i t-zonen(blandad hy). Även fått rynkor vid ögon och panna där min hy är extra torr, på senare år. Under vår/sommar är min akne mycket bättre och inte så grov. Kört på ca 2% Retinol från The Ordinary innan för att testa på och börja med något billigt och svagt. Inte märkt någon skillnad på min hy dock, även fast jag använt den i ca 3 månader. Men hört/läst så mycket bra om retinol både för akne och rynkor så ville köpa något starkare och bara som med allt, ge det mer tid. Denna produkt är väldigt oljig i sin konsistens pga squalane, man behöver inte mer än ca 5 droppar för ansikte, hals och dekoltage. Använde denna direkt ca varannan/varje kväll utan att min hy blivit irriterad, tror det är för att den redan är van vid retinol och även mycket BHA- och AHA-syror(som jag använt med STOR succé mot min akne!) Annars kan det vara det dom skriver ''Time Release-teknologi'' som ska fördela ut A-vitaminet gradvis ilångsam takt och inte chocka huden som gör att min hy inte reagerar. Enda minusen är att den luktar stark av vad jag tycker känns som herrparfym, väldigt stark och mustig. Och att den faktiskt tar en stund att sjunka in i huden, pga att den är så oljig, passar nog då perfekt till torr hy(man måste dock vänta en stund innan man kan ta på sin nattkräm vilket kan vara ett minus...).

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Retinol 6TR+ Intense med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.