ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Karin Nilsson Verifierad kund 10/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Fantastisk bra produkt! Vilken lyster och piggare hudton jag får! Minimerar fina linjer! Mjuk och len, andra retinol känns strävare men denna gav mig en mjukare känsla och doftar ljuvligt! ? Köper igen!

12 0
Ida Verifierad kund 17/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Hade höga förväntningar på denna produkt. Från ha haft blandhy åt de torra hållet. Till att få vidgade porer, inkapslingar, stora finnar. Trotts jag följt anvisningarna och använt produkter rekommenderade av skincity. Så funkade tyvärr denna inte för mig. Har ändå testat mycket syror sedan tidigare.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är inte helt ovanligt att man upplever en utrensning i huden vid start av retinol. Retinol är en kraftfull ingrediens som man behöver vänja in långsamt, gärna var tredje kväll som start. Retinol ska en endast användas så ofta huden trivs med det så kontakta gärna oss vi chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Ellinor Verifierad kund 01/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Wow, första produkten jag verkligen ser resultat av. Hyn har blivit slätare och porerna mindre. Har använt i ca 1 månad varje kväll.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Retinol 3TR+ Intense med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.