ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Jenny Verifierad kund 21/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer

Gillar vad den här produkten gör för min hy, men cykliska silikoner verkar lagras i vävnaderna och kan då byggas upp till riskabla doser. Kan ni rekommendera något liknade serum (oavsett märke) med retinol som inte innehåller cykliska silikoner?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Silikoner anses som många andra kemiskt framställda ämnen, helt säkra att använda i kosmetika och har i många fall väldigt goda effekter på att stärka upp huden. Vid diskussioner kring cykliska silikoner så är det framförallt hårstylingspray som kan ha en negativ effekt på oss på grund av inandning. Då den negativa påverkan är så pass liten så är det av denna anledning som läkemedelsverket inte planerar att förbjuda de cykliska silikonerna i dagsläget. Önskar du att undvika cykliska silikoner så hjälper vi dig självklart att hitta ett passande alternativ. Kontakta gärna oss på info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Charmie Verifierad kund 24/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna produkt var inget för mig. Gick från att ha helt okej hy trots blandhud och vissa ålderstecken till att få regelrätt acne. Jag följde instruktionerna till punkt och pricka och backade när jag märkte att retinolen verkade påverka huden negativt. Efter ca 2,5 månad reklamerade jag denna produkt och min hud återgick till sitt ursprung med undantag för att jag fortfarande har fullt med ärr i ansiktet efter finnarna. Minst sagt missnöjd med denna produkt. För övrig information använde jag enbart Medik8 under denna period så som jag blivit rekommenderad av Skincity's hudterapeuter och min hud har aldrig reagerat på någon annan typ av hudvårdsprodukt, smink eller annat som skulle kunna appliceras på ansiktet eller resten av kroppen för den delen.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att detta serum inte känts bra för din hud. Retinol är en kraftfull ingrediens som man måste vänja in långsamt. Har man en känslig hy kan Retinol bli något för kraftfull i vissa fall och är dessvärre en ingrediens som inte passar alla. Kontakta gärna oss via mail så hjälper vi dig gärna att hitta ett nytt passande serum, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Evelina Verifierad kund 01/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Hade så stora förväntningar på denna produkt men har efter 2 månaders användning inte märkt någon skillnad alls tyvärr. Huden känns torr och glåmig, fortfarande.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det kan ta upp till 6 månader innan man ser resultat från produkter. Retinol 3 TR Serum är en aktiv produkt och till en torrhy rekommenderar vi att kombinera denna med ett fuktserum likt Hydra8 B5 Intense. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail eller telefon så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Retinol 3 TR Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.