ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Maija Verifierad kund 23/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Det här är en riktig håll käften-retinolprodukt. Vande in den väldigt sakta men huden reagerade genom att flaga, vilket jag hade räknat med. Fortsatte använda och efter veckor vände det och resultaten började komma. Nu använder jag den varannan kväll, först klappar jag in en fukttoner och när den absorberas så tar jag retinolet och väntar 30-60 min. Sedan tar jag på en nattkräm eller nattmask. Är väldigt nöjd och köpt flera tuber.

1 0
Em Verifierad kund 21/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Tror denna var lite för stark för mig. Fick göra flera försök att vänja in min hud. Lyckades tillslut kunna använda den varje natt. Min hy kändes då väldigt jämn och fin, men jag fick fortfarande finnar här och där, vilket jag hoppats slippa. Vet att retinol inte kan fixa allt. Mina finnar är säkert hormonella.. Hursomhelst. Jag använde upp min tub. Tycker den var ok, men jag fick jobba hårdare med ''lindrande hudvård'' för att min hy blev så känslig. Lite resultatet blev plus/minus/noll. Har en annan retinol-produkt just nu som funkar bättre för mig.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett kraftfullt serum och oavsett om man har en tålig eller känslig hy måste man börja långsamt och vänj in retinol. Retinol är dessvärre inte en optimal ingrediens för alla hudtillstånd och vid känslighet finns det andra ingredienser som kan passa bättre för huden. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper dig att hitta ett annat serum som kommer passa dig bättre. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Retinol 0.3 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.