RESIST Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 - Paula's C
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Johanna Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Väl bemärk, fluid inte kräm! Först tänkte jag att den var märklig eftersom jag är van vid krämiga konsistenser men efter några användningar är jag fast. Sjunker in snabbt och lämnar ingen hinna. Tidigare har jag bara använt solskydd för torr hy, men då de inte är särskilt bra sista-steg/primer innan makeup ville jag experimentera med en lättare kräm. Jag jobbar ju oavsett på fukten med layering och plumpar huden full innan och resultatet blir super! Rekommenderas därför till alla hudtyper!

4 0
Jessica Verifierad kund 12/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Lite rinnig i konsistensen men sjunker snabbt in i huden utan att kladda och lämnar ingen vit hinna eller smular sig som andra SPF-produkter gärna gör. Perfekt till sommaren då man inte vill ha för tunga produkter!

1 0
Helena Verifierad kund 22/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Bra pris på produkten, tyckte att den var ok pga ökat antal finnar och lite irreterad hud!!! Så tråkigt, men super bra att det är hög spf och att den är parfymfri. Kanske funkar för någon annan men inte min semi acnebegnägna hy.

0 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! För att jobba ännu mer aktivt på acne rekommenderar vi Paulas Choice exfolieringar samt serum som verkar mer resultatinriktat. Önskar du tips på en en annan creme eller komplement till din rutin, är du varmt välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Emma Verifierad kund 11/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

En helt fantastisk SPF! Den sjunker in snabbt, gifter sig väl med de olika serum/krämer jag har under och ligger bra under smink.När jag var yngre hade jag absolut kunnat ha den här som dagkräm, men jag märker av att min hy är något torrare sedan jag blev över trettio (och säkert lite i samband med retinolanvändande som jag upplever får huden att vilja suga i sig mer fukt) och måste ha en dagkräm också. Det ser jag dock inte som negativt, utan är bara nöjd över att ha en SPF som är lätt, inte täpper till porerna och som håller huden lagom matt genom dagen.

1 0
Mari Verifierad kund 10/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Väldigt dryg och lätt att applicera men passar tyvärr inte min hud. Har testat i ett par månader men svider efter applikation och blir röd i flera timmar i ansiktet. Tror den är bra då den fungerat för andra men att den kanske inte är rätt för alla hudtyper.

1 0
Lisa Verifierad kund 27/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Extremt tunn och rinnig, hade varit bra med pumpflaska. Men det positiva är att de lägger sig lätt på huden och sjunker in ganska snabbt. Inte som andra SPF jag provat som lägger sig som ett extra fettlager. Kommer definitivt fortsätta använda denna. Ger inga extra finnar.

0 0
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

En toppenbra dagkräm för min acnebenägna hy. Extra plus för den höga solskyddsfaktorn samt att jag får några finnar av den.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.