ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Johanna Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Väl bemärk, fluid inte kräm! Först tänkte jag att den var märklig eftersom jag är van vid krämiga konsistenser men efter några användningar är jag fast. Sjunker in snabbt och lämnar ingen hinna. Tidigare har jag bara använt solskydd för torr hy, men då de inte är särskilt bra sista-steg/primer innan makeup ville jag experimentera med en lättare kräm. Jag jobbar ju oavsett på fukten med layering och plumpar huden full innan och resultatet blir super! Rekommenderas därför till alla hudtyper!

4 0
Marie Verifierad kund 29/04/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

En lätt nästan rinnig konsistens som sjunker in snabbt i huden. Går att lägga på flera lager utan problem. Lämnar inget kladd eller fet känsla. En helt underbar dagkräm med högt Spf. Bytte från PC RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 och jag ångrar mig inte en sekund. Kommer helt klart att köpa igen.

1 0
Alice Verifierad kund 09/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Tycker om denna väldigt mycket! Tunn lätt konsistens, sjunker fint snabbt in i huden och man känner sig återfuktad men inte fet. Letat länge efter en bra creme med hög spf som jag kan ha dagligen när jag vistas ute. Kör serum och oftast en annan creme under, (atm pixies C-vitamin dagcreme) utan problem/ blir för fet. Vill även tillägga att denna har lugnat stora porer under dagen när jag haft den. DÅ började jag använda den på riktigt haha. Xoxo

0 0
Emma Verifierad kund 29/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Skyddar denna mot uva också?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ja, RESIST Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 innehåller ett broad spectrum skydd vilket är den amerikanska beteckningen för att solskyddet skyddar mot både UVA och UVB strålar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elsa Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton

Bästa dagkrämen! Den är riktigt tunn, men ger bra solskydd. Jag får lätt pigmenteringar trots att jag använder ''vanligt'' solskydd, men med denna håller sig pigmenteringarna borta. Jag testade i somras att enbart använda denna som solskydd och det funkade bättre än något annat jag testade. Återapplicerade såklart ett par gånger per dag. Jag var så nöjd att jag gav en till min mamma som är 60+. Hon blev lika nöjd och använder den dagligen nu.

0 0
Amelie Verifierad kund 22/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Det är en skön, tunn fluid, som ibland kanske tom är lite väl tunn, tycker inte att den återfuktar nåt vidare - vilket för mig händer rätt sällan pga fet hy. Men oj så gansig man blir. Den hjälper inte till att hålla huden matt, iaf inte för den som redan har fet hy. Har man torr hy så funkar denna säkert bättre, men har man fet hy och inte vill bli glansig - köp en annan produkt.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en lätt dagcreme som är framtagen frö att blandad/fet hy. Har man en yttorrhet i huden är det viktigt att man använder ett återfuktade serum under för att hjälpa huden att absorbera fukten på djupet, tex hyaluronic acid booster från samma märke. Tillför man ordentligt med fukt till huden kommer även talgproduktionen på sikt att avta något. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 05/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Blankhet

Jättebra solskydd för ansiktet, särskilt om man har lite blandhy som jag. Den går in så lätt i huden och gör en inte kladdig eller fet alls. Jag använder den med bara ett fuktserum först, det behövs ingen annan dagkräm.

1 0
Jessica Verifierad kund 12/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Lite rinnig i konsistensen men sjunker snabbt in i huden utan att kladda och lämnar ingen vit hinna eller smular sig som andra SPF-produkter gärna gör. Perfekt till sommaren då man inte vill ha för tunga produkter!

2 0
Helena Verifierad kund 22/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Bra pris på produkten, tyckte att den var ok pga ökat antal finnar och lite irreterad hud!!! Så tråkigt, men super bra att det är hög spf och att den är parfymfri. Kanske funkar för någon annan men inte min semi acnebegnägna hy.

1 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! För att jobba ännu mer aktivt på acne rekommenderar vi Paulas Choice exfolieringar samt serum som verkar mer resultatinriktat. Önskar du tips på en en annan creme eller komplement till din rutin, är du varmt välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Emma Verifierad kund 11/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

En helt fantastisk SPF! Den sjunker in snabbt, gifter sig väl med de olika serum/krämer jag har under och ligger bra under smink.När jag var yngre hade jag absolut kunnat ha den här som dagkräm, men jag märker av att min hy är något torrare sedan jag blev över trettio (och säkert lite i samband med retinolanvändande som jag upplever får huden att vilja suga i sig mer fukt) och måste ha en dagkräm också. Det ser jag dock inte som negativt, utan är bara nöjd över att ha en SPF som är lätt, inte täpper till porerna och som håller huden lagom matt genom dagen.

2 0
Mari Verifierad kund 10/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Väldigt dryg och lätt att applicera men passar tyvärr inte min hud. Har testat i ett par månader men svider efter applikation och blir röd i flera timmar i ansiktet. Tror den är bra då den fungerat för andra men att den kanske inte är rätt för alla hudtyper.

1 0
Lisa Verifierad kund 27/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Extremt tunn och rinnig, hade varit bra med pumpflaska. Men det positiva är att de lägger sig lätt på huden och sjunker in ganska snabbt. Inte som andra SPF jag provat som lägger sig som ett extra fettlager. Kommer definitivt fortsätta använda denna. Ger inga extra finnar.

0 0
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

En toppenbra dagkräm för min acnebenägna hy. Extra plus för den höga solskyddsfaktorn samt att jag får några finnar av den.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.