ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (11)
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

En riktig wow produkt! Använder den några gånger i veckan över natten och vaknar med supermjuk hy. Hudtonen och strukturen har förbättras avsevärt.

12 0
Helena SF Verifierad kund 11/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Använder denna ett par-tre ggr/vecka som komplement till min dagliga dos BHA. Jag älskar den! Varje gång jag använder den vaknar jag med slät, strålande hy!

0 0
Elin Verifierad kund 11/05/2019

En riktigt bra och effektiv vecko exfoliering. Har en rätt tålig hud vad gäller syror, men denna pirrar till i huden varje gång. Känns att döda celler sveps bort. Blir torr i huden efteråt så det gäller att återfukta ordentligt. Rekommenderar starkt!

0 0
Frida Verifierad kund 02/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Nybörjare med denna produkt och har använt den i två veckor nu, men jag är redan frälst! Huden blir verkligen som ny över en natt, jag vaknar med slät och plumpad hy med fantastiskt glow och alla torrflagor är väck. Så glad att jag vågade prova, jag kan verkligen rekommendera denna exfoliering!

6 0
Ammie Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Underbar treatment som jag använder 2 ggr i veckan. Sticker till i huden lite efter applicering men lugnar sig efter jag lagt på serum och nattcreme. Huden känns friskare och klarare efter användning och detta är en favorit i badrumsskåpet!

2 0
CT Verifierad kund 13/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Mycket effektiv produkt. Jag har ganska känslig hy och använder en del aktiva produkter, så kan endast använda denna någon gång i veckan och om jag använder den när huden är i det minsta reaktiv eller inte väntar tillräckligt många dagar mellan att jag använt retinol, så blir huden arg och flagnar av, framförallt runt näsan och munnen. Använd sparsamt om man har känslig hy - men om den används rätt är den verkligen grymt effektiv och hyn känns och ser märkbart bättre ut.

3 0
Jennifer Verifierad kund 28/04/2018

En toppenprodukt som alltid gör att jag vaknar upp med en slätare hy dagen efter. För mig räcker det med en gång i veckan, då jag är känslig för för mycket exfoliering.

2 0
Lisa Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Använder denna varje kväll. Ger en extra skjuts i kampen mot finnarna ihop med Paulas BHA 2% som jag använder varje morgon. Toppenprodukt som inte torkar ut huden. Dock lite stark så var försiktig om du är känslig.

7 0
Eira Verifierad kund 26/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Blir glad varje gång det är dags för denna för jag vet att min hy kommer vara superfin dagen därpå. Jag plockar fram den 1-2 gånger i veckan och vaknar alltid med mer lyster - huden ser helt klart mer pigg och vaken ut. Jag brukar använda den kvällen innan ett viktigt event, eller helt enkelt när jag vill se extra bra ut (eller när jag vet att jag kommer få för lite sömn) eftersom att den har (för mig) tydlig dagen-efter effekt. Minns att jag tyckte att produkten var otroligt liten när jag fick den men den har hållit jättelänge nu - man behöver bara ett fåtal droppar, ett fåtal gånger i veckan, helt klart värt priset. Din hy kommer tacka dig.

8 0
Josefina Verifierad kund 18/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Använder denna en gång i veckan och sover med den. Det sticker lite i huden precis när man tar på den, men nästa dag vaknar man superlen.

5 0
Jasmine Verifierad kund 05/03/2018

En produkt som för min hy fungerar perfekt att exfoliera två gånger i veckan med. Min hy älskar den. Ett tips till de som inte gillar BHA:n är att testa denna.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% AHA med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.