ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Corinne Verifierad kund 20/03/2018

Jag blev rekommenderad detta serum efter konsultation av Skincitys hudterapeuter och köpte det därav, men dessvärre märker jag ingen större skillnad efter användning. Den gör varken från eller till. Jag har fått betydligt bättre resultat av andra typer av serum.

5 0
Sabina Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Ett lätt serum som är perfekt dagtid. Återfuktar bra, även torra delarna av mitt ansikte. Riktigt bra för yttorra perioder som sker då och då. Blir nog en standard i sommar på varma dagar. Antioxidanter, HA, Glycerin.. Finfin!

0 0
Sofia Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Blankhet

Jag har provat en hel del serum (framförallt med hyaluronsyra) av olika märken och prisklasser, vilket jag gör pga intresse och nyfikenhet men också kanske för att jag inte helt blivit frälst vid något av dom? Jag är trogen till Paulas spf och nu även detta lätta antioxidantserum! Detta serum sjunker in otroligt snabbt, vilket jag upplever att många andra serum med hyaluronserum inte gör. Inget kladd men väl återfuktad och kan fortsätta med mina andra produkter relativt snabbt. Väldigt uppskattat när man har ont om tid på morgonen:)

1 0
Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Älskar detta serum. Passar mig mycket bättre än motsvarande oljeserum. Sjunker in snabbt och lämnar en silkeslen hud.

2 0
Alma Verifierad kund 04/06/2018

Så bra serum! Huden blir len och slät så brukar ha den innan jag lägger min foundation och resultatet blir toppen! Min acnebenägna hud gillade verkligen denna produkt!!!

1 0
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Ultralätt serum som snabbt absorberas av huden. Toppen för min acnebenägna hy.

1 0
hanna_414 Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Älskar denna! Den glider på så bra och sjunker in fin. Motverkar finnar och plitor. Jag gillar dock att komplimentera med ett oljeserum för att inte bli för torr.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.