ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (36)
Rose-Marie Verifierad kund 26/02/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Den här är magisk!! Den ger mig fukt men håller oljan under kontroll, har extremt oljig hy och i kombination med min hudvårdsrutin (som jag fått rekommenderat ifrån SkinCity´s otroligt proffsiga personal) vårdar och hjälper den min makeup att hålla hela dagen, den innehåller hög solskyddsfaktor men är långt ifrån som en ''vanlig'' solcreme, den är tunn och lite lätt tonad som jämnar ut lite lätt, helt underbar!

12 0
Frida Verifierad kund 23/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Bästa som har hänt min hud! Spf utan att huden känns oljig och fet. Mattar istället ner och jämnar ut hudtonen. Mycket återfuktande utan att lägga sig som en fet hinna. ÄLSKAR!

0 0
Malin Verifierad kund 17/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Wow vad bra denna är! Har testat en annan från Skinceuticals innan, men denna passar mig mycket bättre. Den har perfekt färg, går snabbt in i huden och håller mig matt i ansiktet hela dagen!

0 0
Amanda Verifierad kund 19/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Fick denna i min produktrekommendation. Såklart mitt fel att jag inte läste på ordentligt men denna var inget för mig. Jag har långt ifrån oljlig hy och denna bara stramade på huden och gjorde huden torr. Tog bort mitt naturliga glow. Tråkigt när man ändå lägger en slant.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna dagcreme inte känts passande för dig. Den är anpassad till en blandad/fet hy och har en lätt textur. Har man en tendens till att bli fuktfattig så är det bra att addera ett fukt serum under. Vi finns här för att guida dig vidare så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Isabel Verifierad kund 16/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Jag blev så besviken på denna kräm. Min hud blev torr, grå, och såg trist ut. Kladdigt. Inget lyster. Verkligen matt. Även om jag hade serumet under.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna dagcreme inte känts passande för dig. Den är anpassad till en blandad/fet hy och har en lätt textur. Har man en tendens till att bli fuktfattig så är det bra att addera ett serum som anpassar sig efter sin hudtyp och som tillför mycket fukt. Vi finns här för att guida dig vidare så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jeanette Verifierad kund 26/04/2020

Tyvärr tyckte jag inte om denna cremé. Den torkade ut min hud alltför mycket och luktade solcremé. Den är en aning färgad vilket kom som en överraskning(läste nog inte texten ordentligt) och kom den att likna en foundation alltför mycket.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna dagcreme inte känts passande för dig. Det är en tonad dagcreme som är anpassad till en blandad/fet hy. Den har en lätt textur och har man en tendens till att bli fuktfattig är det bra att addera ett återfuktande serum under, tex Hyaluronic Acid Booster från samma märke. Vi finns här för att guida dig kring dina rutin så tveka aldrig att kontakta oss om du har frågor om de nya produkterna du önskar att testa. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 14/04/2020

Mailade Skincitys kundtjänst när jag letade efter en dagkräm med SPF 30 som skulle kunna fungera på min problemhy och blev tipsad om denna. Jag är SÅ nöjd! Den får min hud att se jämnare ut och mindre blank i T-zonen. Var först nervös över att den var färgad eftersom jag har så ljus hy men färgen smälte in jättebra. Lätt konsistens och dryg. OCH jag har inte fått några finnar eller allergiska reaktioner, yey! Denna kommer jag fortsätta med:)

2 0
Linnéa Verifierad kund 09/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Blankhet

Bästa solkräm/dagkräm jag någonsin testat! Har oljig och väldigt ljus hy så att hitta en passande solkräm har varit svårt, har testat dom flesta men inget slår den här! Känns aldrig flottig/kladdig som en del solkrämer gör, utan blir torr snabbt men ändå inte för nedmattande. Tonad men färgen passar nog de flesta då den ser bra ut på mig och jag har väldigt ljus hy. Rekommenderar till ALLA!!

2 0
Fatima Verifierad kund 16/01/2020

Beställde hem denna och har provat den i två dagar nu. Detta är den första dagcremen jag provar som har SPF, ich kan därför endast jämföra med dagcreme utan SPF och vanlig solskyddskräm. I jämförelse med min vanliga ansiktskräm (Lumene Nordic Hydra Matt Hydration 24h Cream Gel) så mattar denna inte speciellt bra, men i jämförelse med ett vanligt solskydd så mattar den jättebra. Vid första användningen tyckte jag att den satte sig som en hinna på ansiktet, jag gick då in och läste recensionerna och såg att det funkade bättre om man masserade in krämen ordentligt vilket jag prövade, och resultatet blev mycket bättre. Lämnar fortfarande lite av en kladdig känsla efter sig (i jämförelse med min hudkräm från Lumene), men inget alls i jämförelse med vanligt solskydd. Det enda negativa är att jag blir något blekare i ansiktet, och då det är vinter nu och jag märker skillnad undrar jag hur det kommer se ut på sommaren då jag blir ganska lätt brun (mamma från Sverige, pappa från Algeriet). Men om man nu har bestämt sig för att använda SPF så är detta absolut bättre än en vanlig solskyddskräm, och gör mig absolut inte blank eller fet i hyn (som vanlig ej mattande dagcreme/nattcreme eller solskyddskräm gör). Så min spontana reaktion är att jag är nöjd, men förvänta er att inte förvänta er samma finish av denna som en vanlig mattande ansiktskräm för då blir ni besviken.

0 0
Anna Verifierad kund 10/01/2020

Har hunnit prova många olika märken och produkter under de senaste åren. Ett av de märken jag har absolut störst förtroende för är Paulas Choice och just denna kräm är den produkt som jag aldrig kommer byta ut. Tycker resultatet blir så fint, gör hyn matt men absolut inte tråkig utan väldigt fin finish. På vintern använder jag gärna Omega-serumet under från samma märke.

1 0
Evelina Verifierad kund 17/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Förstår inte alls de som anser att denna är återfuktande? Den är extremt uttorkande för min hud trots återfuktande toner och serum under. Är väldigt oljig i t-zonen och torr på kinderna, men sedan jag började använda denna känns hela ansiktet stramt även i t-zonen efter några timmar. Passar kanske bättre för någon med VÄLDIGT oljig hud men inte för mig med blandad hud. Föredrar Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 som ger en mer satinliknande finish, dessutom högre solskydd.

3 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte passar din hud. Det är en lätt dagcreme som är anpassad till en blandad hud, upplever man sig yttorr i huden så är det bra att addera ett lite rikare serum under. Till höst/vinter kan det även vara fint att komplettera med Moisture Renewal Oil Booster. Har du vidare funderingar kring din rutin så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Sara Verifierad kund 13/09/2019

Ville ha en dagcreme som återfuktar lite mer än PCs andra solcremer och testade denna. Trots att cremen är färgad så skulle den passa min mörka hud men tyvärr lägger den sig som en tråkgrå hinna över huden som är riktigt svår att smeta ut då cremen inte bara är tjockare i konsistensen utan även rätt kladdig. Inte alls nöjd med köpet tyvärr och känner inte att den återfuktar så mycket heller, då jag försökt använda den iaf under nattetid då det inte gör något om jag ser lite grå ut :) :(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna creme inte känts bra för dig. RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense innehåller ett fysikaliskt uv-filter som lätt kan upplevas lämna en vit hinna på huden, därav har de tillsatt pigment i denna creme för att neutralisera detta. Dessvärre gör det fysikaliska filtret att denna creme inte passar alla hudtoner. Givetvis hjälper vi dig att hitta en ny passande creme till dig. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tina Sandin Sjöö Verifierad kund 06/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken Blankhet

Älskar denna! Mattar ner min hud som har en tendens att bli fet/glansig i T-zonen samtidigt som den neutraliserar det röda i min hudton. Bästa dagkrämen jag provat! (Jag 45 år med mogen/blandad/känslig hy)

2 0
Maria Verifierad kund 28/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Aldrig varit så nöjd med en dagkräm som denna. Ger matthet hela dagen, jämnar ut hudtonen, du behöver ingen Foundation och ger SPF30. Så sjukt mycket win-win! bästa! Har under uppväxten haft väldigt fet hy med stora porer, nu fet i t-zoner men torr på ytan och vissa delar av ansiktet.

1 0
Ann Verifierad kund 11/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Älskar denna solkräm! Har yttorr och blandad hy (oljig t-zon). Produkten lägger sig fint på huden och under makeup, utan synlig white-cast (vilket är ett stort plus) och min t-zon ser inte allt för oljig ut under dagen. Märker inte av pigmenteringen av krämen på min hy. Märkte dock att den färgar av sig, hände ganska direkt efter påstrykning, innan den hunnit sätta sig ordentligt på huden). Använder fuktkräm (PC CALM Restoring Moisturizer normal/oily combination skin) under denna solkräm, vilket är en bra kombo för mig. Rekommenderas!

2 0
Linn Verifierad kund 26/05/2019

Jag har använt den här året runt i cirka 3 år och för mig är den toppen. Det var den första produkten från PC som jag köpte och har varit nöjd från början. Jag har en hudton som funkar bra med färgen och framförallt håller den min hud matt under ca 3/4 delar av dagen och då upplever jag inte blankheten som ett problem. Jag har inga problem att jobba in den i huden och tycker att det behövs en ytterst liten klick för hela ansiktet. Den räcker över ett halvår.

2 0
Karin Verifierad kund 14/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor Acne Blankhet

Fantastisk!! Lätt, mjuk, håller huden matt hela dagen. Håller huden mjuk. Bäst!

0 0
Annelie Rosberg Verifierad kund 07/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Köpte denna med stort hopp om blankfri och mjuk hud. Färgen är braen redan efter en timme kliar det och drar i huden plus mina fina linjer är betydligt mer framträdande. Jättetråkigt och ett onödigt köp.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att inte RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 inte kändes passande. Grunda gärna med ett fuktserum under, likt Resist Hyaluronic Acid Booster från samma märke för att få en mjuk och plumpad hud. Ett annat tips för en jämn yta som håller hela dagen är att applicera en primer efter dagcremen. Kan varmt tipsa om favoriten, "Skin To Die For" från Peter Thomas Roth. Kontakta gärna oss på kundrelationer om du har vidare funderingar kring din produkt. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Maria Verifierad kund 30/04/2019

Passade inte mig. Tyckte att den la sig som en hinna på hyn och sedan ''korvade'' den sig i ansiktet om man drog fingrarna över huden.

2 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att inte RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 inte kändes passande. Produkten innehåller ett mineralbaserat skydd som bildar en skyddande hinna på huden. Ett tips för en följsam produkt är att applicera ett fuktserum likt Resist Hyaluronic Acid Booster under. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Malin Verifierad kund 27/03/2019

Jag känner mig så snygg med denna på - nyansen går bra ihop med min ljusa hudfärg och ger en jämnare ton, ungefär som en väldigt lätt foundation. Jag har röda partier och tycker att den döljer det på ett naturligt sätt. Färgen är definitivt inte skrikorange som nån sa - jag skulle säga att den är ljust beige. Den känns knappt på och den mattar även ner hela ansiktet, vilket jag själv tycker ger en otroligt bra bas för smink. Det enda negativa är att den är lite svår att jobba in, den kräver att man masserar in den. Har själv en hyarulonic booster (också från Paulas Choice) som gör att denna dagkräm går in i huden mycket lättare. Tips är att klicka ut kräm på ett ansiktsparti i taget och massera in, för den torkar ganska snabbt och blir supermatt och då är det svårare att massera in den fint. Om du har väldigt lite tid på morgonen skulle jag kanske välja en annan kräm. Men om du har lite tid så är det verkligen värt det, huden ser så fin ut!

2 0
Elin Holmgren Verifierad kund 21/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Det här är den absolut bästa dagkrämen jag någonsin testat, wow alltså! Jag är fet men yttorr, och blev förut blank i T-zonen, men det blir jag inte när jag använder denna trots att jag använder en ansiktsolja under. Att den är liiite färgad hjälper min hudton att se mer jämn ut, vilket jag också gillar. Den gör mig återfuktad, håller oljan under kontroll och jag känner inte längre ett behov att ha foundation eftersom den är liiite färgad. Jag ger den 10 av 10 stjärnor!

0 0
Emmi Verifierad kund 24/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Acne Blankhet

Använder denna som som primer eller blandar den direkt med min foundation och min bas har aldrig hållt så bra! Normalt sett så blir jag blank och min foundation rinner av efter bara några timmar. Men med denna håller sminket hela dagen och jag ser inte ut som en ''grease ball'' längre. Förstod inte vilken skillnad denna gjorde tills flaskan tog slut. Kommer aldrig vara utan denna nu!

0 0
Mikaela Verifierad kund 21/01/2019

Älskar denna på vår och höst! Tunn konsistens, ingen särskilt stark doft och viktigast av allt - jag får inte finnar av den. Brukar direkt få finnar av solkräm men denna funkar att ha varje dag! Kan inte påstå att jag känner en mattande effekt, men blir inte mer glansig än annars. Färgen fungerar väl på min hy, större delen av året. Blir lätt väldigt brun om sommaren och då slår den nästan åt grått, men inte katastrof. På vintern är den helt enkelt för tunn, så då behöver huden mer.

0 0
Johanna Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Jag var inte så förtjust i den här. Jag har gått från att inte använda någon dagcreme till att prova denna. Tyvärr känner jag mig snarare torrare efter att jag använt cremen. Personligen gillade jag inte att den var färgad då det känns som att jag smörjer in mig med en foundation som täpper till (vilken den nog inte gör), men det ser helt ok ut. Huden ser matt ut hela dagen, men känns lite lätt klibbigt när man tar på ansiktet under dagen. (jag ska nu prova ett återfuktande serum i kombination med cremen, eller byta till en fetare creme)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en lätt creme anpassad för en blandad/fet hy och du tänker helt rätt i att det kan vara bra att använda ett fuktgivande serum under denna. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta passade produkter till din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marianne Verifierad kund 23/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Den absolut bästa dagkrämen jag har provat! Skön att applicera, ger ett utjämnande resultat (hej då porer!) och perfekt lyster utan att huden blir fet. Nyansen är helt perfekt också. Luktar gott också. Kommer aldrig byta till någon annan!

0 0
Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Den bästa dagkräm jag provat! Var lite skeptisk till en början då den är med solskyddsfaktor och inget jag var van vid. Nu när jag är inne på min andra omgång känns den bara som en produkt jag aldrig vill vara utan. Den är lätt färgad men inget som jag märker på min hud. Sjunker in fint, inget kladd eller oljig hud efteråt.

1 0
Emma Verifierad kund 02/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Den ger ett fint resultat. Huden blir jämnare utan att det känns sminkat. Och blir inte lika blank. Men tyvärr så känns huden väldigt stram av den. Och att det kliar lite.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en lätt creme som passar en blandad/fet hy. Då du upplever att huden blir torr och stram kan det vara bra att addera ett återfuktande serum som du använder under din creme, tex Hyaluronic acid booster. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att se över din rutin. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Karin Verifierad kund 23/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Blankhet

Köper denna om och om igen. En dagkräm som ger lite lyster utan att min hud ser oljig eller glansig ut. Min hud håller sig matt hela dagen. Den har en lätt tint vilket jag gillar. Den jämnar ut. Mycket nöjd.

1 0
Björk Verifierad kund 29/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Perfekt vardagssolskydd! Fungerar som en färgad dagcreme och jämnar ut huden fint. Har en ljus neutral hudton men med rosacea och mörka ringar under ögonen och tycker att den reflekterar under ögonen och täcker det svagt röda på kinderna så pass bra så jag kan strunta i att sminka mig.

4 0
Magdalena Verifierad kund 20/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Funkar tyvärr inte för mig, färgen blir snarare gråaktig på mig.

0 0
Sarah Verifierad kund 15/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

En fantastisk spf med en lätt tint. Funkade super till mig som har en jätteljus porslinshy med rosa underton. Försvinner in i huden. Toppen att lägga sin makeup på. Blev rekommenderad denna av Skincitys fina hudterapeuter. Använde tidigare Paulas Choice ultra-light daily hydrating fluid spf 30 men den kunde inte hålla min t-zon matt länge.

4 0
Anna Verifierad kund 14/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Bästa dagkrämen någonsin!! Min hud blir fet under dagen så jag får dutta men papper men med denna kräm kan sitter foundation på plats hela dagen. Jag behöver inte ens använda så mycket foundation. Så bra!

0 0
Karin Verifierad kund 08/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Acne Blankhet

Bästa solskyddet för min hy. Skyddar bra mot solen och min annars väldigt glansiga hy, håller sig matt. Den är lätt färgad som gör att jag inte behöver så mkt foundation. Den håller även min makeup på plats. Älskar den! Är nog inne på min 7e tub.

2 0
Kicki Verifierad kund 16/05/2018

Konsistensen är lätt - en gnutta klibbighet vid beröring kvarstår kanske, men känslan är ändå mycket trevligare än många tjockare solkrämer. Skyddar solömtålig hud väl mot solen. Inga reaktioner eller plitor på min reaktiva hud. Dock blir färgen alldeles skrikorange mot min kalla, ljusa hudton, oavsett hur tunt lager jag lägger på. Färgen verkar dessutom oxidera och mörkna under dagen så att den framåt eftermiddagen ser ut som åttiotalets indianpuder på mig. Jag gillar således krämen som sådan, men färgen gör den omöjlig för mig att använda.

5 0
Cissi Verifierad kund 29/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Köper denna om och om igen! Skyddar mot solen, jämnar ut hudtonen litegrann och lägger sig naturligt matt. Funkar perfekt under makeup. På sommaren har jag endast serum och den här över, men den är lite för tunn på vintern. Då grundar jag med en tjockare ansiktskräm och toppar med den här efter tips från Annica. Rekommenderas verkligen!

3 0
Malin V Verifierad kund 26/02/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Lätt och mjuk i konsistensen. Är en lätt färgad DD-cream som lämnar huden silkesmatt.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.