ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (21)
Rose-Marie Verifierad kund 26/02/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Den här är magisk!! Den ger mig fukt men håller oljan under kontroll, har extremt oljig hy och i kombination med min hudvårdsrutin (som jag fått rekommenderat ifrån SkinCity´s otroligt proffsiga personal) vårdar och hjälper den min makeup att hålla hela dagen, den innehåller hög solskyddsfaktor men är långt ifrån som en ''vanlig'' solcreme, den är tunn och lite lätt tonad som jämnar ut lite lätt, helt underbar!

12 0
Evelina Verifierad kund 17/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Förstår inte alls de som anser att denna är återfuktande? Den är extremt uttorkande för min hud trots återfuktande toner och serum under. Är väldigt oljig i t-zonen och torr på kinderna, men sedan jag började använda denna känns hela ansiktet stramt även i t-zonen efter några timmar. Passar kanske bättre för någon med VÄLDIGT oljig hud men inte för mig med blandad hud. Föredrar Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 som ger en mer satinliknande finish, dessutom högre solskydd.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte passar din hud. Det är en lätt dagcreme som är anpassad till en blandad hud, upplever man sig yttorr i huden så är det bra att addera ett lite rikare serum under. Till höst/vinter kan det även vara fint att komplettera med Moisture Renewal Oil Booster. Har du vidare funderingar kring din rutin så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tina Sandin Sjöö Verifierad kund 06/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken Blankhet

Älskar denna! Mattar ner min hud som har en tendens att bli fet/glansig i T-zonen samtidigt som den neutraliserar det röda i min hudton. Bästa dagkrämen jag provat! (Jag 45 år med mogen/blandad/känslig hy)

1 0
Maria Verifierad kund 28/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Aldrig varit så nöjd med en dagkräm som denna. Ger matthet hela dagen, jämnar ut hudtonen, du behöver ingen Foundation och ger SPF30. Så sjukt mycket win-win! bästa! Har under uppväxten haft väldigt fet hy med stora porer, nu fet i t-zoner men torr på ytan och vissa delar av ansiktet.

1 0
Ann Verifierad kund 11/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Älskar denna solkräm! Har yttorr och blandad hy (oljig t-zon). Produkten lägger sig fint på huden och under makeup, utan synlig white-cast (vilket är ett stort plus) och min t-zon ser inte allt för oljig ut under dagen. Märker inte av pigmenteringen av krämen på min hy. Märkte dock att den färgar av sig, hände ganska direkt efter påstrykning, innan den hunnit sätta sig ordentligt på huden). Använder fuktkräm (PC CALM Restoring Moisturizer normal/oily combination skin) under denna solkräm, vilket är en bra kombo för mig. Rekommenderas!

2 0
Karin Verifierad kund 14/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor Acne Blankhet

Fantastisk!! Lätt, mjuk, håller huden matt hela dagen. Håller huden mjuk. Bäst!

0 0
Annelie Rosberg Verifierad kund 07/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Köpte denna med stort hopp om blankfri och mjuk hud. Färgen är braen redan efter en timme kliar det och drar i huden plus mina fina linjer är betydligt mer framträdande. Jättetråkigt och ett onödigt köp.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att inte RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 inte kändes passande. Grunda gärna med ett fuktserum under, likt Resist Hyaluronic Acid Booster från samma märke för att få en mjuk och plumpad hud. Ett annat tips för en jämn yta som håller hela dagen är att applicera en primer efter dagcremen. Kan varmt tipsa om favoriten, "Skin To Die For" från Peter Thomas Roth. Kontakta gärna oss på kundrelationer om du har vidare funderingar kring din produkt. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Elin Holmgren Verifierad kund 21/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Det här är den absolut bästa dagkrämen jag någonsin testat, wow alltså! Jag är fet men yttorr, och blev förut blank i T-zonen, men det blir jag inte när jag använder denna trots att jag använder en ansiktsolja under. Att den är liiite färgad hjälper min hudton att se mer jämn ut, vilket jag också gillar. Den gör mig återfuktad, håller oljan under kontroll och jag känner inte längre ett behov att ha foundation eftersom den är liiite färgad. Jag ger den 10 av 10 stjärnor!

0 0
Emmi Verifierad kund 24/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Acne Blankhet

Använder denna som som primer eller blandar den direkt med min foundation och min bas har aldrig hållt så bra! Normalt sett så blir jag blank och min foundation rinner av efter bara några timmar. Men med denna håller sminket hela dagen och jag ser inte ut som en ''grease ball'' längre. Förstod inte vilken skillnad denna gjorde tills flaskan tog slut. Kommer aldrig vara utan denna nu!

0 0
Johanna Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Jag var inte så förtjust i den här. Jag har gått från att inte använda någon dagcreme till att prova denna. Tyvärr känner jag mig snarare torrare efter att jag använt cremen. Personligen gillade jag inte att den var färgad då det känns som att jag smörjer in mig med en foundation som täpper till (vilken den nog inte gör), men det ser helt ok ut. Huden ser matt ut hela dagen, men känns lite lätt klibbigt när man tar på ansiktet under dagen. (jag ska nu prova ett återfuktande serum i kombination med cremen, eller byta till en fetare creme)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en lätt creme anpassad för en blandad/fet hy och du tänker helt rätt i att det kan vara bra att använda ett fuktgivande serum under denna. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta passade produkter till din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marianne Verifierad kund 23/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Den absolut bästa dagkrämen jag har provat! Skön att applicera, ger ett utjämnande resultat (hej då porer!) och perfekt lyster utan att huden blir fet. Nyansen är helt perfekt också. Luktar gott också. Kommer aldrig byta till någon annan!

0 0
Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Den bästa dagkräm jag provat! Var lite skeptisk till en början då den är med solskyddsfaktor och inget jag var van vid. Nu när jag är inne på min andra omgång känns den bara som en produkt jag aldrig vill vara utan. Den är lätt färgad men inget som jag märker på min hud. Sjunker in fint, inget kladd eller oljig hud efteråt.

1 0
Emma Verifierad kund 02/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Den ger ett fint resultat. Huden blir jämnare utan att det känns sminkat. Och blir inte lika blank. Men tyvärr så känns huden väldigt stram av den. Och att det kliar lite.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en lätt creme som passar en blandad/fet hy. Då du upplever att huden blir torr och stram kan det vara bra att addera ett återfuktande serum som du använder under din creme, tex Hyaluronic acid booster. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att se över din rutin. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Karin Verifierad kund 23/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Blankhet

Köper denna om och om igen. En dagkräm som ger lite lyster utan att min hud ser oljig eller glansig ut. Min hud håller sig matt hela dagen. Den har en lätt tint vilket jag gillar. Den jämnar ut. Mycket nöjd.

1 0
Björk Verifierad kund 29/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Perfekt vardagssolskydd! Fungerar som en färgad dagcreme och jämnar ut huden fint. Har en ljus neutral hudton men med rosacea och mörka ringar under ögonen och tycker att den reflekterar under ögonen och täcker det svagt röda på kinderna så pass bra så jag kan strunta i att sminka mig.

3 0
Magdalena Verifierad kund 20/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Funkar tyvärr inte för mig, färgen blir snarare gråaktig på mig.

0 0
Sarah Verifierad kund 15/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

En fantastisk spf med en lätt tint. Funkade super till mig som har en jätteljus porslinshy med rosa underton. Försvinner in i huden. Toppen att lägga sin makeup på. Blev rekommenderad denna av Skincitys fina hudterapeuter. Använde tidigare Paulas Choice ultra-light daily hydrating fluid spf 30 men den kunde inte hålla min t-zon matt länge.

4 0
Anna Verifierad kund 14/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Bästa dagkrämen någonsin!! Min hud blir fet under dagen så jag får dutta men papper men med denna kräm kan sitter foundation på plats hela dagen. Jag behöver inte ens använda så mycket foundation. Så bra!

0 0
Karin Verifierad kund 08/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Acne Blankhet

Bästa solskyddet för min hy. Skyddar bra mot solen och min annars väldigt glansiga hy, håller sig matt. Den är lätt färgad som gör att jag inte behöver så mkt foundation. Den håller även min makeup på plats. Älskar den! Är nog inne på min 7e tub.

2 0
Cissi Verifierad kund 29/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Köper denna om och om igen! Skyddar mot solen, jämnar ut hudtonen litegrann och lägger sig naturligt matt. Funkar perfekt under makeup. På sommaren har jag endast serum och den här över, men den är lite för tunn på vintern. Då grundar jag med en tjockare ansiktskräm och toppar med den här efter tips från Annica. Rekommenderas verkligen!

3 0
Malin V Verifierad kund 26/02/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Lätt och mjuk i konsistensen. Är en lätt färgad DD-cream som lämnar huden silkesmatt.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.