ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Marika Verifierad kund 31/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Ett av mina favoritserum som jag alternerar med Resist Intensive wrinkle serum retinol. En mjuk härlig lite oljig koncistens som absorberas in i huden och som lägger sig som en skyddande tunn slöja. Huden har blivit mjukare, slätare och för min ålder i betydligt bättre tillstånd efter användandet av denna härliga produkt.

5 0
Sabina Verifierad kund 26/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag använder denna tillsammans med Resist Intensive wrinkle-repair retinol serum i kvällsrutinen någon gång i veckan. På morgonen när jag vaknar är huden slät, mjuk och hudtonen är jämn och ljusare. Dryg, silikonig-oljig i konsistensen, lätt att klappa in och sjunker in snabbt. Återfuktande och känns verkligen som att fukten stannar kvar till morgonen. Jag har dock inte testat hur den är under smink, om den smular sig eller liknande. Blir nästa steg att testa. Hade varit perfekt om den funkar under smink till sommaren som ensamt serum.

0 0
Mika Verifierad kund 24/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Acne

En favorit, har haft så mycket problem med min hud om det är acne, torr flagnande hy osv och varje gång kommer jag tillbaks till denna och den lugnar och återfuktar en riktig problemhy. Räcker oväntat länge också.

1 0
Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Fick denna i min rekommendation och har snart använt upp hela tuben, vilket tagit lång tid så den är dryg. Huden blir fint mjuk och allt känns toppen men jag blir blank. Lite som att huden inte vill ha fler produkter efter denna (dag/nattkräm) Har nu börjat på Resist UltraLight Super Antioxidant Concentrate Serum vilket verkar passa min hud mycket bättre. Tror denna passar snustorr hud bättre.

2 0
Malin Verifierad kund 12/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Detta är ett av mina favoritserum! Den lugnar, går bra in i huden och lägger sig skyddande som en hinna. Jag använder denna både morgon och kväll och alternerar med ett retinolserum på kvällen.

1 0
Anna Verifierad kund 26/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Har gått igenom de mesta serum från paulas choice och denna är en av mina favoriter. Gillar att den är silikonbaserad och faktiskt lägger sig som en liten hinna på huden. Andra serum har en tendens till att bara försvinna direkt in i huden så står man där torr i ansiktet igen efter ett tag, men denna håller sig länge!

2 0
Elisabeth Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Jag önskar mig en rejäl fuktboost till min vintertorra hy, både på kvällen och för mer lyster under min dagcreme och foundation på morgonen.Tycker absolut att detta serum lever upp till mina förväntningar!

2 0
Ingela Verifierad kund 28/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton

Ville verkligen tycka om den här men den passade inte min hud. Den sjönk aldrig in utan lade sig som en tjock, glansig hinna över ansiktet. Att använda den på dagen var inte att tänka på. Har använt den över natten men vaknar också med otroligt oljig och glansig hy. Kan inte säga att den har tillfört något, tyvärr.

3 0
Eira Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Jag ville verkligen tycka om denna men jag tyckte inte att den gjorde något särskilt för min hy och den orsakar dessutom finnar i mina akne-benägna partier. Ska man välja en produkt med vitamin C från Paula's Choice så kan jag istället rekommendera Resist Brightening Essence som gav mig det resultat som jag hade hoppats på att denna produkt skulle ge

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.