ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Ida Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Bästa kroppslotionen! Jag har torr hud året om (främst fuktfattig) och har så länge jag kan minnas försökt bekämpa tillståndet med feta krämer, bodybutters, kroppsoljor, mm. Vilket känts bra för tillfället men redan nästa dag har huden känts torr och stramande igen. Inte med denna AHA-lotion! Den har en ultralätt och tunn textur som jag omöjligt trodde kunde återfukta så pass väl som den gör, både omedelbart och över tid. Dessutom hjälper den mot knottrorna på armarna (Keratosis Pilaris) vilka jag dragits med sedan tonåren. Helt klart värd sitt pris då jag kan skippa alla andra krämer för kroppen (frånsett solskydd givetvis).

13 0
Ebba Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Köpte denna produkt för att få bort min Keratosis Pilaris på armarna men för mig fungerar den inte. Jag har applicerat morgon och kväll i över en månad nu men tyvärr märker jag ingen skillnad.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att RESIST Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA inte givit dig önskade resultat. När det kommer till behandling av Keratosis Pilaris är det väldigt individuellt hur man svara på olika syror. Vissa får väldigt fina resultat med AHA medan andra behöver BHA-syra. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Matilda Verifierad kund 13/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Perfekt för min keratosis pilaris på överarmarna! Huden blir så mjuk och smidig och drastiskt minskad rodnad. Är super nöjd!

1 0
Linda Verifierad kund 28/02/2020

Älskar denna! Jag var verkligen supertorr i huden , framförallt på benen som såg ut som ormskinn och flagnade hur mycket jag än skrubbade och smörjde in mig med oljor och krämer. Denna krämen löste problemet snabbt och huden blev bara efter någon dag mjuk och smidig igen och slutade flagna. Har problem med små knottror på överarmarna och också blev väldigt mycket bättre med denna lotion. Den är doftfri och gick in snabbt i huden. Önskar dock att den fanns i 1 liter med pumpflaska då denna endast räckte knappt en månad för mig.

2 0
Emma Verifierad kund 25/05/2019

Denna lotion har hjälpt mig oerhört mycket! Från att ha utslag av eksem på underbenen, torra utslag på överarmarna samt knottrig hud på överarmarna till att ha len, jämn hud utan utslag överhuvudtaget. Denna är verkligen en lifesaver! Jag brukar smörja in den varje (till en början) kväll till varannan precis innan jag lägger mig. På morgonen kan jag ibland smörja in med en vanlig lotion/body cream om jag känner att huden behöver fukt. Denna ger tillräckligt med resultat med bara användning en gång om dagen. Ett allmänt tips är att så fort jag duschat så smörjer jag in kroppen när den fortfarande är fuktig med mjukgörande lotion eller liknande, men så håller jag mig till denna på kvällstid. Funkat superbra för min del och kommer nog aldrig sluta med denna (för då har jag märkt att torrheten och utslagen kommer tillbaka) då resultaten märks på ganska kort tid om man är konsekvent till en början. När tprrheten är helt borta så underhåller jag med denna 1 eller 2 ggr i veckan (efter behov).

5 0
Anna Verifierad kund 28/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Otroligt bra mot follikuliter. Inga behandlingar ordinerade från hudläkare fungerade, men denna funkar. Har nästan inga plitor kvar, men det krävs daglig användning.

2 0
Alexandra Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Bra peeling. Torra partier försvinner (mina armbågar har nog aldrig varit så fina :) ) Dock bra att tänka på att man får lite extra känslig hud och t ex skydda sig mot solen med extra hög solskyddsfaktor.Använd inte heller direkt efter hårborttagning. Varvar den här med Paulas Choice BHA.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.